ewatonieja Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 o w mordę, to w boksie agaty były dwie agresorki? Wiki i Tori? no pieknie :( z moich obserwacji wynika że to Darda i Tarna jako pierwsze uzywają zębów może zamiast wpłacac na wirtualnych podopiecznych lepiej zebrać kase na nowe boksy? ile kosztuje wybudowanie 1 ? Quote
ciapuś Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 szajbus napisał(a):Wiki jest agresywana? też się zdziwiłam ,widziałam ją kilka razy i zawsze to ją psy przeganiały Quote
mulinka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ewatonieja napisał(a): może zamiast wpłacac na wirtualnych podopiecznych lepiej zebrać kase na nowe boksy? ile kosztuje wybudowanie 1 ? niezły pomysł, tylko czy jest miejsce na nowe boksy ? Wiki potrzebuje domu najlepiej bez psów Quote
ewatonieja Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Myślę że znajdzie się miejsce na nowe boksy skoro pod uwagę brano wybudowanie częsci dla starszaków -oddzielnej,tak by nikt im nie przeszkadzał :/ Quote
szajbus Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Wiki, pokazuj się psinko, nie daj o sobie zapomniec Quote
julia.zuzanna Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 ewatonieja napisał(a):Myślę że znajdzie się miejsce na nowe boksy skoro pod uwagę brano wybudowanie częsci dla starszaków -oddzielnej,tak by nikt im nie przeszkadzał :/ całe pieniądze z wirtualnych adopcji pójdą najprawdopodobniej właśnie na to koszt samego boksu to ok. 2.500-3000 zł + postawienie go (i materiały), czyli liczmy koło 3.000-3.500 problem jest taki, że nie ma gdzie ich już stawiać ten teren za nowymi pawilonami będzie składał się z zagródek - tam nie będą docierać odwiedzający boksów tam nie można postawić, bo ziemia się osuwa Quote
julia.zuzanna Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 ewatonieja napisał(a): z moich obserwacji wynika że to Darda i Tarna jako pierwsze uzywają zębów tak, tylko że one były razem z Wiki w boksie może przez 2 miesiące, nie dłużej - wtedy akurat nie dochodziło tam do zagryzień Wiki była najpierw tam gdzie Tori, tzn Tori i Darda trafiły do jej boksu tego samego dnia z kwarantanny, potem Darda została pogryziona i przeniesiona na parking Tarna trafiła tam za jakiś czas Wiki to też uciekinierka, więc pewnie zwiała i po powrocie trafiła do innego boksu, w sumie to nie wiem dlaczego no i ostatnio robili dezynfekcję boksów na parkingu, Darda trafiła do dawnego boksu do Tori, a Wiki i Tarna do 34. Wszystkie 3 są w sumie aparatki, więc... Tak czy siak Wiki to niezłe ziółko, choć faktycznie niepozornie wygląda i trudno się po niej czegoś takiego spodziewać. Quote
szajbus Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 To w końcu jest agresywna czy nie? Czy ona wszczyna bójki czy sie broni? Z opisu jaki miałam -na allegro umieściłam ją jako łagodną sunię. Jeśli jest agresywna to opis jest naciągany i moje obawy dotyczą tego co będzie jak ktoś sie nią zainteresuje jako łagodną , nieszczęśliwą sunia, a okaże się dominatorką i na dodatek agresywną. Quote
ewatonieja Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 dzieki za info ,przynajmniej będę wiedziała gdzie szukać, chyba lepiej żeby ludzie wiedzieli jaka jest prawda,wtedy moga dokonać świadomego wyboru :) Quote
ewatonieja Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Wiki,nieszczesna sunia prosi o domek bez innych zwierzaków!!! Quote
ciapuś Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 wiki wielka niewiadoma (anioł i demon) biegnie do góry Quote
szajbus Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Przedłużyłam jej allegro o 10 dni. http://www.allegro.pl/item176480532_wiki_zycie_dla_niej_stracilo_sens.html hopaj mała Quote
ewatonieja Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Wiki -zestresowana i zrezygnowana,Pomocy!!!!! Quote
szajbus Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Wiki, tyle osób cie obejrzało i nic. Skacz na górę, może tu cię ktoś wypatrzy i pokocha Quote
julia.zuzanna Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [SIZE="4"]Proszę o nieumieszczanie zdjęć pochodzących ze strony schroniska na dogomanii oraz aukcjach allegro (oraz zdjęcie tych, które już umieściłyście). Proszę także o nieużywanie ww. zdjęć do robienia banerów, plakatów etc. (oraz usunięcie tych, z którymi już coś zrobiono). Podlegają one prawom autorskim, które będą egzekwowane. Quote
Recommended Posts