Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agrabcia napisał(a):
Biedulek, mam nadzieje, że sobie poradzi i nic się nie stanie

O, matko, a co się tam może stać ??

... mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze ... trzymaj sie mały :)

Posted

Ewanko, moż sie stać to do czego czasem dochodzi w boksach ogolnych, gdzie jest kilka psów. Czyli zdazaja sie pogryzienia itd. Nie musi tak być ale może. I dlatego sie martwie.

Posted

witam!
wstawialas moniko chyba wczoraj gumisia na watek przygarne psa ktory zalozylam:)otoz wstepne wiadomosci sa takie ,ze Pani zakochala sie w gumsiu...narazie nie chce nic mowic na 100%itd Pani jest z Warszawy chcialaby go poznac moze by w weekend przyjechali tylko potrzebuje kilku wiadomosci po1 czy mozecie mi jak najwiecej o gumisiu napisac?oraz kiedy,jak,gdzie ,o ktorej mozna gumisia obejrzec?:)

Posted

Mam tyle wiadomości co w 1ym poście. Jak przywozi hycel z ulicy to przeszłość psa jest niewiadoma. Ma ok 2 lat, domowy bo ma problem z załatwieniem sie w boksie - widać nauczony czystości, bardzo "przytulny". Jutro bede w schronisku to sie wiecej dowiem. Schronisko czynne od 10 do 15 oprócz poniedziałku. Gdyby Państwo sie zdecydowali to możemy sie umówić.

Posted

tez mama nadzieje.Ale wiem tez ze Pani chce podjac swiadoma i odpowiedzialna decyzje dlatego tez daje jej czas do namyslu.napewno sie odezwie ale trzeba uzbroic sie w cierpliwosc:(

Posted

Dostalam maila,ze Pani wciaz mysli b gumis jej sie podoba ale boji sie czy da rade ..ona naprawde jest odpowiedzialna wiec musi to sobie wszystko dobrze przemyslec ale trzeba byc dobrej mysli oby oby..

tymczasem przepraszam za offa gumisia ale prosze zajrzyjcie ciotki na chwile chociaz na ten watek..czarny jest w mordowni...ma miejscw w hotelu..zbiera na niego liczy sie kazde 5zl
http://www.dogomania.pl/threads/188219-Czernuszek-ma-szansę-na-hotelik-lub-śmierć-każdy-grosz-zbliża-Go-do-dalszego-życia!/page21

Posted

a ja mam bardzo dobrą wiadomość ;)
Wczoraj Gumiś znalazł domek ;]
Ludzie zobaczyli jego ogłoszenie w necie.
Przyszli do schroniska i od razu się pytali, który to Gumiś.
Psiaczek podszedł do krat, w prawdzie troszkę mozolnie, ale podszedł.
Wcześniej jak go wołałam to siedział z tyłu i jakoś mu sie nie spieszyło, a teraz jakby wiedział, że to jego szansa, czy coś. ;)