handzia Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [B]Epe[/B] :) bardzo dobrze, że się odezwałaś, każdy może napisać co uważa :) bardzo dobry pomysł, żeby jakaś cioteczka odwiedziła Misia. Przyznam, że też o tym myślę od jakiegoś czasu. Ode mnie jest tam bardzo daleko, drugi koniec Polski. Znacie może kogoś kto mieszka w okolicach Żar? Quote
andegawenka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Misiek jest w Pszczynie czy w Żarach? Quote
handzia Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='andegawenka']Misiek jest w Pszczynie czy w Żarach?[/QUOTE] Ja nie wiem, zasugerowałam się miejscem zamieszkania Gabi. Quote
andegawenka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='handzia']Ja nie wiem, zasugerowałam się miejscem zamieszkania Gabi.[/QUOTE] Ogłaszałam go na Pszczynę:niewiem: Quote
paros Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='epe']Nie powinnam zabierać głosu, bo niestety nie wpłacam na Misia. Mam pytanie do osób, które są za niego odpowiedzialne: kiedy ostatnio byłyscie u Misia? To najpewniejszy sprawdzian! Można wtedy fotki zrobić, skoro Gabi brak czasu. Była tu dyskusja o finansach, pamiętam wypowiedź Gamety i wypowiedź Gabi. Skoro wtedy Gabi twierdziła, że nie wyrzuci Misia mimo zaległości, to uważam, że słowa dotrzyma. Wpłacacie z poślizgiem, ale wpłacacie, Gabi świadomie podjęła tą decyzję, więc nie ma się co krępować, tylko jechać do Misia, zrobić super fotki! Bez tego on nigdy domu nie znajdzie![/QUOTE] Epe ma rację. Trzeba jechać do Misia i zrobić zdjęcia. Gabi pisała 5-go listopada, że zaraz zrobi fotki i znowu cisza :shake: A przecież chcemy znaleźć Misiowi dom!!! Quote
Asiaczek Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 No to juz mineło sporo czasu od obietnicy:) pzdr. Quote
Lolalola Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 obowiazkiem hoteliku jest udzielanie informacji na temat psa,za ktory placimy pieniazki.... tu zero informacji od dlugiego czasu.............zero zdjec..........nie wiem co o tym myslec,zadne prosby nie pomagaja,jak tu w ogole sie dogadac? Quote
andegawenka Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='Lolalola']obowiazkiem hoteliku jest udzielanie informacji na temat psa,za ktory placimy pieniazki.... tu zero informacji od dlugiego czasu.............zero zdjec..........nie wiem co o tym myslec,zadne prosby nie pomagaja,jak tu w ogole sie dogadac?[/QUOTE] Ja już się poddałam... Quote
diana79 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 a nie może ktoś tam jak najszbciej podjechać i sprawdzić co się dzieje? Quote
epe Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='Lolalola']obowiazkiem hoteliku jest udzielanie informacji na temat psa,za ktory placimy pieniazki.... tu zero informacji od dlugiego czasu.............zero zdjec..........nie wiem co o tym myslec,zadne prosby nie pomagaja,jak tu w ogole sie dogadac?[/QUOTE] Właśnie dlatego uważam, że należy Misia odwiedzić! Mimo, że z poślizgiem,płacone jest!! Nie siedzi tam za darmo przecież! Ciągle mam w pamięci wątek "hoteliku" u Arktyki, dlatego też wizytacja jest konieczna! Raz na miesiąc fotki hotelowanego psa - czy to takie wygórowane żądanie?? A ciotki płacą, nie wiedząc nawet gdzie ten hotelik - nie wiem, czy się śmiać, czy płakać? Quote
handzia Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Dokładnie, ta sprawa mi się nie podoba, może po prostu Misia już tam nie ma??? Quote
epe Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 A ten wątek znacie? [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/206804-JURAND-staruszek-nie-%C5%BCyje-%28-%C5%BBegnaj-piesku-%28[/url] Quote
