gameta Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 [quote name='Iv_']Gameta niemożliwe :crazyeye: a Twoje leży jeszcze nie wysłane :oops: jestem ciągle nie ogarnięta :roll: Wyślę po niedzieli łokej? ;)[/QUOTE] Niech leży, póki to nie dojdzie do Ciebie, bo miałam ostatnie 2zł w portfelu i wysłałam zwykłym zamiast poleconym a teraz sie martwię, czy aby dojdzie :( Quote
Isadora7 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Gametko jestem już znieprzerywanym netem, czy masz dla mnie jakies zadanie abym mogła pomóc w miarę swoich mozliwości? Quote
gameta Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 [quote name='Isadora7']Gametko jestem już znieprzerywanym netem, czy masz dla mnie jakies zadanie abym mogła pomóc w miarę swoich mozliwości?[/QUOTE] Jeżeli nie masz zalegających materiałów przedmaturalnych to nie mam zadań ;) Chyba że masz jakiegoś świeżego studenta w poblizu, którego by można zmolestować ;) Quote
Iv_ Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='gameta']Niech leży, póki to nie dojdzie do Ciebie, bo miałam ostatnie 2zł w portfelu i wysłałam zwykłym zamiast poleconym a teraz sie martwię, czy aby dojdzie :([/QUOTE] coś Ci powiem :cool3: Przeżyłam właśnie szok :crazyeye: dostałam od Ciebie przesyłkę przed momentem :crazyeye: Gametka, wysłałaś to priorytetem, bo jak wół taka pieczątka na kopercie :diabloti: Dziękuje bardzo :loveu: Ja wyślę w poniedziałek, bo dziś nie zdążę na pocztę dojechać przed pracą :oops: Quote
gameta Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 o jej, ale się cieszę :multi::multi::multi: A Ty się wogóle nie śpiesz :) Quote
gameta Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 aaaaaaa wygrałam matematykę !!! Quote
markofix1 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 ja jak zwykle po czasie. książek, to pewnie nie mam, bo daaawno do szkoły chodziłam, ale mogę wpłacić jakąś złotówkę (może na zeszyty w II semestrze?) tylko prosze o konto Quote
gameta Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 [quote name='markofix1']ja jak zwykle po czasie. książek, to pewnie nie mam, bo daaawno do szkoły chodziłam, ale mogę wpłacić jakąś złotówkę (może na zeszyty w II semestrze?) tylko prosze o konto[/QUOTE] A może być na vademecum biologiczne i testy? Bo to jeszcze bym chciała zakupić... Zaraz ślę pw :) Dziękuję serdecznie :) Quote
pinkmoon Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Gamcia, napisz mi z czego delikwent będzie się maturował, podręczników z listy nie dam rady załatwić, ale może mam przypadkiem jakieś inne materiały z ważnych przedmiotów. Quote
gameta Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 [quote name='pinkmoon']Gamcia, napisz mi z czego delikwent będzie się maturował, podręczników z listy nie dam rady załatwić, ale może mam przypadkiem jakieś inne materiały z ważnych przedmiotów.[/QUOTE] Nu, głównie biologia oraz polski, matma i angielski... Quote
gameta Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Zakupiłam WOS i angielski oraz vademecum i testy z biologii - najnowsze, bo udało mi się znaleść bardzo tanio (vademecum drogie (choć też w okazyjnej cenie, w standardzie kosztuje minimum 60zł), ale myślę, że warto). Tak więc pozostało czekać - na paczki. Oraz dozbierać testów itp, jeśli ktoś będzie mógł przekazać :) Dziewczyny, chyba się udało (nieśmiałe:multi:, wyżej będzie, jak wszystko podochodzi) [B]I to tylko dzięki WAM :loveu:[/B] Quote
pajda67 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ja mam w domu maturalne testy z języka angielskiego ale rok 2004. Jeśli się przydadzą to prosze dac znać. Quote
