Olga7 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Zgłaszam się na wezwanie Lilth27 .Skromny grosik mogę tylko dorzucić,niestety. Quote
Olga7 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='malagos']Czyli rozumiem, ze lęk separacyjny u suni to demolka mieszkania pod nieobecność właściciela, tak? Nie mam czasu czytać watku, ale tak opowiedxcie w skrócie, w czym tkwi problem. A ja zaraz napiszę do Joaaa, to behawiorystka.[/QUOTE] Miejmy nadzieję,ze Joaaa -behawiorystka pomogą opanować te lęki Blanki .nawet jesli to potrwa nieco .Piękna ,mądra sunia z tej Blanki.Podobna do tej u Wandy Sz.,tylko nieco mniejsza może. Quote
Ninti Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Dziękuję za zaproszenie. Piękna sunia. Kojarzy mi się z moim cudownym Szamanem, który zmarł rok temu. Nawet historia nieco podobna... Niestety nie mam możliwości pomóc finansowo, w tej dziedzinie aktualnie zieje u mnie dziura :shake: Quote
lilith27 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='olga7']Miejmy nadzieję,ze Joaaa -behawiorystka pomogą opanować te lęki Blanki .nawet jesli to potrwa nieco .Piękna ,mądra sunia z tej Blanki.Podobna do tej u Wandy Sz.,tylko nieco mniejsza może.[/QUOTE] skąd jest ciocia joaaaa? Quote
Olga7 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='lilith27']skąd jest ciocia joaaaa?[/QUOTE] Nie wiem nic o tej cioci Joaaa ,ale cioteczka Malagos -pewnie zdradzi nieco szczegółow. Quote
dream* Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 ojej, bidulka :( - dziękuję za zaproszenie. niestety nie mam jak się dorzucić bo jestem w trakcie poszukiwań pracy, ale przekażę dalej, może chociaż tak pomogę :) Quote
Monday Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Ojej....ile was tu przyszło :) Dziękujemy!!!!!!! Nie ukrywamy, że każda złotówka się przyda...a bazarki - jak bajbardziej!!!! Póki co konto Blanki to ok 200zł...na niewiele to starczy :( W pierwszym poście wszystkie aktualizacje są. Quote
Monday Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Pierwsze szkolenie Blanki w weekend ;) Narazie AnnaA pojedzie z nią do piaseczna, później pani będzie już przyjeżdżać. Cena 50zł+paliwo Anny = około 90zł [B]Proszę wszystkie dobre duszyczki, które deklarowały choćby skromny grosik o potwierdzenie swojej decyzji.[/B] Wszystkie pieniążki zbieram ja - a pełne rozliczeni zawsze jest w pierwszym poście. Quote
dominikabankert Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 poprosze konto , ale tylko 10zł:( no i rzeczy na bazarek ale musialabym komus wyslac w kartonie zeby obfocil i wystawil bazar, bo ja nie mam aparatu.Poki co bazary z moich rzeczy dosc szły.....a nieskromnie zaprosze cioteczki tu , sa rzeczy moje:[url]http://www.dogomania.pl/threads/201489-sweterek-koperta-pomarancz-bluza-Crop-bluzka-zielona-na-ratunek-psa-do-20.02[/url] Quote
madziak25 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Hej! dorzucę 5 stałych deklaracji-jeżeli nadal są potrzebne:) podajcie konto:) Quote
Monday Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 [quote name='dominikabankert']poprosze konto , ale tylko 10zł:( no i rzeczy na bazarek ale musialabym komus wyslac w kartonie zeby obfocil i wystawil bazar, bo ja nie mam aparatu.Poki co bazary z moich rzeczy dosc szły.....a nieskromnie zaprosze cioteczki tu , sa rzeczy moje:[url]http://www.dogomania.pl/threads/201489-sweterek-koperta-pomarancz-bluza-Crop-bluzka-zielona-na-ratunek-psa-do-20.02[/url][/QUOTE] [quote name='madziak25']Hej! dorzucę 5 stałych deklaracji-jeżeli nadal są potrzebne:) podajcie konto:)[/QUOTE] Bardzo Wam dziękuję :) Zaraz wyślę konto - będzie tam adres na jaki można wysłać rzeczy na bazar. Chyba zawodowo się tym zajmę, bo i tak bazar za bazarem na rózne psiaki ode mnie leci ;) I zapraszam na bazar dla Blanki... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/201906-Książkomaniacy-zapraszam!!!-Są-też-płyty-Jopek-i-jakieś-pierdółki[/URL]!!!! Quote
