Estrella Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Z miau Toffik ma ok roku. Zostal odebrany mezczyznie, ktory go adoptowal. Jako, ze nie mielismy miejsca na przetrzymanie psiaka, "zgralismy" to z jego ponowna adopcja. A dzis dziewczyna, ktora wydala psiaka (wczoraj), dostala telefon, ze psiak wraca. Bo: " ciagnie za bardzo dziecko na spacerze" (dzieciak ma 5 lat...). Uprzedzalysmy, ze pies jest niewybiegany, bo poprzedni wlasciciel trzymal go caly czas zamknietego w pokoju. Ta para stwierdzila, ze w porzadku, psiak super, uroczy i w ogole, a oni maja duzy ogrod: wiec u nich sie wybiega. Jeden dzien. I powrot. Laskawie przywioza go jutro. A my nie mamy miejsca dla psiaka. I bladego pojecia, co z nim zrobic. Do poprzedniego DS wrocic nie moze. Czy ktos moglby mu pomoc? 16.09 Toffik pojechał do nowego domu Quote
kasiek_ona Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 A nie da się tych ludzi jakoś przekonać, zeby dali mu szanse? Quote
Atomowka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Nie pomogę z DT ale ogłoszenia, ogłoszenia i szybko DS znajdzie Quote
Estrella Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 kasiek_ona napisał(a):A nie da się tych ludzi jakoś przekonać, zeby dali mu szanse? ja nie znam tych ludzi, nie znam psa i całej sytuacji, ale jestem pewna, że osoby, do których wraca pies próbowały/próbowałyby przekonać tych ludzi.. Najwyraźniej nic się nie da zrobić i trzeba szukać nowego domu. Poproszę na miau o tekst i będziemy ogłaszać. Quote
Estrella Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Atomówka dzięki, że weszłaś, bo Ty na pewno od Abiego Kasiek Tobie też dziękuję, że zajrzałaś :loveu::loveu: Quote
Atomowka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 A jasne tak się reklamujesz, że aż od Abiego przyleciałam :) Quote
kasiek_ona Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 nie ma za co dziekowac... Od tego jesteśmy, żeby sobie i Psiakom pomagać. Quote
Estrella Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 nic nowego.. ale dostałam tekst Toffik jest przemilym rocznym psiakiem. Szuka odpowiedzialnego i kochajacego opiekuna. Pies jest kontaktowy, inteligentny, pełen energii i przyjazny dla ludzi. Nauczony czystości. Będzie świetnym przyjacielem dla dziecka. Psiak przed adopcja zostanie wykastrowany. Wiecej informacji o psiaku pod nr telefonu:692225953 , [email protected] wrzuciłam na gumtree, nie mam teraz czasu więcej ogłaszać, muszę jeszcze Abiego gdzieś powrzucać, bo zrobiłam mu tylko kilka ogłoszeń :( Quote
Atomowka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Estrella wrzuciłam go na wątek Hesi. Toffik wygląda jak klon Hesi a tam jest sporo chętnych na sunię, może przy okazji ktos Toffika pokocha? http://www.dogomania.pl/threads/190841-Hesia-1-5-kg-nieszcz%C4%99%C5%9Bcia-zmia%C5%BCd%C5%BCone-przednie-%C5%82apy-DRASTYCZNE-ZDJ%C4%98CIA/page66 Quote
Estrella Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 dzięki :loveu::loveu::loveu: Quote
wawer Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='Atomowka']Estrella wrzuciłam go na wątek Hesi. Toffik wygląda jak klon Hesi a tam jest sporo chętnych na sunię, może przy okazji ktos Toffika pokocha? http://www.dogomania.pl/threads/190841-Hesia-1-5-kg-nieszcz%C4%99%C5%9Bcia-zmia%C5%BCd%C5%BCone-przednie-%C5%82apy-DRASTYCZNE-ZDJ%C4%98CIA/page66 Już go pokochałam i póki co - podnoszę śicznochę. Quote
OLUTKA55 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 5 latek miał sie opiekowac psiakiem?brak słow,pies miał robic za maskotke jacys niepowazni ludzie.A psinka sliczna napewno znajdzie swoich Quote
Atomowka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Estrella masz jakieś info gdzie teraz jest chłopak? Quote
Estrella Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 dokładnie nie wiem, ale przebywa u wolontariuszki/w TOZie w Słupsku... zapytam na miau Quote
Estrella Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 dzisiaj zyta555 dowiedziała się, że Toffik pojechał do nowego domu. Tyle wiem, mam nadzieję, że zostanie tam już do końca :) Dziękuję, że byłyście tu z nami. Zmieniam tytuł :loveu: Quote
Atomowka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 No i super. Wiedziałam ,że taka kruszynka słodko długo nie będzie czekała Quote
Estrella Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 wczoraj dostałam maila w sprawie Toffika Witam interesuje mnie Toffik ?Czy ogłoszenie jest jeszcze aktualne ?Dziękuje pozdrawiam. Może macie jakieś młode pieski w typie Toffika ? :) Quote
Igiełka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Estrellka jestem coprawda póżno ale było wolne:evil_lol: Śliczny piesek bardzo cieszę się że już w nowym kochającym domku. :loveu::loveu: Quote
Estrella Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Estrellka jestem coprawda póżno ale było wolne:evil_lol:urlopu z taką pogodą wcale nie zazdroszczę :diabloti: dzięki, że weszłaś :loveu: Quote
Recommended Posts