Jump to content
Dogomania

Wyprawka szkolna i książki do klasy maturalnej bardzo potrzebne DZIĘKUJĘ :-))))))))))

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iv_']Gameta niemożliwe :crazyeye: a Twoje leży jeszcze nie wysłane :oops: jestem ciągle nie ogarnięta :roll:
Wyślę po niedzieli łokej? ;)[/QUOTE]

Niech leży, póki to nie dojdzie do Ciebie, bo miałam ostatnie 2zł w portfelu i wysłałam zwykłym zamiast poleconym a teraz sie martwię, czy aby dojdzie :(

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Isadora7']Gametko jestem już znieprzerywanym netem, czy masz dla mnie jakies zadanie abym mogła pomóc w miarę swoich mozliwości?[/QUOTE]

Jeżeli nie masz zalegających materiałów przedmaturalnych to nie mam zadań ;) Chyba że masz jakiegoś świeżego studenta w poblizu, którego by można zmolestować ;)

Posted

[quote name='gameta']Niech leży, póki to nie dojdzie do Ciebie, bo miałam ostatnie 2zł w portfelu i wysłałam zwykłym zamiast poleconym a teraz sie martwię, czy aby dojdzie :([/QUOTE]

coś Ci powiem :cool3:
Przeżyłam właśnie szok :crazyeye: dostałam od Ciebie przesyłkę przed momentem :crazyeye:
Gametka, wysłałaś to priorytetem, bo jak wół taka pieczątka na kopercie :diabloti:
Dziękuje bardzo :loveu:

Ja wyślę w poniedziałek, bo dziś nie zdążę na pocztę dojechać przed pracą :oops:

Posted

ja jak zwykle po czasie. książek, to pewnie nie mam, bo daaawno do szkoły chodziłam, ale mogę wpłacić jakąś złotówkę (może na zeszyty w II semestrze?) tylko prosze o konto

Posted

[quote name='markofix1']ja jak zwykle po czasie. książek, to pewnie nie mam, bo daaawno do szkoły chodziłam, ale mogę wpłacić jakąś złotówkę (może na zeszyty w II semestrze?) tylko prosze o konto[/QUOTE]

A może być na vademecum biologiczne i testy? Bo to jeszcze bym chciała zakupić... Zaraz ślę pw :) Dziękuję serdecznie :)

Posted

[quote name='pinkmoon']Gamcia, napisz mi z czego delikwent będzie się maturował, podręczników z listy nie dam rady załatwić, ale może mam przypadkiem jakieś inne materiały z ważnych przedmiotów.[/QUOTE]

Nu, głównie biologia oraz polski, matma i angielski...

Posted

Zakupiłam WOS i angielski oraz vademecum i testy z biologii - najnowsze, bo udało mi się znaleść bardzo tanio (vademecum drogie (choć też w okazyjnej cenie, w standardzie kosztuje minimum 60zł), ale myślę, że warto).
Tak więc pozostało czekać - na paczki. Oraz dozbierać testów itp, jeśli ktoś będzie mógł przekazać :)

Dziewczyny, chyba się udało (nieśmiałe:multi:, wyżej będzie, jak wszystko podochodzi) [B]I to tylko dzięki WAM :loveu:[/B]

Posted

Nie "Wam", a "Nam" :cool3:, bo gdyby nie Ty, to nikt by nie wiedział o tym chłopaku i jego kłopotach ;)

A pieniążków wystarczyło Ci z tych deklaracji na zakupy?

Posted

Jetsem pod wielkim wrażeniem Twojej roboty Gameta! W przyszłym roku jak moje dziewczyny będą zaczynały znowu szkołe poproszę Cię, żebyś im też zorganizowała wyprawkę. Oczywiście ją sfinansuję :) ale może wreszcie pójdą do szkoły w pełni wyposażone i nie będą się biedactwa musiały tłumaczyć, że nie mają książki, bo mamusia zapomniała kupić.

Posted

Kurcze, przeanalizowałam jeszcze raz wątek i wyszło mi, że nie mamy polskiego do kl 2 części I i II (mamy kl.1 dwie części i kl.3 - oczywiście w drodze). Idę szukać.

Posted

[quote name='gameta']Kurcze, przeanalizowałam jeszcze raz wątek i wyszło mi, że nie mamy polskiego do kl 2 części I i II (mamy kl.1 dwie części i kl.3 - oczywiście w drodze). Idę szukać.[/QUOTE]

Moja wina :(

W pierwszym poście było napisane, że są potrzebne części do klasy I i III więc takie wysłałam do drugiej też pisałam, że mam. Tyle, że teraz je już wyrzuciłam, bo stwierdziłam, że są niepotrzebne przepraszam :(

Posted

[quote name='shani']Moja wina :(

W pierwszym poście było napisane, że są potrzebne części do klasy I i III więc takie wysłałam do drugiej też pisałam, że mam. Tyle, że teraz je już wyrzuciłam, bo stwierdziłam, że są niepotrzebne przepraszam :([/QUOTE]

Nie, nieszkodzi, sama zgłupiałam jaki i ile tego polskiego. Może wcale nie trzeba tej klasy drugiej? Muszę się zapytać. Uważam, za wyjątkową złośliwość ze strony kuratorium wymyslanie dwóch części do każdej klasy. No jak to wygląda w opisie? Że Kl I cz I i kl I cz II ? Wyszukiwarka tego nie łapie a ja mam załapać? Eh...

Posted

[quote name='gameta']Nie, nieszkodzi, sama zgłupiałam jaki i ile tego polskiego. Może wcale nie trzeba tej klasy drugiej? Muszę się zapytać. Uważam, za wyjątkową złośliwość ze strony kuratorium wymyslanie dwóch części do każdej klasy. No jak to wygląda w opisie? Że Kl I cz I i kl I cz II ? Wyszukiwarka tego nie łapie a ja mam załapać? Eh...[/QUOTE]

To jest tak do klasy I są dwie części
Do klasy drugiej są dwie części
Do klasy III jest jedną część łącznie 5 książek

Posted

Co to się teraz porobiło :niewiem:
Kiedyś wszyscy mieli jednakowe książki :roll: tylko rozszerzone klasy miały bardziej "wypasione" ;)