pajda67 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Acha mam i różne testy z matematyki . Mój syn dwa lata temu zdawał rozszerzoną matematykę. Quote
gameta Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 oj tak, bardzo się przydadzą - wysyłam adres na pw - dziękuję !!! Quote
pajda67 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Już spakowane, w poniesdziałek wyślę priorytetem. Pozdrawiam. Quote
gameta Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 bardzo się cieszę i dziekuję :) Quote
Iv_ Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Nie "Wam", a "Nam" :cool3:, bo gdyby nie Ty, to nikt by nie wiedział o tym chłopaku i jego kłopotach ;) A pieniążków wystarczyło Ci z tych deklaracji na zakupy? Quote
gameta Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Tak, jeszcze trochę zostało, jestem na etapie poszukiwań testów z polskiego, bo i na nie wystarczy :) Niech teraz wszystko podochodzi... Quote
szuwar Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Jetsem pod wielkim wrażeniem Twojej roboty Gameta! W przyszłym roku jak moje dziewczyny będą zaczynały znowu szkołe poproszę Cię, żebyś im też zorganizowała wyprawkę. Oczywiście ją sfinansuję :) ale może wreszcie pójdą do szkoły w pełni wyposażone i nie będą się biedactwa musiały tłumaczyć, że nie mają książki, bo mamusia zapomniała kupić. Quote
gameta Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Hahahaha, taaa, za to poskarżą się, że mama napuściła na nich taką jedną nawiedzoną, która im się każe uczyć ;) Quote
gameta Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Kurcze, przeanalizowałam jeszcze raz wątek i wyszło mi, że nie mamy polskiego do kl 2 części I i II (mamy kl.1 dwie części i kl.3 - oczywiście w drodze). Idę szukać. Quote
shani Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [quote name='gameta']Kurcze, przeanalizowałam jeszcze raz wątek i wyszło mi, że nie mamy polskiego do kl 2 części I i II (mamy kl.1 dwie części i kl.3 - oczywiście w drodze). Idę szukać.[/QUOTE] Moja wina :( W pierwszym poście było napisane, że są potrzebne części do klasy I i III więc takie wysłałam do drugiej też pisałam, że mam. Tyle, że teraz je już wyrzuciłam, bo stwierdziłam, że są niepotrzebne przepraszam :( Quote
gameta Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 [quote name='shani']Moja wina :( W pierwszym poście było napisane, że są potrzebne części do klasy I i III więc takie wysłałam do drugiej też pisałam, że mam. Tyle, że teraz je już wyrzuciłam, bo stwierdziłam, że są niepotrzebne przepraszam :([/QUOTE] Nie, nieszkodzi, sama zgłupiałam jaki i ile tego polskiego. Może wcale nie trzeba tej klasy drugiej? Muszę się zapytać. Uważam, za wyjątkową złośliwość ze strony kuratorium wymyslanie dwóch części do każdej klasy. No jak to wygląda w opisie? Że Kl I cz I i kl I cz II ? Wyszukiwarka tego nie łapie a ja mam załapać? Eh... Quote
shani Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [quote name='gameta']Nie, nieszkodzi, sama zgłupiałam jaki i ile tego polskiego. Może wcale nie trzeba tej klasy drugiej? Muszę się zapytać. Uważam, za wyjątkową złośliwość ze strony kuratorium wymyslanie dwóch części do każdej klasy. No jak to wygląda w opisie? Że Kl I cz I i kl I cz II ? Wyszukiwarka tego nie łapie a ja mam załapać? Eh...[/QUOTE] To jest tak do klasy I są dwie części Do klasy drugiej są dwie części Do klasy III jest jedną część łącznie 5 książek Quote
Iv_ Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Co to się teraz porobiło :niewiem: Kiedyś wszyscy mieli jednakowe książki :roll: tylko rozszerzone klasy miały bardziej "wypasione" ;) Quote
Recommended Posts