Jump to content
Dogomania

niedowidze, wiec sie boje...- Benia z boksu agresorow. AGATKA MA DOM, HANIA CZEKA

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Malwi']super!! :D

no malutka - pakuj się :D

Aga-ta - a jak jej oczka ?[/QUOTE]

wszystko byloby dobrze, ale rozwalila kolnierz i rozdrapala sobie jedno oko. Bedzie znow szyta...

Posted

[quote name='Aga-ta']wszystko byloby dobrze, ale rozwalila kolnierz i rozdrapala sobie jedno oko. Bedzie znow szyta...[/QUOTE]

Agata...Ty się zastanów co robisz!:mad:...se oka rozdrapywać?...Kto to widział,by miast malować, to rozdrapywać?Ach,panna...panna- oka oba zostawić w spokoju,bo podpatrywać nimi będzie trzeba i koniska, i psiska(a takie to kurduple,że dobrze się napatrzeć będzie trzeba!)...a i wiele ciekawych rzeczy jeszcze do pozwiedzania,a i ludzie,których pooglądać i zapamiętać będzie trzeba...OKA PROSZĘ ZOSTAWIĆ W SPOKOJU,PANIENKO!:loveu:

Posted

[quote name='AniaB']biedactwo.. Muszą ja te oczka bardzo swędziec.. Dobrze przynajmniej, ze domek już zaklepany:)[/QUOTE]

Oj,swędzą na pewno bardzo,a do tego oczka zawsze były bolącym miejscem...trzymajmy bardzo by udało się dziewczynce skutecznie o nich teraz zapomnieć...NIECH GOJĄ SIĘ JAK NAJSZYBCIEJ i przestają drażnić!

Posted

u Agatki wszystko w porzadku. Oczko zszyte, sunia dostala nowy kolnierz i wrocila do hotelu, do boksow wewnetrznych.

Wczoraj z karusiap przywiozlysmy do hotelu mix bernardynke. Suczka dostala imie - Hania:) (pomysl zuzlikowej;) i rowniez szuka domu. W najblizszych dniach zostanie zaszczepiona i odrobaczona, a potem wysterylizowana. BARDZO PROSZE o pomoc w utrzymaniu suni, poniewaz nie mamy na nia ani grosza.
Niestety zepsul mi sie aparat, wiec nie mam jej zdjec, ale beda na dniach...

Posted

[quote name='Aga-ta']u Agatki wszystko w porzadku. Oczko zszyte, sunia dostala nowy kolnierz i wrocila do hotelu, do boksow wewnetrznych.

Wczoraj z karusiap przywiozlysmy do hotelu mix bernardynke. Suczka dostala imie - Hania:) (pomysl zuzlikowej;) i rowniez szuka domu. W najblizszych dniach zostanie zaszczepiona i odrobaczona, a potem wysterylizowana. BARDZO PROSZE o pomoc w utrzymaniu suni, poniewaz nie mamy na nia ani grosza.
Niestety zepsul mi sie aparat, wiec nie mam jej zdjec, ale beda na dniach...[/QUOTE]

No i masz...wkopała mnie i zaraz będzie,że zuzlikowa jak benia dorwie to ludzkie imiona im przyczepia...ale co tam- z prawdą nie da się walczyć, bo HANIA,to Hania,więc nie może być inaczej!...i nie benia,ale mieszankę cudniasta mastifka pirenejskiego:loveu:

Haniu...bardzo potrzebujemy środków by Ci pomóc:oops:...BARDZO!

[SIZE=4][B]...bardzo prosimy wszystkich,którzy tej sunieczce-HANI, przez lata ostatnie zamkniętej i pozbawionej kontaktu z człowiekiem i dzielnie broniącej się przed zdziczeniem i znienawidzeniem człowieka...JEŚLI MOŻECIE- POMÓŻCIE![/B][/SIZE]

[B]TA CHODZĄCA SŁODYCZ I AKCEPTACJA CZŁOWIEKA...bardzo potrzebuje bezpiecznego domu i otwartego,ciepłego człowieka, a niestety nie może do niego iść bez szczepień i sterylki...POMÓŻCIE!
Dziś jeszcze nie możemy jej ogłaszać,bo musimy troszkę ją poznać...w tym czasie można zrobić właśnie szczepienia i sterylkę...to minimum dwa, trzy tygodnie...więc i hotel też kosztuje...w międzyczasie już zbierzemy sporo informacji o Hani i ruszymy z ogłoszeniami...POMÓŻCIE![/B]

Plan co do Hani:
-szczepienia
-sterylizacja
-w tym czasie poznanie suni i OGŁASZANIE,by dom bezpieczny i psiolubny znaleźć.

