Jump to content
Dogomania

PILNE * roczny pinczer Toffik * DT/DS na CITO * Słupsk... MA DOM

Recommended Posts

Posted

Z miau

Toffik ma ok roku. Zostal odebrany mezczyznie, ktory go adoptowal. Jako, ze nie mielismy miejsca na przetrzymanie psiaka, "zgralismy" to z jego ponowna adopcja. A dzis dziewczyna, ktora wydala psiaka (wczoraj), dostala telefon, ze psiak wraca. Bo:
" ciagnie za bardzo dziecko na spacerze" (dzieciak ma 5 lat...).
Uprzedzalysmy, ze pies jest niewybiegany, bo poprzedni wlasciciel trzymal go caly czas zamknietego w pokoju. Ta para stwierdzila, ze w porzadku, psiak super, uroczy i w ogole, a oni maja duzy ogrod: wiec u nich sie wybiega. Jeden dzien. I powrot.
Laskawie przywioza go jutro. A my nie mamy miejsca dla psiaka. I bladego pojecia, co z nim zrobic. Do poprzedniego DS wrocic nie moze. Czy ktos moglby mu pomoc?

16.09
Toffik pojechał do nowego domu

Posted

kasiek_ona napisał(a):
A nie da się tych ludzi jakoś przekonać, zeby dali mu szanse?

ja nie znam tych ludzi, nie znam psa i całej sytuacji, ale jestem pewna, że osoby, do których wraca pies próbowały/próbowałyby przekonać tych ludzi.. Najwyraźniej nic się nie da zrobić i trzeba szukać nowego domu.
Poproszę na miau o tekst i będziemy ogłaszać.

Posted

nic nowego.. ale dostałam tekst
Toffik jest przemilym rocznym psiakiem. Szuka odpowiedzialnego i kochajacego opiekuna.
Pies jest kontaktowy, inteligentny, pełen energii i przyjazny dla ludzi. Nauczony czystości. Będzie świetnym przyjacielem dla dziecka.
Psiak przed adopcja zostanie wykastrowany.
Wiecej informacji o psiaku pod nr telefonu:692225953 , [email protected]

wrzuciłam na gumtree, nie mam teraz czasu więcej ogłaszać, muszę jeszcze Abiego gdzieś powrzucać, bo zrobiłam mu tylko kilka ogłoszeń :(

Posted

dzisiaj zyta555 dowiedziała się, że Toffik pojechał do nowego domu. Tyle wiem, mam nadzieję, że zostanie tam już do końca :)
Dziękuję, że byłyście tu z nami. Zmieniam tytuł :loveu:

Posted

wczoraj dostałam maila w sprawie Toffika
Witam interesuje mnie Toffik ?Czy ogłoszenie jest jeszcze aktualne ?Dziękuje pozdrawiam.

Może macie jakieś młode pieski w typie Toffika ? :)

• 2 weeks later...