Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paula_t']I ja Lidercia odwiedzam :)
Ciekawa jestem czy będzie jakiś odzew już po sprawdzeniu malucha pod względem zachowania, z nowymi zdjęciami....
Bjutko, wpłynęła deklaracja ode mnie?[/QUOTE]

Na pewno... Od dawna nie uzupełniałam. Wiem... Muszę się za to zabrać.

Posted

[quote name='Bjuta']Na pewno... Od dawna nie uzupełniałam. Wiem... Muszę się za to zabrać.[/QUOTE]

Nie, spokojnie, po prostu w tym miesiącu robiłam 2 bazarki i już się pogubiłam z wpływami i wypłatami na swoim koncie:oops:

Posted

[quote name='paula_t']A widzisz, kolejna ciekawostka, człowiek uczy się całe życie :D[/QUOTE]
"Słonie mają dobrą pamięć" to tytuł jednego z kryminałów Agaty Christie :), A Panna Marple to jego główna postać:):)

Posted

[quote name='Mysza2']"Słonie mają dobrą pamięć" to tytuł jednego z kryminałów Agaty Christie :), A Panna Marple to jego główna postać:):)[/QUOTE] :lol::lol::lol: prawda to, ale słonie podobno pamiętliwe są;):lol:

Posted

[quote name='Bjuta']Na tablicy ma 800 wejść. Tylko nikt cholera, nie odsłania telefonu. :shake:[/QUOTE]

A my szukamy tylko tego jednego jedynego odsłonięcia, które da mu domek do końca jego dni:roll:
Spokojnie, Bjuta, jeszcze znajdzie się taka osoba, zobaczysz :)
A Lidercio ma wyróżnioną tablicę, że ma tyle wejść?:crazyeye:

Posted

[quote name='Bjuta']Tak. I to bardzo szybko przyrasta! Zdjęcie na pontoniku to robi! :)[/QUOTE]

Bo nie ma osoby, która by się nie zauroczyła tą paróweczką naszą małą kochaną:loveu::loveu::loveu:
A od ilu dni jest wyróżnione, ile dni do końca?
Jednak wyróżnienie sporo daje...800 wejść...:)

Posted

Do 16 kwietnia. Ale potem znowu mu wyróżnię, bo byłam mu winna troszkę kasy (kiedyś tam obiecałam i mu nie dałam...) to akurat na te wyróżnienia po 20 zł. przez jakiś czas będzie. A rzeczywiście wejść jest dużo. Dzisiaj 839.

Posted

cioteczki podpiszcie petycje [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/241082-Petycje-prosz%C4%99-podpiszcie"][SIZE=5][B][COLOR=#ff0000]PODPISZ PETYCJĘ [/COLOR][/B][/SIZE][/URL]