Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Amadorka']Trzymałam kciuki za starego Batmanka a dziś przeczytałam,że po tylu latach w schronie znalazł swój DS.Obyś i Ty piesku znalazł wreszcie domek![/QUOTE]

Nie może być inaczej!
Chociaż żeby ten DT się pojawił. W razie czego będziemy błagać Ewelinkaaa, tylko nie wiadomo ile sunia będzie u niej na DT, no i czy zdecyduje się wziąć Liderka.
Macie jeszcze jakiekolwiek pomysły? Ja Ewelinke wychaczyłam na wątku domów tymczasowych, innego pomysłu niestety brak:(

Posted

Dziewczyny jak coś to mogę wspomóc bazarkiem
W sobotę będę u weta w Miechowicach (obok duże osiedle), zostawię tam ogłoszenie Liderka - tylko tyle mogę zrobić

Posted

[quote name='Kryzia']Dziewczyny jak coś to mogę wspomóc bazarkiem
W sobotę będę u weta w Miechowicach (obok duże osiedle), zostawię tam ogłoszenie Liderka - tylko tyle mogę zrobić[/QUOTE]
super, może ktoś dobry ogłoszenie dostrzeże, trzeba próbować:)

Posted

[quote name='asiuniab']a czy Liderek był ogłaszany w jakiejś gazecie??[/QUOTE]

kojarzę, że kiedyś się załapał do metra, ale wtedy były te ogłoszenia i wiedziałam kiedy je dawać, żeby sie psiaki nasze załapały... ale to było juz dawno temu :-( nie pamiętam czy jeszcze gdzieś był...

Posted

Przeczytałam ,że to biedne maleństwo siedzi w schronie od 2004 r. a wątek jest założony w 2006 czy przez 6 długich lat ten maleńki piesek nikogo nie ujął za serce żeby go wyciągnąć ze schroniska?To już jest chyba bardzo stary maluszek.Okropne że nikt go nie chce.

Posted

[quote name='Amadorka']Przeczytałam ,że to biedne maleństwo siedzi w schronie od 2004 r. a wątek jest założony w 2006 czy przez 6 długich lat ten maleńki piesek nikogo nie ujął za serce żeby go wyciągnąć ze schroniska?To już jest chyba bardzo stary maluszek.Okropne że nikt go nie chce.[/QUOTE]

Ogłaszamy go gdzie się da i telefon milczy niestety :(

Posted

Musi się odczarować ten telefon...

Zapraszam na bazarek, który ma pomóc spłacić dług Zenka - kolejnego Pszczyniaka:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234758-Nie-tylko-Made-in-China-gad%C5%BCety-gad%C5%BCeciki-bielizna-do-17-11-godz-22-00-NA-ZENKA?p=19908112#post19908112[/url]

Posted

[quote name='paula_t']Trzeba mu wyróżnić gumtree, tablicę albo moruska, nie ma innej opcji, za dużo tych ogłoszeń zwierzaków w potrzebie.[/QUOTE]

a ile kosztują tam wyróżnienia?

Posted

[quote name='Mysia_']FB Liderka jest tutaj: [URL]http://www.facebook.com/events/372314589503437/[/URL][/QUOTE]

Właśnie sobie o tym przypomniałam, jak już napisałam i zapomniałam zmienić.

[quote name='Mysia_']a ile kosztują tam wyróżnienia?[/QUOTE]

2 dyszki z tego co się orientuję.