Posted

Bardzo się cieszę z domku dla Agatki. Jakbyście miały chętny domek to przypominam o Bolminie benku podejrzewanym o moskiewskie korzenie. Zrobił się z niego baaardzo przytulaśny chłopak, a ja nie daję rady czasowo ogłaszać go.

Posted

[quote name='ANETTTA']skad ta Hania ???[/QUOTE]

Wypuść taka Aga-ta na wschód,a zaraz ściągnie do siebie beniaste stworzenie...tak się udało i z Hanusią..[B].i chyba na szczęście dla Hani![/B]
A Hania jakoś bardzo ma przypominać i Milunie i Misie- stosunkowo drobna,ale cudnie proporcjonalna i białości w niej sporo i cudniasta macha czarna na okach,nieco wydłużony pych i oczyska bardziej w migdał...zobaczymy jak rzeczywiście to suńczysko wyglada,gdy już fotki sie pokażą!Opis,choć dokładny,jednak może wyglądu cudnej w pełni nie oddawać!
Czekam z niecierpliwością na przedstawienie nam suńki i ...oby się nie okazało,że z opisu Hania,a z wyglądu Piękna Helena!

Posted

[quote name='ewab']Bardzo się cieszę z domku dla Agatki. Jakbyście miały chętny domek to przypominam o Bolminie benku podejrzewanym o moskiewskie korzenie. Zrobił się z niego baaardzo przytulaśny chłopak, a ja nie daję rady czasowo ogłaszać go.[/QUOTE]

Ewab...podeślij proszę fotki(lub linka do fotek) i tekst(lub linka)...teraz powoli wracać już będę do "żywych" więc może choć kilka ogłoszeń dam radę zrobić...ale sli na maila [email][email protected][/email]

...a nic o rzadnym moskiewskim ani nie ma c wspominać,bo najważniejsze dobrze charakter rozpoznać,a nie straszyć nazwą rasy,która sama w sobie jest cudna,lecz stworzono jej złe konotacje...jak bullowatym zresztą także.

Posted

[quote name='ANETTTA']wrzucajcie watki psiaków czy hania ma swoj watek ..[/QUOTE]

Hania z racji swego pochodzenia i szczęścia tego wątku...będzie miała wątek razem z Agatką...CZYLI MA SWÓJ WATEK...

Posted

I nowa sunia beniasta...choć ktoś może wpadnie i od moskiewskich też zwymysla,ale takiego moskwicza,życzę wszystkim przyjaciołom- słodka,łagodna i człekolubna...czyli najprawdziwszy moskwicz!...to Nigeria!:loveu:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/194497-Benardyn_NIGERIA-z-Rzeszowa_jeszcze-radosna-ufna-i-kochaj%C4%85ca-cz%C5%82owieka%21-OG%C5%81OSZENIA%21%21"]http://www.dogomania.pl/threads/194497-Benardyn_NIGERIA-z-Rzeszowa_jeszcze-radosna-ufna-i-kochaj%C4%85ca-cz%C5%82owieka!-OG%C5%81OSZENIA!![/URL]

Hanię i Agatke w odwiedziny zapraszamy...:loveu:
a jak ktos inny też zechce wpaść i jeszcze pomóc w ogłoszeniach cudnej...bardzo się ucieszymy!:multi:

Posted

ja niestety nie zrobie jej zdjec, bo aparat mi padl, ale prosilam karusiap, wiec jutro zdjecia powinny juz byc:)
Agatka = niszczyciel kolnierzy nie daje za wygrana i caly czas walczy z nimi (nie bez powodu pisze w liczbie mnogiej), ale cale szczescie "oczy sa w calosci"

Posted

[quote name='zuzlikowa']Agatko...Haniu...pokażcie się!

[B]Hania, bardzo potrzebuje pomocy w zaszczepieniu i sterylizacji...

[/B][/QUOTE]

Hania została zaszczepiona...teraz chwilę poczekamy i powinnyśmy sunię sterylizować...nie ma powodu czekać z sterylizacją i zaraz potem z ogłaszaniem.