handzia Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='Izabela124.']Pisaliście do Gabi?[/QUOTE] Po co pisać, jak Gabi była na dogo 13-go listopada ostatnio? Chyba ma wątek Misia w subskrypcjach i widzi, że prosimy o zdjęcia... Quote
andegawenka Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='handzia']Dokładnie, ta sprawa mi się nie podoba, może po prostu Misia już tam nie ma???[/QUOTE] Handziu ja Ciebie tu przyprowadziłam, ale nie miałam pojecia że to tak bedzie. Zwalniam Cie z obowiązku prowadzenia finansów Misia. Nie trudno domyslić sie czemu poprzednia skarbniczka zrezygnowała...:roll: Quote
handzia Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='andegawenka']Handziu ja Ciebie tu przyprowadziłam, ale nie miałam pojecia że to tak bedzie. Zwalniam Cie z obowiązku prowadzenia finansów Misia. Nie trudno domyslić sie czemu poprzednia skarbniczka zrezygnowała...:roll:[/QUOTE] No co Ty? Dla mnie ta sprawa też jest ważna, choć od kiedy jestem skarbnikiem, nie widziałam jeszcze świeżych zdjęć Misia...A to już roczek minął jak nic... Quote
Izabela124. Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Nie wiem czy zagląda czy nie, ale napisać warto i raczej osoba prowadząca wątek powinna to zrobić Quote
andegawenka Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='handzia']No co Ty? Dla mnie ta sprawa też jest ważna, choć od kiedy jestem skarbnikiem, nie widziałam jeszcze świeżych zdjęć Misia...A to już roczek minął jak nic...[/QUOTE] Dobrze jesli odejdziemy to razem. Dzieki :roll: Quote
Izabela124. Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Sytuacja na tym wątku robi się bardzo niesmaczna. Płacicie za psa a w zamian żadnych informacjo ani zdjęć o nim nie dostajecie. Coś tu nie halo. Quote
andegawenka Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='Izabela124.']Sytuacja na tym wątku robi się bardzo niesmaczna. Płacicie za psa a w zamian żadnych informacjo ani zdjęć o nim nie dostajecie. Coś tu nie halo.[/QUOTE] Watek Miska jest na dogo od 2009 aż trudno uwierzyć że to tyle czasu upłynęło...:shake: Quote
Izabela124. Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='andegawenka']Watek Miska jest na dogo od 2009 aż trudno uwierzyć że to tyle czasu upłynęło...:shake:[/QUOTE]Moim zdaniem nie wysyłajcie na razie pieniędzy za Misia hotelikowi dopóki nie dostaniecie informacji o nim i zdjęć Quote
handzia Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='Izabela124.']Moim zdaniem nie wysyłajcie na razie pieniędzy za Misia hotelikowi dopóki nie dostaniecie informacji o nim i zdjęć[/QUOTE] Żałuję właśnie,( trzeba było wcześniej protestować), że wysłałam ostatnio 480 zł, nawet potwierdzenia nie dostałam... Quote
handzia Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='Izabela124.']Sytuacja na tym wątku robi się bardzo niesmaczna. Płacicie za psa a w zamian żadnych informacjo ani zdjęć o nim nie dostajecie. Coś tu nie halo.[/QUOTE] I to bardzo nie halo!!! Musi ktoś tam pojechać...Klaudus, odezwij się i coś zarządź! Quote
Izabela124. Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='handzia']Żałuję właśnie,( trzeba było wcześniej protestować), że wysłałam ostatnio 480 zł, nawet potwierdzenia nie dostałam...[/QUOTE]Ehh bardzo nieładnie ze strony hoteliku, że nawet nie napisze, iż pieniądze doszły... Quote
epe Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Dziewczyny! Znalazłam hotelik Gabi na tej liście - wątek hotelików,które trzeba omijać: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/188887-Domy-tymczasowe-i-hoteliki-które-trzeba-omijać/page14[/URL] Quote
Recommended Posts