paula_t Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='Amadorka']Trzymałam kciuki za starego Batmanka a dziś przeczytałam,że po tylu latach w schronie znalazł swój DS.Obyś i Ty piesku znalazł wreszcie domek![/QUOTE] Nie może być inaczej! Chociaż żeby ten DT się pojawił. W razie czego będziemy błagać Ewelinkaaa, tylko nie wiadomo ile sunia będzie u niej na DT, no i czy zdecyduje się wziąć Liderka. Macie jeszcze jakiekolwiek pomysły? Ja Ewelinke wychaczyłam na wątku domów tymczasowych, innego pomysłu niestety brak:( Quote
asiuniab Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 a czy Liderek był ogłaszany w jakiejś gazecie?? Quote
Kryzia Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Dziewczyny jak coś to mogę wspomóc bazarkiem W sobotę będę u weta w Miechowicach (obok duże osiedle), zostawię tam ogłoszenie Liderka - tylko tyle mogę zrobić Quote
asiuniab Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [quote name='Kryzia']Dziewczyny jak coś to mogę wspomóc bazarkiem W sobotę będę u weta w Miechowicach (obok duże osiedle), zostawię tam ogłoszenie Liderka - tylko tyle mogę zrobić[/QUOTE] super, może ktoś dobry ogłoszenie dostrzeże, trzeba próbować:) Quote
Bjuta Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Bardzo Wam jestem wdzięczna, że myślicie o nim! Quote
Mysia_ Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 [quote name='asiuniab']a czy Liderek był ogłaszany w jakiejś gazecie??[/QUOTE] kojarzę, że kiedyś się załapał do metra, ale wtedy były te ogłoszenia i wiedziałam kiedy je dawać, żeby sie psiaki nasze załapały... ale to było juz dawno temu :-( nie pamiętam czy jeszcze gdzieś był... Quote
__Lara Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Fajnie, że tyle osób pamięta o Liderku :) Quote
Amadorka Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Przeczytałam ,że to biedne maleństwo siedzi w schronie od 2004 r. a wątek jest założony w 2006 czy przez 6 długich lat ten maleńki piesek nikogo nie ujął za serce żeby go wyciągnąć ze schroniska?To już jest chyba bardzo stary maluszek.Okropne że nikt go nie chce. Quote
Bjuta Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Trudno wśród 300 szczekaczy wypatrzeć malutkiego Liderka :( Quote
paula_t Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 [quote name='Amadorka']Przeczytałam ,że to biedne maleństwo siedzi w schronie od 2004 r. a wątek jest założony w 2006 czy przez 6 długich lat ten maleńki piesek nikogo nie ujął za serce żeby go wyciągnąć ze schroniska?To już jest chyba bardzo stary maluszek.Okropne że nikt go nie chce.[/QUOTE] Ogłaszamy go gdzie się da i telefon milczy niestety :( Quote
__Lara Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Musi się odczarować ten telefon... Zapraszam na bazarek, który ma pomóc spłacić dług Zenka - kolejnego Pszczyniaka: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234758-Nie-tylko-Made-in-China-gad%C5%BCety-gad%C5%BCeciki-bielizna-do-17-11-godz-22-00-NA-ZENKA?p=19908112#post19908112[/url] Quote
asiuniab Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 [quote name='paula_t']Ogłaszamy go gdzie się da i telefon milczy niestety :([/QUOTE] Paula_t telefon musi zadzwonić; Quote
Mysia_ Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 Qrczę, o inne psiaki dzwonią choćby zapytać, a o niego nic, zupełnie nic :-( Quote
paula_t Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Trzeba mu wyróżnić gumtree, tablicę albo moruska, nie ma innej opcji, za dużo tych ogłoszeń zwierzaków w potrzebie. Quote
paula_t Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Ja nie mam niestety fb, dlatego jedyne jak mogłam pomóc w tej kwestii to ogłoszenia:( Czy ktoś mógłby zrobić mu wydarzenie i pozapraszać ludzi? Quote
Mysia_ Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 FB Liderka jest tutaj: [URL]http://www.facebook.com/events/372314589503437/[/URL] Quote
Mysia_ Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='paula_t']Trzeba mu wyróżnić gumtree, tablicę albo moruska, nie ma innej opcji, za dużo tych ogłoszeń zwierzaków w potrzebie.[/QUOTE] a ile kosztują tam wyróżnienia? Quote
paula_t Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Mysia_']FB Liderka jest tutaj: [URL]http://www.facebook.com/events/372314589503437/[/URL][/QUOTE] Właśnie sobie o tym przypomniałam, jak już napisałam i zapomniałam zmienić. [quote name='Mysia_']a ile kosztują tam wyróżnienia?[/QUOTE] 2 dyszki z tego co się orientuję. Quote
Recommended Posts