Malwi Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 super!! :D no malutka - pakuj się :D Aga-ta - a jak jej oczka ? Quote
Aimez_moi Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Agatka....:):) zbieraj swoje manatki i pomykaj do domku....:):) Hura....:):) Bardzo sie ciesze.....:):) Quote
Aga-ta Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [quote name='Malwi']super!! :D no malutka - pakuj się :D Aga-ta - a jak jej oczka ?[/QUOTE] wszystko byloby dobrze, ale rozwalila kolnierz i rozdrapala sobie jedno oko. Bedzie znow szyta... Quote
AniaB Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 biedactwo.. Muszą ja te oczka bardzo swędziec.. Dobrze przynajmniej, ze domek już zaklepany:) Quote
zuzlikowa Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Aga-ta']wszystko byloby dobrze, ale rozwalila kolnierz i rozdrapala sobie jedno oko. Bedzie znow szyta...[/QUOTE] Agata...Ty się zastanów co robisz!:mad:...se oka rozdrapywać?...Kto to widział,by miast malować, to rozdrapywać?Ach,panna...panna- oka oba zostawić w spokoju,bo podpatrywać nimi będzie trzeba i koniska, i psiska(a takie to kurduple,że dobrze się napatrzeć będzie trzeba!)...a i wiele ciekawych rzeczy jeszcze do pozwiedzania,a i ludzie,których pooglądać i zapamiętać będzie trzeba...OKA PROSZĘ ZOSTAWIĆ W SPOKOJU,PANIENKO!:loveu: Quote
zuzlikowa Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='AniaB']biedactwo.. Muszą ja te oczka bardzo swędziec.. Dobrze przynajmniej, ze domek już zaklepany:)[/QUOTE] Oj,swędzą na pewno bardzo,a do tego oczka zawsze były bolącym miejscem...trzymajmy bardzo by udało się dziewczynce skutecznie o nich teraz zapomnieć...NIECH GOJĄ SIĘ JAK NAJSZYBCIEJ i przestają drażnić! Quote
Aimez_moi Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Agatka.....:) zdrowka dka Ciebie.....:):) Quote
zuzlikowa Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Aimez_moi']Agatka.....:) zdrowka dka Ciebie.....:):) [/QUOTE] I jak u Agatki?...zdrówka dziewcze! Quote
Aga-ta Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 u Agatki wszystko w porzadku. Oczko zszyte, sunia dostala nowy kolnierz i wrocila do hotelu, do boksow wewnetrznych. Wczoraj z karusiap przywiozlysmy do hotelu mix bernardynke. Suczka dostala imie - Hania:) (pomysl zuzlikowej;) i rowniez szuka domu. W najblizszych dniach zostanie zaszczepiona i odrobaczona, a potem wysterylizowana. BARDZO PROSZE o pomoc w utrzymaniu suni, poniewaz nie mamy na nia ani grosza. Niestety zepsul mi sie aparat, wiec nie mam jej zdjec, ale beda na dniach... Quote
zuzlikowa Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Aga-ta']u Agatki wszystko w porzadku. Oczko zszyte, sunia dostala nowy kolnierz i wrocila do hotelu, do boksow wewnetrznych. Wczoraj z karusiap przywiozlysmy do hotelu mix bernardynke. Suczka dostala imie - Hania:) (pomysl zuzlikowej;) i rowniez szuka domu. W najblizszych dniach zostanie zaszczepiona i odrobaczona, a potem wysterylizowana. BARDZO PROSZE o pomoc w utrzymaniu suni, poniewaz nie mamy na nia ani grosza. Niestety zepsul mi sie aparat, wiec nie mam jej zdjec, ale beda na dniach...[/QUOTE] No i masz...wkopała mnie i zaraz będzie,że zuzlikowa jak benia dorwie to ludzkie imiona im przyczepia...ale co tam- z prawdą nie da się walczyć, bo HANIA,to Hania,więc nie może być inaczej!...i nie benia,ale mieszankę cudniasta mastifka pirenejskiego:loveu: Haniu...bardzo potrzebujemy środków by Ci pomóc:oops:...BARDZO! [SIZE=4][B]...bardzo prosimy wszystkich,którzy tej sunieczce-HANI, przez lata ostatnie zamkniętej i pozbawionej kontaktu z człowiekiem i dzielnie broniącej się przed zdziczeniem i znienawidzeniem człowieka...JEŚLI MOŻECIE- POMÓŻCIE![/B][/SIZE] [B]TA CHODZĄCA SŁODYCZ I AKCEPTACJA CZŁOWIEKA...bardzo potrzebuje bezpiecznego domu i otwartego,ciepłego człowieka, a niestety nie może do niego iść bez szczepień i sterylki...POMÓŻCIE! Dziś jeszcze nie możemy jej ogłaszać,bo musimy troszkę ją poznać...w tym czasie można zrobić właśnie szczepienia i sterylkę...to minimum dwa, trzy tygodnie...więc i hotel też kosztuje...w międzyczasie już zbierzemy sporo informacji o Hani i ruszymy z ogłoszeniami...POMÓŻCIE![/B] Plan co do Hani: -szczepienia -sterylizacja -w tym czasie poznanie suni i OGŁASZANIE,by dom bezpieczny i psiolubny znaleźć. Quote
