Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo bardzo lilith27 dziękujemy i za bazar i za zaangażowanie w pomoc Blance.
Samochód niestety ciągle u mechanika tak, że w tym tygodniu chyba się nie uda. Zobaczymy jak, bedzie z pogodą w nastepnym tygodniu. Jeżeli się pogorszy co zapowiadaja, to pewnie poprosimy pania o przyjazd do nas już w marcu.
Blanka w porzadku. Ona się już nauczyła nie włazic na kanapę, ale zarekwirowała koszyczek Frani. Frania cała w nerwach stoi i na nią szczeka. Muszę ja interweniowac. Blanka też często układa się w swoim plastikowym kontenerku.

Posted

Zapraszam na bazarek dla Blanki!!!

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/202532-Bazar-dla-ciekawskich!!!!!!!-KUP-CEGIEŁKĘ-ODKRYJ-ZDJĘCIE!!!?p=16334877#post16334877[/URL]

Posted

[quote name='Monday']Zapraszam na bazarek dla Blanki!!!

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/202532-Bazar-dla-ciekawskich!!!!!!!-KUP-CEGIEŁKĘ-ODKRYJ-ZDJĘCIE!!!?p=16334877#post16334877[/URL][/QUOTE]

Super,kolejny bazar !:)

Posted

[quote name='dominikabankert']szkoda ze jeszcze moje pieniazki nie wplynely.....karton wysle w przyszlym tyg[/QUOTE]

wpłynęły wczoraj:)
15zł - DZIĘKUJĘ :)

Posted

[quote name='mestudio']Monday, jak znajdziesz chwilkę to wpadnij do mnie do pracy to dam Ci kilka nówek na bazarek dla suni:-).[/QUOTE]

Oooo...dziękuję, to we wtorek - bo mam 4 dni odpoczynku od pracy :)

Posted

Zmieniłąm swoje postępowanie z Blanka /w porównaniu do tego nim wróciła do schronu/ i Blanka bardzo dobrze na to reaguje. Już przy drzwiach do wyjścia żaden pies nie pcha sie pierwszy. Wszystkie grzecznie czekaja aż ja sie ubiorę. Blanka juz nawet nie usiłuje włazic na kanapę. Ona jest madra i szybko sie uczy tylko ma słabego nauczyciela. W dodatku samochód odmówił posłuszeństwa.
Narazie trzeba czekac.
Jestem w kontakcie z panią od szkolenia. Jesteśmy wstępnie umówione na następny piątek u mnie.

Posted

[quote name='AnnaA']Zmieniłąm swoje postępowanie z Blanka /w porównaniu do tego nim wróciła do schronu/ i Blanka bardzo dobrze na to reaguje. Już przy drzwiach do wyjścia żaden pies nie pcha sie pierwszy. Wszystkie grzecznie czekaja aż ja sie ubiorę. Blanka juz nawet nie usiłuje włazic na kanapę. Ona jest madra i szybko sie uczy tylko ma słabego nauczyciela. W dodatku samochód odmówił posłuszeństwa.
Narazie trzeba czekac.
Jestem w kontakcie z panią od szkolenia. Jesteśmy wstępnie umówione na następny piątek u mnie.[/QUOTE]

Aniu, ja też się tego uczę, mój TZ mnie uczy takiego postępowania z naszym stadem:-).

Posted

[quote name='AnnaA']Zmieniłąm swoje postępowanie z Blanka /w porównaniu do tego nim wróciła do schronu/ i Blanka bardzo dobrze na to reaguje. Już przy drzwiach do wyjścia żaden pies nie pcha sie pierwszy. Wszystkie grzecznie czekaja aż ja sie ubiorę. Blanka juz nawet nie usiłuje włazic na kanapę. Ona jest madra i szybko sie uczy tylko ma słabego nauczyciela. W dodatku samochód odmówił posłuszeństwa.
Narazie trzeba czekac.
Jestem w kontakcie z panią od szkolenia. Jesteśmy wstępnie umówione na następny piątek u mnie.[/QUOTE]
E tam słabego, przeciwnie - mądrego i wytrwałego co wróży powodzenie w socjalizacji Blanki.
Anno życzę powodzenia i żeby Cię nie zniechęcały porażki jeśli takie w ogóle będą;) Pozdrawiam Ciebie i wszystkich czworonożnych Przyjaciół:)

Posted

Dziękuję za wsparcie. Będziemy się z Blanką starac. Nie wiem czy mi się tylko wydaje, ale ona chyba wiele rozumie.
Kaktus jakoś się do stada przyzwyczaił, chociaż wychodzi do ogrodu tylko ze mną albo wtedy jak reszta siedzi w domu.

Posted

36 to ja do komunii miałam:evil_lol:
teraz oj ból z butami dla mnie....:angryy:

Ale czekam na paczuszkę....
Nie wiem gdzie ja będę trzymać te rzeczy bazarkowe...:diabloti:, więc niech się sprzedają!!!

Posted

jeśli mogę pozaśmiecać wątek...

[SIZE="5"]ZAPRASZAM na bazarek dla Bubci, zbieramy na karmę!
[url]http://www.dogomania.pl/threads/202736-LOTERIA-FANTOWA!!!-Bardzo-ciekawe-rzeczy!-Na-karm%C4%99-dla-Buby!-do-26.02-do-20.00?p=16355892#post16355892[/url][/SIZE]

Posted

Blanka dostała kolczyki od tuli :)

Zapraszam

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/202749-NIEPOWTARZALNE-ręcznie-robione-jak-z-galerii-KOLCZYKI-do-4.03-godz-20-dla-Blanki?p=16358174#post16358174[/URL]