Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Liderku właśnie Cię wypatrzyłam i będę Cię jutro z Krukiem reklamować na dużej imprezie - może wreszcie się uda:) całym sercem życzymy domku!

Posted

[quote name='Kalva']Liderku właśnie Cię wypatrzyłam i będę Cię jutro z Krukiem reklamować na dużej imprezie - może wreszcie się uda:) całym sercem życzymy domku![/QUOTE]

Liderek bardzo dziękuje :) a oni z Krukiem się znają z wspólnych spacerków ;)

Posted

[quote name='Mysia_']to jeszcze tylko każ mu do domku się zbierać ;) fajnie, by było jakby posłuchał...[/QUOTE]

ja mu to tłumaczę już od paru lat, ale w tym temacie Liderek chyba ma inne zdanie :evil_lol:
chyba mu za dobrze w tym schronisku jest :cool3:

Posted

[quote name='tymuś']to fakt w psitulu psiaki źle się nie mają[/QUOTE]

w porównaniu z niektórymi schroniskami, to mają super !
ale to nie znaczy, że nie trzeba szukać własnego domu Liderku :)

Posted

Jeszcze parę miesięcy i mienie 8 lat :-( wierzyć się nie chce... W życiu bym nie pomyślała, że ten maluch będzie tyle w schronisku kiblował :-(

Posted

[quote name='Mysia_']Jeszcze parę miesięcy i mienie 8 lat :-( wierzyć się nie chce... W życiu bym nie pomyślała, że ten maluch będzie tyle w schronisku kiblował :-([/QUOTE]

pewnie dzięki tobie mysiu jestes przecież specjalistką od przetrzymywania psów w scrhonie dożywotnio