ewab Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Bardzo się cieszę z domku dla Agatki. Jakbyście miały chętny domek to przypominam o Bolminie benku podejrzewanym o moskiewskie korzenie. Zrobił się z niego baaardzo przytulaśny chłopak, a ja nie daję rady czasowo ogłaszać go. Quote
zuzlikowa Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='ANETTTA']skad ta Hania ???[/QUOTE] Wypuść taka Aga-ta na wschód,a zaraz ściągnie do siebie beniaste stworzenie...tak się udało i z Hanusią..[B].i chyba na szczęście dla Hani![/B] A Hania jakoś bardzo ma przypominać i Milunie i Misie- stosunkowo drobna,ale cudnie proporcjonalna i białości w niej sporo i cudniasta macha czarna na okach,nieco wydłużony pych i oczyska bardziej w migdał...zobaczymy jak rzeczywiście to suńczysko wyglada,gdy już fotki sie pokażą!Opis,choć dokładny,jednak może wyglądu cudnej w pełni nie oddawać! Czekam z niecierpliwością na przedstawienie nam suńki i ...oby się nie okazało,że z opisu Hania,a z wyglądu Piękna Helena! Quote
ANETTTA Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 wrzucajcie watki psiaków czy hania ma swoj watek .. Quote
zuzlikowa Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='ewab']Bardzo się cieszę z domku dla Agatki. Jakbyście miały chętny domek to przypominam o Bolminie benku podejrzewanym o moskiewskie korzenie. Zrobił się z niego baaardzo przytulaśny chłopak, a ja nie daję rady czasowo ogłaszać go.[/QUOTE] Ewab...podeślij proszę fotki(lub linka do fotek) i tekst(lub linka)...teraz powoli wracać już będę do "żywych" więc może choć kilka ogłoszeń dam radę zrobić...ale sli na maila [email][email protected][/email] ...a nic o rzadnym moskiewskim ani nie ma c wspominać,bo najważniejsze dobrze charakter rozpoznać,a nie straszyć nazwą rasy,która sama w sobie jest cudna,lecz stworzono jej złe konotacje...jak bullowatym zresztą także. Quote
zuzlikowa Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='ANETTTA']wrzucajcie watki psiaków czy hania ma swoj watek ..[/QUOTE] Hania z racji swego pochodzenia i szczęścia tego wątku...będzie miała wątek razem z Agatką...CZYLI MA SWÓJ WATEK... Quote
zuzlikowa Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 I nowa sunia beniasta...choć ktoś może wpadnie i od moskiewskich też zwymysla,ale takiego moskwicza,życzę wszystkim przyjaciołom- słodka,łagodna i człekolubna...czyli najprawdziwszy moskwicz!...to Nigeria!:loveu: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/194497-Benardyn_NIGERIA-z-Rzeszowa_jeszcze-radosna-ufna-i-kochaj%C4%85ca-cz%C5%82owieka%21-OG%C5%81OSZENIA%21%21"]http://www.dogomania.pl/threads/194497-Benardyn_NIGERIA-z-Rzeszowa_jeszcze-radosna-ufna-i-kochaj%C4%85ca-cz%C5%82owieka!-OG%C5%81OSZENIA!![/URL] Hanię i Agatke w odwiedziny zapraszamy...:loveu: a jak ktos inny też zechce wpaść i jeszcze pomóc w ogłoszeniach cudnej...bardzo się ucieszymy!:multi: Quote
zuzlikowa Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Agatko...Haniu...pokażcie się! [B]Hania, bardzo potrzebuje pomocy w zaszczepieniu i sterylizacji... [/B]Aga-ta...uda się foteczki suni pokazać? Ogromnie jestem ciekawa jej wyglądu.... Quote
Aga-ta Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 ja niestety nie zrobie jej zdjec, bo aparat mi padl, ale prosilam karusiap, wiec jutro zdjecia powinny juz byc:) Agatka = niszczyciel kolnierzy nie daje za wygrana i caly czas walczy z nimi (nie bez powodu pisze w liczbie mnogiej), ale cale szczescie "oczy sa w calosci" Quote
Malwi Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 cioteczki ... załóżcie proszę Hani oddzielny wątek ... Quote
zuzlikowa Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='zuzlikowa']Agatko...Haniu...pokażcie się! [B]Hania, bardzo potrzebuje pomocy w zaszczepieniu i sterylizacji... [/B][/QUOTE] Hania została zaszczepiona...teraz chwilę poczekamy i powinnyśmy sunię sterylizować...nie ma powodu czekać z sterylizacją i zaraz potem z ogłaszaniem. Quote
Recommended Posts