Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malagos']Czyli rozumiem, ze lęk separacyjny u suni to demolka mieszkania pod nieobecność właściciela, tak? Nie mam czasu czytać watku, ale tak opowiedxcie w skrócie, w czym tkwi problem. A ja zaraz napiszę do Joaaa, to behawiorystka.[/QUOTE]
Miejmy nadzieję,ze Joaaa -behawiorystka pomogą opanować te lęki Blanki .nawet jesli to potrwa nieco .Piękna ,mądra sunia z tej Blanki.Podobna do tej u Wandy Sz.,tylko nieco mniejsza może.

Posted

Dziękuję za zaproszenie. Piękna sunia. Kojarzy mi się z moim cudownym Szamanem, który zmarł rok temu. Nawet historia nieco podobna...
Niestety nie mam możliwości pomóc finansowo, w tej dziedzinie aktualnie zieje u mnie dziura :shake:

Posted

[quote name='olga7']Miejmy nadzieję,ze Joaaa -behawiorystka pomogą opanować te lęki Blanki .nawet jesli to potrwa nieco .Piękna ,mądra sunia z tej Blanki.Podobna do tej u Wandy Sz.,tylko nieco mniejsza może.[/QUOTE]

skąd jest ciocia joaaaa?

Posted

ojej, bidulka :( - dziękuję za zaproszenie.
niestety nie mam jak się dorzucić bo jestem w trakcie poszukiwań pracy, ale przekażę dalej, może chociaż tak pomogę :)

Posted

Ojej....ile was tu przyszło :)
Dziękujemy!!!!!!!
Nie ukrywamy, że każda złotówka się przyda...a bazarki - jak bajbardziej!!!!
Póki co konto Blanki to ok 200zł...na niewiele to starczy :( W pierwszym poście wszystkie aktualizacje są.

Posted

Pierwsze szkolenie Blanki w weekend ;)
Narazie AnnaA pojedzie z nią do piaseczna, później pani będzie już przyjeżdżać.
Cena 50zł+paliwo Anny = około 90zł

[B]Proszę wszystkie dobre duszyczki, które deklarowały choćby skromny grosik o potwierdzenie swojej decyzji.[/B]
Wszystkie pieniążki zbieram ja - a pełne rozliczeni zawsze jest w pierwszym poście.

Posted

poprosze konto , ale tylko 10zł:( no i rzeczy na bazarek ale musialabym komus wyslac w kartonie zeby obfocil i wystawil bazar, bo ja nie mam aparatu.Poki co bazary z moich rzeczy dosc szły.....a nieskromnie zaprosze cioteczki tu , sa rzeczy moje:[url]http://www.dogomania.pl/threads/201489-sweterek-koperta-pomarancz-bluza-Crop-bluzka-zielona-na-ratunek-psa-do-20.02[/url]

Posted

[quote name='dominikabankert']poprosze konto , ale tylko 10zł:( no i rzeczy na bazarek ale musialabym komus wyslac w kartonie zeby obfocil i wystawil bazar, bo ja nie mam aparatu.Poki co bazary z moich rzeczy dosc szły.....a nieskromnie zaprosze cioteczki tu , sa rzeczy moje:[url]http://www.dogomania.pl/threads/201489-sweterek-koperta-pomarancz-bluza-Crop-bluzka-zielona-na-ratunek-psa-do-20.02[/url][/QUOTE]

[quote name='madziak25']Hej! dorzucę 5 stałych deklaracji-jeżeli nadal są potrzebne:) podajcie konto:)[/QUOTE]

Bardzo Wam dziękuję :)
Zaraz wyślę konto - będzie tam adres na jaki można wysłać rzeczy na bazar. Chyba zawodowo się tym zajmę, bo i tak bazar za bazarem na rózne psiaki ode mnie leci ;)
I zapraszam na bazar dla Blanki...
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/201906-Książkomaniacy-zapraszam!!!-Są-też-płyty-Jopek-i-jakieś-pierdółki[/URL]!!!!

Posted

[quote name='dominikabankert']poprosze konto , ale tylko 10zł:( no i rzeczy na bazarek ale musialabym komus wyslac w kartonie zeby obfocil i wystawil bazar, bo ja nie mam aparatu.Poki co bazary z moich rzeczy dosc szły.....a nieskromnie zaprosze cioteczki tu , sa rzeczy moje:[url]http://www.dogomania.pl/threads/201489-sweterek-koperta-pomarancz-bluza-Crop-bluzka-zielona-na-ratunek-psa-do-20.02[/url][/QUOTE]

nieskromnie to ja Ci napiszę, że znam twój tajny sekret
widziałam kochana jak Ty pięknie promujesz też swoje bazarki
brawo!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']moge dorzucic narazie 20zl na behawiorystę czy co tam potrzeba[/QUOTE]

Ogromnie dziękuję :) :multi:
Wyślę nr konta...

[quote name='anhata']To jak będzie wyglądać to szkolenie ? Blkanka znowu u Anny, czy źle zrozumiałam?[/QUOTE]
Tak, Blanka wróciła do Anny. Będą się szkoloć dziewczyny. I Blanka i Anna:diabloti:

Ja pisałam chyba jaki koszt szkolenia? Pierwsze droższe, bo Anna musi dojechać, ale kolejne to 70zł - mam nadzieję, że pani nie zmieni zdania co do ceny. Pani nazywa się Jadwiga Chodzeń, nie ma co ukrywać jej danych, bo wystarczy wpisać w wyszukiwarkę jej nazwisko i wszystkiego można się dowiedzieć. Psami zajmuje się zawodowo.

Posted

Dostałam 200 zł od Mondey na koszty szkolenia Blanki. Jeżeli nareperują mi do soboty samochód, to pojadę w tę sobotę lub niedzielę na pierwsze szkolenie. Jeżeli samochód nie będzie gotowy, to pojadę w przyszłym tygodniu. Narazie po lekturze książki, nie pozwalam Blance łazic po fotelach i kanapach z czym ona się pogodziła bez szemrania. Nie wychodzi też pierwsza i nie protestuje.
Kaszle już tylko rano i nie będę jej narazie wiezc do weta po antybiotyki. Nie biega dużo po ogrodzie, bo Blanka jest ciepłolubna.

Posted

[quote name='AnnaA']Dostałam 200 zł od Mondey na koszty szkolenia Blanki. Jeżeli nareperują mi do soboty samochód, to pojadę w tę sobotę lub niedzielę na pierwsze szkolenie. Jeżeli samochód nie będzie gotowy, to pojadę w przyszłym tygodniu. Narazie po lekturze książki, nie pozwalam Blance łazic po fotelach i kanapach z czym ona się pogodziła bez szemrania. Nie wychodzi też pierwsza i nie protestuje.
Kaszle już tylko rano i nie będę jej narazie wiezc do weta po antybiotyki. Nie biega dużo po ogrodzie, bo Blanka jest ciepłolubna.[/QUOTE]

Fajnie, że tak siędostosowuje do Twoich postanowień ;)
Moze cos to da...na pewno trochę ochłonie...

A z tym kaszlem, to moze schron jej bokiem wychodzi.

A w schronie tragedia - tam co chwila są pogryzienia :( I to niestety z winy człowieka, bo dziura w boksie, bo jakiś pies umieszczony w boksie bez zabezpieczonej góry i przebiega do innych boksów pod sufitem :(
Po prostu tragedia!!!!