Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: na doopalonie :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]nieee.................ale mogę sobie z nich barchanki sprawić:razz:[/B][/COLOR]

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]ni mom:placz:

ale mam onuce:diabloti:
[/B][/COLOR][/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie rycz kupiem ci na zajączka :eviltong: na następną zimę bedzie jak znalazł :evil_lol:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='caroolcia']papieroski to tylko do jutra :sadCyber:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]oo a czemuż to???
rzucasz.............. przez.............. akcyzę???

:diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie rycz kupiem ci na zajączka :eviltong: na następną zimę bedzie jak znalazł :evil_lol:
[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]o jakaś ty miła kupisz mi zajączka???

ale zajączek to nie to co króliczek???
bo miałam takiego jednego.................francowatego:mad::mad::mad:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]oo a czemuż to???
rzucasz.............. przez.............. akcyzę???

:diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

[COLOR=DarkRed][B]o jakaś ty miła kupisz mi zajączka???

ale zajączek to nie to co króliczek???
bo miałam takiego jednego.................francowatego:mad::mad::mad:[/B][/COLOR][/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie zajaczka tylko "na zajaczka" czytaj ty kobitko dobrze.:cool3: A miła jestem bo tak mnie mamusia wychowała :loveu::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie zajaczka tylko "na zajaczka" czytaj ty kobitko dobrze.:cool3: A miła jestem bo tak mnie mamusia wychowała :loveu::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]witaj miluśka:diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='evaxon']lodowe dobrywieczor:multi::placz::placz::placz:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]lodowe dzieńdobry............. ma być cieplej dzisiaj u mnie aż -2 ...no i rano jak do pracy śmigałam było tylko -5 a nie jak wczoraj -11
[/B][/COLOR]
[quote name='Paula_']:multi: :loveu: Witanko Luśkowe w onucach ;)

Brrr, mi wciąż zimno po spacerku, a byliśmy 1,5 h temu :shake: Eh, byle do wiosny ;)[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a tam narzekasz jak mj stary...............jemu też wiecznie zimno........ ruszać się trzeba a nie przed kompem kwitnąć:eviltong::eviltong:

witaj:loveu:[/B][/COLOR]

Posted

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Cześć Beatko i jak boss wytropił że nie pracujesz tylko plazujesz na Dogo?:razz:
Cześć Kochana tak poza tym :loveu::loveu::loveu:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]MNie TU jeszcze nie było :roll::crazyeye::crazyeye:

Berek ...........[URL="http://www.coolspacetricks.com/smiles/aiw/23393/"][IMG]http://img1.coolspacetricks.com/images/smiles/aiw/kiss.gif[/IMG][/URL][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Cześć Beatko i jak boss wytropił że nie pracujesz tylko plazujesz na Dogo?:razz:
Cześć Kochana tak poza tym :loveu::loveu::loveu:

[COLOR=DarkRed][B]witaj............:loveu::loveu::loveu:
mój boss wie, ze ja na dogo siedzę albo gdzieś indziej.................
pyta się czy mam chwilke czasu:eviltong::eviltong::eviltong:

trza se szefa wychować:diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cześć moja ty optymistko [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-428.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]cześć ale masz fajne okularki:loveu:[/B][/COLOR]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]MNie TU jeszcze nie było :roll::crazyeye::crazyeye:

Berek ...........[URL="http://www.coolspacetricks.com/smiles/aiw/23393/"][IMG]http://img1.coolspacetricks.com/images/smiles/aiw/kiss.gif[/IMG][/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a doberek mla Alicjo:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]witaj............:loveu::loveu::loveu:
mój boss wie, ze ja na dogo siedzę albo gdzieś indziej.................
pyta się czy mam chwilke czasu:eviltong::eviltong::eviltong:

trza se szefa wychować:diabloti:[/B][/COLOR]

[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Wiesz nie każdy szef daje się wychowac - przepis poproszę bede miała jakby co :evil_lol:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Wiesz nie każdy szef daje się wychowac - przepis poproszę bede miała jakby co :evil_lol:

[COLOR=DarkRed][B]????? on jest bezobsługowy:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć :multi::multi::multi:

Co słychać? :)
kiedy będą foteczki? :loveu::loveu:
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]może po niedzieli???
cześć:multi:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC']

[COLOR=DarkRed][B]może po niedzieli???
cześć:multi:[/B][/COLOR][/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Ty chyba na dywaniku nigdy nie byłaś ;) :evil_lol:
po niedzieli to ostateczny termin...nie zapominaj że po niedzieli jest poniedziałek :cool3: :evil_lol::evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]oo a czemuż to???[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]rzucasz.............. przez.............. akcyzę???[/COLOR][/B]
[/quote]

raczej pierwsze konkret zmarchy pod ockami - buuuuuuu no i ten smrodek smrodkowy i ogolne zniewolenie - kcem byc wolna niczym ptok :eviltong: