Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o w mordę, to w boksie agaty były dwie agresorki? Wiki i Tori? no pieknie :(
z moich obserwacji wynika że to Darda i Tarna jako pierwsze uzywają zębów

może zamiast wpłacac na wirtualnych podopiecznych lepiej zebrać kase na nowe boksy? ile kosztuje wybudowanie 1 ?

• Replies 799
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatonieja napisał(a):

może zamiast wpłacac na wirtualnych podopiecznych lepiej zebrać kase na nowe boksy? ile kosztuje wybudowanie 1 ?

niezły pomysł, tylko czy jest miejsce na nowe boksy ?

Wiki potrzebuje domu najlepiej bez psów

Posted

ewatonieja napisał(a):
Myślę że znajdzie się miejsce na nowe boksy skoro pod uwagę brano wybudowanie częsci dla starszaków -oddzielnej,tak by nikt im nie przeszkadzał :/

całe pieniądze z wirtualnych adopcji pójdą najprawdopodobniej właśnie na to
koszt samego boksu to ok. 2.500-3000 zł + postawienie go (i materiały), czyli liczmy koło 3.000-3.500
problem jest taki, że nie ma gdzie ich już stawiać
ten teren za nowymi pawilonami będzie składał się z zagródek - tam nie będą docierać odwiedzający
boksów tam nie można postawić, bo ziemia się osuwa

Posted

ewatonieja napisał(a):

z moich obserwacji wynika że to Darda i Tarna jako pierwsze uzywają zębów

tak, tylko że one były razem z Wiki w boksie może przez 2 miesiące, nie dłużej - wtedy akurat nie dochodziło tam do zagryzień

Wiki była najpierw tam gdzie Tori, tzn Tori i Darda trafiły do jej boksu tego samego dnia z kwarantanny, potem Darda została pogryziona i przeniesiona na parking
Tarna trafiła tam za jakiś czas
Wiki to też uciekinierka, więc pewnie zwiała i po powrocie trafiła do innego boksu, w sumie to nie wiem dlaczego
no i ostatnio robili dezynfekcję boksów na parkingu, Darda trafiła do dawnego boksu do Tori, a Wiki i Tarna do 34.
Wszystkie 3 są w sumie aparatki, więc...
Tak czy siak Wiki to niezłe ziółko, choć faktycznie niepozornie wygląda i trudno się po niej czegoś takiego spodziewać.

Posted

To w końcu jest agresywna czy nie? Czy ona wszczyna bójki czy sie broni?

Z opisu jaki miałam -na allegro umieściłam ją jako łagodną sunię. Jeśli jest agresywna to opis jest naciągany i moje obawy dotyczą tego co będzie jak ktoś sie nią zainteresuje jako łagodną , nieszczęśliwą sunia, a okaże się dominatorką i na dodatek agresywną.

Posted

[SIZE="4"]Proszę o nieumieszczanie zdjęć pochodzących ze strony schroniska na dogomanii oraz aukcjach allegro (oraz zdjęcie tych, które już umieściłyście). Proszę także o nieużywanie ww. zdjęć do robienia banerów, plakatów etc. (oraz usunięcie tych, z którymi już coś zrobiono). Podlegają one prawom autorskim, które będą egzekwowane.