lilith27 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [quote name='dominikabankert']poprosze konto , ale tylko 10zł:( no i rzeczy na bazarek ale musialabym komus wyslac w kartonie zeby obfocil i wystawil bazar, bo ja nie mam aparatu.Poki co bazary z moich rzeczy dosc szły.....a nieskromnie zaprosze cioteczki tu , sa rzeczy moje:[url]http://www.dogomania.pl/threads/201489-sweterek-koperta-pomarancz-bluza-Crop-bluzka-zielona-na-ratunek-psa-do-20.02[/url][/QUOTE] nieskromnie to ja Ci napiszę, że znam twój tajny sekret widziałam kochana jak Ty pięknie promujesz też swoje bazarki brawo!!!!!!!!!!! Quote
dominikabankert Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 promocja bazarkow zakonczona bo nie ma juz aktywnych uzytkowiczow wyswietlonych na glownej stronie forum dogo:( i jak ja teraz bede reklamować bazarki:( poszukam co moge wyslac wam i skombinuje karton Quote
lilith27 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 ja lece teraz po kolei po nitce po znajomych znajomych itd sprawdzam w profilu kto ostatnio był aktywny Quote
Lu_Gosiak Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 moge dorzucic narazie 20zl na behawiorystę czy co tam potrzeba Quote
anhata Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 To jak będzie wyglądać to szkolenie ? Blkanka znowu u Anny, czy źle zrozumiałam? Quote
Monday Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']moge dorzucic narazie 20zl na behawiorystę czy co tam potrzeba[/QUOTE] Ogromnie dziękuję :) :multi: Wyślę nr konta... [quote name='anhata']To jak będzie wyglądać to szkolenie ? Blkanka znowu u Anny, czy źle zrozumiałam?[/QUOTE] Tak, Blanka wróciła do Anny. Będą się szkoloć dziewczyny. I Blanka i Anna:diabloti: Ja pisałam chyba jaki koszt szkolenia? Pierwsze droższe, bo Anna musi dojechać, ale kolejne to 70zł - mam nadzieję, że pani nie zmieni zdania co do ceny. Pani nazywa się Jadwiga Chodzeń, nie ma co ukrywać jej danych, bo wystarczy wpisać w wyszukiwarkę jej nazwisko i wszystkiego można się dowiedzieć. Psami zajmuje się zawodowo. Quote
AnnaA Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Dostałam 200 zł od Mondey na koszty szkolenia Blanki. Jeżeli nareperują mi do soboty samochód, to pojadę w tę sobotę lub niedzielę na pierwsze szkolenie. Jeżeli samochód nie będzie gotowy, to pojadę w przyszłym tygodniu. Narazie po lekturze książki, nie pozwalam Blance łazic po fotelach i kanapach z czym ona się pogodziła bez szemrania. Nie wychodzi też pierwsza i nie protestuje. Kaszle już tylko rano i nie będę jej narazie wiezc do weta po antybiotyki. Nie biega dużo po ogrodzie, bo Blanka jest ciepłolubna. Quote
Monday Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 [quote name='AnnaA']Dostałam 200 zł od Mondey na koszty szkolenia Blanki. Jeżeli nareperują mi do soboty samochód, to pojadę w tę sobotę lub niedzielę na pierwsze szkolenie. Jeżeli samochód nie będzie gotowy, to pojadę w przyszłym tygodniu. Narazie po lekturze książki, nie pozwalam Blance łazic po fotelach i kanapach z czym ona się pogodziła bez szemrania. Nie wychodzi też pierwsza i nie protestuje. Kaszle już tylko rano i nie będę jej narazie wiezc do weta po antybiotyki. Nie biega dużo po ogrodzie, bo Blanka jest ciepłolubna.[/QUOTE] Fajnie, że tak siędostosowuje do Twoich postanowień ;) Moze cos to da...na pewno trochę ochłonie... A z tym kaszlem, to moze schron jej bokiem wychodzi. A w schronie tragedia - tam co chwila są pogryzienia :( I to niestety z winy człowieka, bo dziura w boksie, bo jakiś pies umieszczony w boksie bez zabezpieczonej góry i przebiega do innych boksów pod sufitem :( Po prostu tragedia!!!! Quote
anhata Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 To my bedziemy trzymac mocno kciuki za Was, dziewczyny !!!!!!!! @->->--- Quote
Monday Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 [quote name='dominikabankert']wpłaciłam 15zł[/QUOTE] Ogromnie dziękuję :) Odnotuję w pierwszym poście Quote
anhata Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Monday, mam pytanie. Telefony, które były w sprawie Blanki, to z jakich portali? Quote
Monday Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 jeden telefon był, z jakiejś strony fundacyjnej chyba.... I z ulotek rozdawanych we wrześniu był poprzedni odzew Quote
Recommended Posts