malawaszka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 oo trzymam kciuki - może jakieś fajne dzieciaki :kciuki: Quote
stonka1125 Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 malawaszka napisał(a):oo trzymam kciuki - może jakieś fajne dzieciaki :kciuki: No dlatego chciałam sprawdzić, podobno fajne ale jak widzę dzieci i psy to trochę drętwieję jednak, a to widać czy mama ogarnia towarzystwo ;) Quote
malawaszka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 stonka1125 napisał(a):No dlatego chciałam sprawdzić, podobno fajne ale jak widzę dzieci i psy to trochę drętwieję jednak, a to widać czy mama ogarnia towarzystwo ;) i co????????????? w ogóle to na tych ostatnich fotach widzę, że ona jest bardzo podobna do Basika co? Quote
stonka1125 Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 malawaszka napisał(a):i co????????????? w ogóle to na tych ostatnich fotach widzę, że ona jest bardzo podobna do Basika co? No jakby kiszka czyli mała nadal u nas :( Jezeli o podobieństwo do Basiola chodzi to kiedyś o mało zawału nie dostałam bo myślałam ze Basik biega a to Guśka była. Kolorek podobny, sierść zupełnie inna, poza tym Pinda jest po strzyżeniu, to był koszmar! Quote
stonka1125 Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Mała jest grzecznościowo na stronie schroniska krotoszyńskiego więc wklejam http://krotoszyn.eadopcje.org/psiak/216 Jest jeszcze jedna sunia w schronisku sznaucerkowata, jedzie niedługo do fryzjera, może ktos ją u Was wypatrzy http://krotoszyn.eadopcje.org/psiak/227 Quote
malawaszka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 o rany jaka kochana ta Figa i smutna :( ona jest jak mini czy średniak? Quote
stonka1125 Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 malawaszka napisał(a):o rany jaka kochana ta Figa i smutna :( ona jest jak mini czy średniak? Podobno jest przefantastyczna, a tych rozmiarów to ja nie ogarniam, zresztą nie poznałam jej osobiście ale jutro nadrobię i popstrykam więcej fotek. Quote
malawaszka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 to daj znać jak popstrykasz i jakby się dało zmierzyć w kłębie - mnie się wydaje że ona jak średniak jest - cudna Quote
stonka1125 Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Figa ma ok 33-35 cm w kłębie, jutro zmierzymy dokładnie. Quote
malawaszka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 stonka1125 napisał(a):Figa ma ok 33-35 cm w kłębie, jutro zmierzymy dokładnie. no kurde serio? to byłaby mini... ale coś mi się nie chce wierzyć zwłaszcza na tym foto: ale to może teraz mam takie wypaczone postrzegania przez nano Mrówkę :D przy niej wszyscy są wielcy a Gusia? większa czy mniejsza niż Figa? Quote
stonka1125 Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 malawaszka napisał(a):no kurde serio? to byłaby mini... ale coś mi się nie chce wierzyć zwłaszcza na tym foto: ale to może teraz mam takie wypaczone postrzegania przez nano Mrówkę :D przy niej wszyscy są wielcy a Gusia? większa czy mniejsza niż Figa? Figa jest na fotce z Blanką, drobniutkie takie lat 14 :) Guśka ma jakieś 34-35, niby tak samo ale zobaczę jutro jak to na żywo wygląda. Quote
wilczy zew Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Malawaszka,ja też myślałam że to średniak. Quote
malawaszka Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Figunia od dziś w domku :loveu: zapoznaje się z otoczeniem - bała się wejść do domu, ale pomalutku się nauczy, jest bardzo spokojna i kochana - DeeDee ją rozrusza :) Quote
stonka1125 Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 [quote name='azalia']A dlaczego sunia opuściła Fundację Emir? A nie mogła? Jest u nas na dt. Bardzo sie ciesze z adopcji Figuni :):):) Dzieki Malawaszka! Mam nadzieje że Guśce też się w końcu poszczęści. Quote
malawaszka Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Figa się już rozkręca :lol: drze japę jak na sznaucera przystało i już jest kanapowcem :D a za Gośką chodzi krok w krok :) no musi się udać też Gusi! Quote
beria Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Mam nadzieję, że Gejsza się nie obrazi :oops: Figa miewa się tak: Pozdrawiamy :p Quote
stonka1125 Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Gejsza się na pewno nie obrazi bo tez już jest szczęśliwa ze swoimi ludźmi :):):) Wiem ze mała nie jest łatwym psem wiele leków ale Państwo wiedza ze zawsze moga ja do mnie odwieźć, jak na razie mała sie świetnie odnalazła jako jedyny pies, nareszcie pieszczotki i całuski tylko dla niej :) Sa w domu dwa koty ale ona u nas tez była z kotami i zupełnie jej nie interesowały tak ze spoko, małych dzieci nie ma, jest spokój, cisza, ogródek i własne rece do głaskania:) Trzymajcie kciuki:) Rodzinka miała wczesniej terierke rosyjską. Quote
malawaszka Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 łooo ale cudne wieści!!!!! wreszcie!!!! :loveu: Quote
Recommended Posts