Akrum Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Prosiłabym osobę odpowiedzialną za wątek - Klaudu_s o zmianę tytuły - BRAKUJE DEKLARACJI.... może w ten sposób przyciągniemy trochę ludzi na wątek. Wątek Szarika po woli umiera śmiercią naturalną, nikt tu prawie nie zagląda - ja jestem tylko księgową Szarika, a nie osobą odpowiedzialną za psa. Jeśli nie będzie pieniędzy, to nie będę miała z czego przelać za hotelik, a niestety nie jestem w stanie nawet wyłożyć za psiaka. A w chwili obecnej brakuje aż 98 zł deklaracji stałych. magda222 wkleiła też link do bazarku z ogłoszeniami, gdzie opłaciła pakiecik ogłoszeń dla Szarika - też nikt nie zareagował, aby podjąć się podesłania jakiegoś tekstu, wybrania zdjęć. ja prowadzę kilka wątków, zbieram pieniądze nie tylko na Szarika, też mam swoich tymczasowiczów, którymi muszę się zająć i niestety nie mam czasu być odpowiedzialną za ten wątek. Klaudu_s też wiemy ma dużo na głowie, więc może zgodziłby się ktoś przejąć wątek, uaktualnić pierwszą stronę, by na bieżąco były tam umieszczane informacje, odnośniki do linków, gdzie są zdjęcia, wykaz ogłoszeń, itd... ktoś kto na bieżąco pilnowałby czy ogłoszenia są aktualne, kto by podjął się ściągnięcia na wątek nowych deklarowiczów, albo jakiś bazarek zorganizował... Jest ktoś chętny?? Quote
BUDRYSEK Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 magda222 napisał(a):Przede wszystkim trzeba go non stop ogłaszać. Edit. Tu macie opłacony pakiet do wykorzystania: http://www.dogomania.pl/threads/212460-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-30-og%C5%82osze%C5%84-za-5-z%C5%82.-dla-Neli-na-HOTEL-I-D%C5%81UG-do-17.08-do-21.00/page4 Wklejcie tam tekst i jakieś dobre fotki. Ja niestety nie mam czasu. Jutro wyjeżdżam na tydzień i mam urwanie głowy. wkleilam, nardzo dziekujemy :) Quote
Olena84 Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Podrzucam, ja za bardzo nie moge podniesc deklaracji:(. Quote
megi_winters Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 postaram się wyżebrać coś wiecej na Szarika zeby dorzucić cos do tej mojej sierpniowej wpłaty. Nie wiem ile mi się uda ale zawsze coś więcej będzie. Quote
Akrum Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 wiem, że nie możecie już więcej dorzucić, ale może chociaż porozsyłajcie proszę PW z apelem o pomoc - co będzie, gdy nie będę miała z czego przelać za hotel za wrzesień?? Błagajcie proszę choć o jednorazowe deklaracje, inaczej Szarik wyląduje w schronisku, a tego nikt z nas nie chce :( LILUtosi - co u Szarika w ogóle słychać? jak się chłopak miewa?? Quote
Olena84 Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 dobra ja powysylam troche, ale nie alfabetycznie, bo ostatnio malo co mi to dalo:(, tylko do tych co wiem ze sa aktywni, moze pomoga;). Quote
Akrum Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 super, dziękuję :) Ja też trochę wysyłałam, ale odzew zerowy, niektórzy odpisali na PW, że niestety są w dołku finansowym. Ale trzeba wysyłać dalej i się nie poddawać, w końcu na pewno ktoś pomorze - musimy próbować. Quote
Klaudus__ Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Tak zmienione może być? Jak wróce do domu - napiszę gdzie zrobiłam Szarikowi ogłoszenia - bo mam w zeszycie spisane,któremu gdzie robiłam. Quote
LILUtosi Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Szariczek czuje się dobrze, biega z koleżanką na wybiegu. Nadal potrafi się cieszyć jak szczeniak. I bawić jak szczeniak. Quote
Akrum Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 To małe biało-rude to koleżanka Szarika?? Widać, że Szariczek jest szczęśliwy, że uważa iż znalazł swoje miejsce na ziemi :) Mam nadzieję, że domek jednak się dla chłopaka szybko znajdzie, że nie będziemy musieli się martwić co zrobimy we wrześniu, czym zapłacimy :( Szarik nieświadomy swoich problemów, czarnych chmur, które gromadzą się nad jego głową - bawi się i szaleje jak szczeniak :) Klaudu_s dzięki wielkie za zmianę tytułu :) Quote
megi_winters Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 ale chłopak szczęśliwy jest:))))) super go widzieć takim:) Quote
LILUtosi Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Koleżanka to ta czarna z krawacikiem białym - Nikita. Ten jasny to pixel - on wyskakuje przez okno w kuchni żeby się z nimi pobawić. A później nie potrafi wskoczyć i piszczy pod furtką. Bo on taki wszędobylski. Trochę tu trochę tam. Quote
Akrum Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Zrobiłam przelew za DT za sierpień, na koncie Szarika zostało +19,38 zł :shake: ale podkreślę, że już 3 deklaracje na wrzesień były wpłacone i jedna na październik po to, bym miała z czego przelać LILUtosi za DT sierpniowe :shake::shake::shake: DLATEGO PO RAZ KOLEJNY BŁAGAM O NOWYCH DEKLAROWICZÓW, BĄDŹ JAKIŚ BAZAREK, COKOLWIEK - BY POKRYĆ LUKĘ W STAŁYCH DEKLARACJACH!!! Quote
Olena84 Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Jesli chodzi o bazarki to Szarik moze byc u mnie w kolejce jako drugi albo zrobie wspolny bazarek z zadluzonymi Rysiem i Romusiem, moze cos sie uzbiera. Quote
megi_winters Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 ode mnie dzisiaj idzie w bonusie 200 zl na szarika - wiecej juz nie moge :(((( Quote
LILUtosi Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Dziękuję w imieniu swoim i Szariczka. Na pewno pomoże. Quote
Agata,Sonia Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 W weekend przeleję pieniążki za sierpień i wrzesień. Po 10 dorzucę jednorazowo 50zł. Quote
Recommended Posts