TERESA BORCZ Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Piękna, słoneczna sunia, mogę jakoś wspomóc dopiero końcem miesiąca! Quote
Monday Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Na konto wpłynęło 5zł, rozumiem, że to od madziak25 :) Dziękuję. Quote
lilith27 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 a ja dziekuje wszystkim kochanym ciotkom za przybycie Quote
Monday Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Co u Blanki??? Dzięki lilith będzie wspaniały bazar-mam nadzieję, że zachęcimy ludzi!!! - dzięki któremu uzbieramy na godzinę szkolenia. Quote
AnnaA Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Bardzo bardzo lilith27 dziękujemy i za bazar i za zaangażowanie w pomoc Blance. Samochód niestety ciągle u mechanika tak, że w tym tygodniu chyba się nie uda. Zobaczymy jak, bedzie z pogodą w nastepnym tygodniu. Jeżeli się pogorszy co zapowiadaja, to pewnie poprosimy pania o przyjazd do nas już w marcu. Blanka w porzadku. Ona się już nauczyła nie włazic na kanapę, ale zarekwirowała koszyczek Frani. Frania cała w nerwach stoi i na nią szczeka. Muszę ja interweniowac. Blanka też często układa się w swoim plastikowym kontenerku. Quote
Monday Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Zapraszam na bazarek dla Blanki!!! [URL]http://www.dogomania.pl/threads/202532-Bazar-dla-ciekawskich!!!!!!!-KUP-CEGIEŁKĘ-ODKRYJ-ZDJĘCIE!!!?p=16334877#post16334877[/URL] Quote
dominikabankert Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 szkoda ze jeszcze moje pieniazki nie wplynely.....karton wysle w przyszlym tyg Quote
anhata Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 [quote name='Monday']Zapraszam na bazarek dla Blanki!!! [URL]http://www.dogomania.pl/threads/202532-Bazar-dla-ciekawskich!!!!!!!-KUP-CEGIEŁKĘ-ODKRYJ-ZDJĘCIE!!!?p=16334877#post16334877[/URL][/QUOTE] Super,kolejny bazar !:) Quote
mestudio Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Monday, jak znajdziesz chwilkę to wpadnij do mnie do pracy to dam Ci kilka nówek na bazarek dla suni:-). Quote
Monday Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 [quote name='dominikabankert']szkoda ze jeszcze moje pieniazki nie wplynely.....karton wysle w przyszlym tyg[/QUOTE] wpłynęły wczoraj:) 15zł - DZIĘKUJĘ :) Quote
Monday Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 [quote name='mestudio']Monday, jak znajdziesz chwilkę to wpadnij do mnie do pracy to dam Ci kilka nówek na bazarek dla suni:-).[/QUOTE] Oooo...dziękuję, to we wtorek - bo mam 4 dni odpoczynku od pracy :) Quote
AnnaA Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Zmieniłąm swoje postępowanie z Blanka /w porównaniu do tego nim wróciła do schronu/ i Blanka bardzo dobrze na to reaguje. Już przy drzwiach do wyjścia żaden pies nie pcha sie pierwszy. Wszystkie grzecznie czekaja aż ja sie ubiorę. Blanka juz nawet nie usiłuje włazic na kanapę. Ona jest madra i szybko sie uczy tylko ma słabego nauczyciela. W dodatku samochód odmówił posłuszeństwa. Narazie trzeba czekac. Jestem w kontakcie z panią od szkolenia. Jesteśmy wstępnie umówione na następny piątek u mnie. Quote
mestudio Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='AnnaA']Zmieniłąm swoje postępowanie z Blanka /w porównaniu do tego nim wróciła do schronu/ i Blanka bardzo dobrze na to reaguje. Już przy drzwiach do wyjścia żaden pies nie pcha sie pierwszy. Wszystkie grzecznie czekaja aż ja sie ubiorę. Blanka juz nawet nie usiłuje włazic na kanapę. Ona jest madra i szybko sie uczy tylko ma słabego nauczyciela. W dodatku samochód odmówił posłuszeństwa. Narazie trzeba czekac. Jestem w kontakcie z panią od szkolenia. Jesteśmy wstępnie umówione na następny piątek u mnie.[/QUOTE] Aniu, ja też się tego uczę, mój TZ mnie uczy takiego postępowania z naszym stadem:-). Quote
D O R K A Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='AnnaA']Zmieniłąm swoje postępowanie z Blanka /w porównaniu do tego nim wróciła do schronu/ i Blanka bardzo dobrze na to reaguje. Już przy drzwiach do wyjścia żaden pies nie pcha sie pierwszy. Wszystkie grzecznie czekaja aż ja sie ubiorę. Blanka juz nawet nie usiłuje włazic na kanapę. Ona jest madra i szybko sie uczy tylko ma słabego nauczyciela. W dodatku samochód odmówił posłuszeństwa. Narazie trzeba czekac. Jestem w kontakcie z panią od szkolenia. Jesteśmy wstępnie umówione na następny piątek u mnie.[/QUOTE] E tam słabego, przeciwnie - mądrego i wytrwałego co wróży powodzenie w socjalizacji Blanki. Anno życzę powodzenia i żeby Cię nie zniechęcały porażki jeśli takie w ogóle będą;) Pozdrawiam Ciebie i wszystkich czworonożnych Przyjaciół:) Quote
AnnaA Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Dziękuję za wsparcie. Będziemy się z Blanką starac. Nie wiem czy mi się tylko wydaje, ale ona chyba wiele rozumie. Kaktus jakoś się do stada przyzwyczaił, chociaż wychodzi do ogrodu tylko ze mną albo wtedy jak reszta siedzi w domu. Quote
Monday Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Oby wszystko pozostało tak dobrze jak jest :) Liczę, że ta pani Jadwiga powie konkretnie co i jak robić... A my kasę zbieramy cały czas!!! :) Quote
dominikabankert Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 w poniedzialek ode mnie paczka pojedzie to do piatku bedziesz miec. Quote
lilith27 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 super Monday na pewno się cieszy nudzi się dziewczyna bo z bazarkiem cegiełkowym to nie ma roboty ;) a tak poważnie to dziękujemy Quote
dominikabankert Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 poszukajcie kogos z małymi stópuchami bo butki rozm 36 beda:) Quote
Monday Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 36 to ja do komunii miałam:evil_lol: teraz oj ból z butami dla mnie....:angryy: Ale czekam na paczuszkę.... Nie wiem gdzie ja będę trzymać te rzeczy bazarkowe...:diabloti:, więc niech się sprzedają!!! Quote
Monday Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Bazar zakończony - 235zł!!!!!!!!!!! Quote
kasumi Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 jeśli mogę pozaśmiecać wątek... [SIZE="5"]ZAPRASZAM na bazarek dla Bubci, zbieramy na karmę! [url]http://www.dogomania.pl/threads/202736-LOTERIA-FANTOWA!!!-Bardzo-ciekawe-rzeczy!-Na-karm%C4%99-dla-Buby!-do-26.02-do-20.00?p=16355892#post16355892[/url][/SIZE] Quote
Monday Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Blanka dostała kolczyki od tuli :) Zapraszam [URL]http://www.dogomania.pl/threads/202749-NIEPOWTARZALNE-ręcznie-robione-jak-z-galerii-KOLCZYKI-do-4.03-godz-20-dla-Blanki?p=16358174#post16358174[/URL] Quote
Recommended Posts