Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Epe[/B] :) bardzo dobrze, że się odezwałaś, każdy może napisać co uważa :) bardzo dobry pomysł, żeby jakaś cioteczka odwiedziła Misia. Przyznam, że też o tym myślę od jakiegoś czasu. Ode mnie jest tam bardzo daleko, drugi koniec Polski. Znacie może kogoś kto mieszka w okolicach Żar?

Posted

[quote name='epe']Nie powinnam zabierać głosu, bo niestety nie wpłacam na Misia.
Mam pytanie do osób, które są za niego odpowiedzialne: kiedy ostatnio byłyscie u Misia?
To najpewniejszy sprawdzian! Można wtedy fotki zrobić, skoro Gabi brak czasu.
Była tu dyskusja o finansach, pamiętam wypowiedź Gamety i wypowiedź Gabi. Skoro wtedy Gabi twierdziła, że nie wyrzuci Misia mimo zaległości, to uważam, że słowa dotrzyma.
Wpłacacie z poślizgiem, ale wpłacacie, Gabi świadomie podjęła tą decyzję, więc nie ma się co krępować, tylko jechać do Misia, zrobić super fotki!
Bez tego on nigdy domu nie znajdzie![/QUOTE]

Epe ma rację. Trzeba jechać do Misia i zrobić zdjęcia. Gabi pisała 5-go listopada, że zaraz zrobi fotki i znowu cisza :shake: A przecież chcemy znaleźć Misiowi dom!!!

Posted

obowiazkiem hoteliku jest udzielanie informacji na temat psa,za ktory placimy pieniazki....
tu zero informacji od dlugiego czasu.............zero zdjec..........nie wiem co o tym myslec,zadne prosby nie pomagaja,jak tu w ogole sie dogadac?

Posted

[quote name='Lolalola']obowiazkiem hoteliku jest udzielanie informacji na temat psa,za ktory placimy pieniazki....
tu zero informacji od dlugiego czasu.............zero zdjec..........nie wiem co o tym myslec,zadne prosby nie pomagaja,jak tu w ogole sie dogadac?[/QUOTE]

Ja już się poddałam...

Posted

[quote name='Lolalola']obowiazkiem hoteliku jest udzielanie informacji na temat psa,za ktory placimy pieniazki....
tu zero informacji od dlugiego czasu.............zero zdjec..........nie wiem co o tym myslec,zadne prosby nie pomagaja,jak tu w ogole sie dogadac?[/QUOTE]

Właśnie dlatego uważam, że należy Misia odwiedzić! Mimo, że z poślizgiem,płacone jest!! Nie siedzi tam za darmo przecież!
Ciągle mam w pamięci wątek "hoteliku" u Arktyki, dlatego też wizytacja jest konieczna!
Raz na miesiąc fotki hotelowanego psa - czy to takie wygórowane żądanie??
A ciotki płacą, nie wiedząc nawet gdzie ten hotelik - nie wiem, czy się śmiać, czy płakać?

Posted

[quote name='Izabela124.']Pisaliście do Gabi?[/QUOTE]
Po co pisać, jak Gabi była na dogo 13-go listopada ostatnio? Chyba ma wątek Misia w subskrypcjach i widzi, że prosimy o zdjęcia...

Posted

[quote name='handzia']Dokładnie, ta sprawa mi się nie podoba, może po prostu Misia już tam nie ma???[/QUOTE]

Handziu ja Ciebie tu przyprowadziłam, ale nie miałam pojecia że to tak bedzie. Zwalniam Cie z obowiązku prowadzenia finansów Misia. Nie trudno domyslić sie czemu poprzednia skarbniczka zrezygnowała...:roll:

Posted

[quote name='andegawenka']Handziu ja Ciebie tu przyprowadziłam, ale nie miałam pojecia że to tak bedzie. Zwalniam Cie z obowiązku prowadzenia finansów Misia. Nie trudno domyslić sie czemu poprzednia skarbniczka zrezygnowała...:roll:[/QUOTE]
No co Ty? Dla mnie ta sprawa też jest ważna, choć od kiedy jestem skarbnikiem, nie widziałam jeszcze świeżych zdjęć Misia...A to już roczek minął jak nic...

Posted

[quote name='handzia']No co Ty? Dla mnie ta sprawa też jest ważna, choć od kiedy jestem skarbnikiem, nie widziałam jeszcze świeżych zdjęć Misia...A to już roczek minął jak nic...[/QUOTE]

Dobrze jesli odejdziemy to razem. Dzieki :roll:

Posted

[quote name='Izabela124.']Sytuacja na tym wątku robi się bardzo niesmaczna. Płacicie za psa a w zamian żadnych informacjo ani zdjęć o nim nie dostajecie. Coś tu nie halo.[/QUOTE]

Watek Miska jest na dogo od 2009 aż trudno uwierzyć że to tyle czasu upłynęło...:shake:

Posted

[quote name='andegawenka']Watek Miska jest na dogo od 2009 aż trudno uwierzyć że to tyle czasu upłynęło...:shake:[/QUOTE]Moim zdaniem nie wysyłajcie na razie pieniędzy za Misia hotelikowi dopóki nie dostaniecie informacji o nim i zdjęć

Posted

[quote name='Izabela124.']Moim zdaniem nie wysyłajcie na razie pieniędzy za Misia hotelikowi dopóki nie dostaniecie informacji o nim i zdjęć[/QUOTE]
Żałuję właśnie,( trzeba było wcześniej protestować), że wysłałam ostatnio 480 zł, nawet potwierdzenia nie dostałam...

Posted

[quote name='Izabela124.']Sytuacja na tym wątku robi się bardzo niesmaczna. Płacicie za psa a w zamian żadnych informacjo ani zdjęć o nim nie dostajecie. Coś tu nie halo.[/QUOTE]
I to bardzo nie halo!!! Musi ktoś tam pojechać...Klaudus, odezwij się i coś zarządź!

Posted

[quote name='handzia']Żałuję właśnie,( trzeba było wcześniej protestować), że wysłałam ostatnio 480 zł, nawet potwierdzenia nie dostałam...[/QUOTE]Ehh bardzo nieładnie ze strony hoteliku, że nawet nie napisze, iż pieniądze doszły...

Posted

Dziewczyny!
Znalazłam hotelik Gabi na tej liście - wątek hotelików,które trzeba omijać:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/188887-Domy-tymczasowe-i-hoteliki-które-trzeba-omijać/page14[/URL]