Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Haaaaaaaaaaaalo:multi: Już niedługo mały szczylek:loveu: I będzie piekło w domu:diabloti: Ja przez pierwsze dni zachwycałam się jakiego to mam aniołka, a ta cholerka dopiero się rozkręcała:diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Oto jestem:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

l[COLOR=DarkRed][B]al.......................jaka murzyna............ okwiatkowana[/B][/COLOR]

[quote name='Kiłi']Haaaaaaaaaaaalo:multi: Już niedługo mały szczylek:loveu: I będzie piekło w domu:diabloti: Ja przez pierwsze dni zachwycałam się jakiego to mam aniołka, a ta cholerka dopiero się rozkręcała:diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]nie bojam się............ czekam z utesknieniem chociaż nie mam na to czasu
żarcie dla modego zamówione.......... jutro przyjdzie
klatka jest.......... brak tylko miski ale ........... co tam[/B][/COLOR]

[quote name='groszek83']Ach jaki wspaniały aktywny wypoczynek:evil_lol::evil_lol: Sprzątanie toż to czysta przyjemność:eviltong:
Doberek[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]no ja lubię.....................serio

nie mam czasu na dogo...jutro przyjeżdżają goście ze stolicy potem siwy dym:multi::multi::multi:

a w czwartek jedziemy cała paka na masters of Rock do Vizowić.......... wrócę w poniedziałek a wieczorem po młodego jadę
Dyzia:loveu:

Luśka pilnuje Miecki jak spi:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='evaxon']a czy dziś dobry ten dzien???:razz:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]dzisiaj dobry dzień........... właśnie zapowiada się balanga do białego ranka[/B][/COLOR]

[quote name='Medorowa']Już w poniedziałek:errrr: Rozpier... tzn sajgon w domu, ha ha ha:diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]aaaaaaaaaa mordo ty jedna

chciałabyś???:razz::razz::razz:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]a dopiero co były 3 tyg :) :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
bosz.... jak ten czas leci :razz::razz::razz: