Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jedna tylko [B]polubek[/B] napisała, że zrezygnowała od września z płacenia 5 zł miesięcznie...bo jej nie stać...Sorry za te kropki, ale nie wierzę w to...

Posted (edited)

[quote name='handzia']Z tego co do mnie Buster napisała, wywnioskowałam, że mam do czynienia z poważną osobą, więc ciągle mam nadzieję...
Większy problem jest z tymi osobami, które zadeklarowały się do płacenia, a nie wywiązują się...[/QUOTE]

ale przepraszam co ma wspolnego powazna choroba (jesli jest takowy problem-to bardzo wspoczuje Buster i kazdemu kto musi sie z czyms takiem uporac) z kwestia ,ze Buster ma czas na to by wam odpisywac, tlumaczyc sie,jezdzic na urlop a nie moze tego jednego klika na kompie zrobic zeby oddac misiowe pieniadze??niech odda to bedzie po sprawie i tyle!!!!po raz kolejny pisze,ze pieniadze wysylaja ludzie psu a nie komus tam i temu psu one maja sluzyc!byla skarbnikiem,zrzekla sie funkcji,nie ma sprawy ,skoro ma ciezkie chwile to musi sie z tym uporac,tylko niech przekaze wszystkie wplaty Tobie Handziu.....tym bardziej,ze Misio lezy finansowo:angryy:

Edited by Lolalola
Posted

Jeżeli wzięła sobie te pieniądze przeznaczone dla M|isia, to przecież jest to normalna kradziez. Czy ktoś chciałby, aby na niego mówiono złodziej? Jeżeli tak Buster chce, to jej sprawa.

Ja bym poczekała jeszcze do końca tygodnia a potem - odpowiedni wątek i zmiana nicku u Buster na....

Mój przelew dla Misia poszedł:)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Jeżeli wzięła sobie te pieniądze przeznaczone dla M|isia, to przecież jest to normalna kradziez. Czy ktoś chciałby, aby na niego mówiono złodziej? Jeżeli tak Buster chce, to jej sprawa.

Ja bym poczekała jeszcze do końca tygodnia a potem - odpowiedni wątek i zmiana nicku u Buster na....

Mój przelew dla Misia poszedł:)

pzdr.[/QUOTE]
Dzięki Asiaczek, właśnie wpłynęła Twoja wpłata :) Jak miło z takimi ludźmi współpracować :)

Posted

Na fb dostałam na pw, info że dom w Bochni szuka psa do stróżowania, do kojca, pies ma być szczekliwy, duży, w miare młody, onkowaty, łagodny (bo tam bywa dziecko) - nie wiem może Misiu by się nadawał.

Posted

Pozwolę się wtrącić do dyskusji o pieniążkach. Myślę, że nie należy nikogo osądzać, jeśli tak naprawdę nic nie wiemy, oprócz tego , że jest poważnie chora. Jeśli któraś z Was zna Buster osobiście i mogła do niej podjechać i wyjaśnić, nie sądzę , żeby to były wielkie pieniądze, ale może dajmy jej szansę je oddać bez obmawiania i domniemywań. Jeśli znacie jej adres mailowy to proszę na pw.
Sądzę, że ktoś z dogo zna ją osobiście i można ustalić tak naprawdę co się dzieje.

Posted (edited)

Ile Misiek ma lat? Nadal by się do domu z dużym wybiegiem? W sumie to szukam młodszych kandydatów, ale podesle go do "weryfikacji" tylko jeśli ktoś może to tak w skrócie jaki ma charakter....
Edit: doczytalam...ma ok 3 lat ;) charakter tez doczytalam i tak go podesle. Może akurat...

Edited by magdola
Posted

[quote name='magdola']Ile Misiek ma lat? Nadal by się do domu z dużym wybiegiem? W sumie to szukam młodszych kandydatów, ale podesle go do "weryfikacji" tylko jeśli ktoś może to tak w skrócie jaki ma charakter....
Edit: doczytalam...ma ok 3 lat ;) charakter tez doczytalam i tak go podesle. Może akurat...[/QUOTE]

Misiaku, masz szansę, trzymam kciuki...

Posted

[quote name='yunona']Pozwolę się wtrącić do dyskusji o pieniążkach. Myślę, że nie należy nikogo osądzać, jeśli tak naprawdę nic nie wiemy, oprócz tego , że jest poważnie chora. Jeśli któraś z Was zna Buster osobiście i mogła do niej podjechać i wyjaśnić, nie sądzę , żeby to były wielkie pieniądze, ale może dajmy jej szansę je oddać bez obmawiania i domniemywań. Jeśli znacie jej adres mailowy to proszę na pw.
Sądzę, że ktoś z dogo zna ją osobiście i można ustalić tak naprawdę co się dzieje.[/QUOTE]
Ale tu nikt nie napisał, że jest chora. Mam nadzieję, że u niej wszystko ok. Czekamy cierpliwie i nie osądzamy pochopnie ;)

Posted

Sorry coś mi się pokićkało , bo na tylu wątkach byłam, być może pomyłka z tą chorobą. Fakt, że wyjechała na urlop i ma w de... co z Miśkiem, to się zgadzam, że nie jest to w porządku. Trudno. Gabi mam nadzieję Miśka nie wyrzuci (może domek wcześniej się znajdzie), i niech Buster zapłaci po urlopie i oby zapłaciła.

Posted (edited)

Napisałam do Buster na FB :Chciałam Cię prosić o rozliczenie się z pieniążków wpłacanych na Misia. Nie wiem co się dzieje, na ile poważnie jesteś chora ale wysłanie pieniązków wpłacanych na Misia to wystarczy kilka kliknięć. Na wątku jestes posądzana o różne rzeczy, może znalazłabyś minutę na wyjaśnienie sytuacji i oddanie kasy, która jest własnością wpłacających na hotel dla Miśka. Wypadałoby coś w tym względzie zrobić lub poproś kogoś, żeby sprawę wyjaśnił a kasę oddać temu na kogo była wpłacana. Pozdrawiam,
[B]A to odpowiedź:[/B]
Witam, nie wiem co wzbudza tyle kontrowersji. Nie wiem rownież o co jestem podejrzewana - choc w przypadku dogo wszystko jest możliwe. Powiem krotko - sumienie mam czyste. Numer konta dostalam tydzien temu od skarbnika Misia i te kilka wplat ktore dotarłydo mnie juz po przejeciu tej funkcji przez handzia zrobie natychmiast po powrocie z urlopu czyli w poniedzialek. Pomijam kwestie tego ze wielokrotnie zwracalam sie do prowadzacych watek o podanie mi numeru konta, w sprawe Misia i innych psiakow z Pszczyny bylam mocno zaangazowana - niestety pozostawiona zostałam z Misiem sama sobie. Organizowalam bazarki na splaty dlugow w lecznicach i pewnie mogłabym wymieniac do rana co jeszcze zrobilam ale nie w tym rzecz. To ze wycofalam sie z dzialania na dogo to spowodowane bylo wlasnie biciem piany na watkach i zerowym zainteresowaniem sprawa Misia ktorego wszyscy ratowali by potem umyc raczki. Uprzedam rowniez iz jesli moje dobre imie zostalo w jakikolwiek sposob zszargane nie zawaham sie powiadomic o tym fakcieodpowiednich organow, gdyz mam dowody na to, ze wielokrotmie i bezskutecznie kontaktowalam sie w sprawie nr konta. Zal tylko biednego Misia ktory zamiast realnej pomocy dostaje bicie piany na watku. Prosze rowniez o przytoczenie mojej korespondencjina watku. Nie mam nic przeciwko temu gdyz jak podkresle raz jeszcze sumienie mam czyste. Od bezsenswnego walenia w klawiature wole pomagac zwierzakom w realu. Mam nadzieje, ze teraz wszystko jest transparentne i zrozumiałe. W razie jakichkolwiek pytan pozostaje do dyspozycji. Przykro mi tylko, ze pluje sie w moja strone z powodu trzech czy czterech wplat, ktore dotarly do mnie tylko dlatego, że ktos ma problemy z ogarnieciem rzeczywistosci. Smutne...

Ps. Nadmienie tylko, że chodzi o kwote 50 zl - nie o grube miliony... Gdym miala przy sobie karte kodow jednorazowych do obslugi konta przelew bylby juz u handzia.

Edited by yunona
Posted (edited)

Ja piszę o pieniądzach, bo jestem skarbnikiem, mamy duży dług i martwię się tym po prostu. Osoby odpowiedzialne za Misia chyba zajmują się tymi sygnałami...

Przypomnę, że na dzień dzisiejszy jesteśmy zadłużone na 550 zł. Nie liczę już maja...

Edited by handzia
Posted

sytuacja totalnie beznadziejna.......................nie martw sie Handziu-dobrze wykonujesz swoja robote i tyle!!!!
te 50 zl ,ktorem dla Buster nie sa milionami, dla Misia sa w tym wypadku,niech odesle i bedzie po sprawie!!
...........................................................
[B][I][U]CIOTKI MOZE ZROBIMY JAKIS BAZAREK DLA MISIA???JEST NAS TU TROSZKE:)[/U][/I][/B]
JEST KTOS CHETNY NA ZROBIENIE TAKOWEGO????
MOZE I BAZAREK CEGIELKOWY.............????
[B][I]PODARUJE KTOS FANTY????
JA BEDE ZA JAKIES 3 TYG W POLSCE TO MOGLABYM STAMTAD JUZ COS WYSLAC A TERAZ ZABRAC ZE SOBA,JAK BEDE JECHAC[/I][/B]......
OSTATNIO WYSYLALAM 2 DUZE KOPERTY NA BAZAREK I DOSZLA TYLKO JEDNA:(

Posted

[quote name='handzia']Dobry pomysł. Ja mogę zrobić bazarek, szukajmy fantów, bo ja już prawie wszystko wyprzedałam z domu ;) Ale coś jeszcze poszukam :)[/QUOTE]
no to cos juz mamy na dobry poczatek;)......ja podrzuce pare fantow -bardziej kosmetykowych;)

Posted

[quote name='magdola']Ja mam fanty, ale obiecalam na inny bazarek, ale może coś jeszcze znajdę... Chyba ze coś uszczkne :)[/QUOTE]

uszczknij prosiem;)zobacz jaki ten Misio biedak:(

Posted

[quote name='Lolalola']uszczknij prosiem;)zobacz jaki ten Misio biedak:([/QUOTE]
To raczej nie bedą jakieś drogie rzeczy, ale w tym przypadku każda złotówka będzie duzo... Coś się załatwi...