psiakiGabi Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Przepraszam mieliśmy ciężką sytuacje rodzinną, chorobę i śmierć bliskiej osoby, nie miałam głowy ani czasu tu zaglądać. Misiu ma obróżkę, ale jak ciocia chce mu zrobić nową to zmierzę mu szyję i napiszę, bo tak "na oko" to nigdy nie potrafię powiedzieć ile :) Misio jest wielkości ONka ale dokładnie wymiar podam wieczorem. U Misia wszystko dobrze, bez zmian na gorsze, ani na lepsze. "Znormalniał" chłopak i tak trzyma :lol: Quote
Klaudus__ Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 [I]Dzięki Gabi za wieści ;)[/I] Quote
handzia Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Gabi, proszę o potwierdzenie wpłat, które wysłałam ostatnio. Jeszcze jedno, czy możemy liczyć na nowe zdjęcia Misia? Quote
psiakiGabi Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Miśkowa szyja ma 48cm. wpłaty 2.10.2012 150zł 3.10.2012 400zł 25.10.2012 250 Teraz już mam trochę spokojniej to zrobię fotki. Quote
Iljova Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Gabi bardzo dziękuję i pamiętaj jak coś to dzwoń pisz ....:iloveyou: Quote
handzia Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='psiakiGabi']Miśkowa szyja ma 48cm. wpłaty 2.10.2012 150zł 3.10.2012 400zł 25.10.2012 250 Teraz już mam trochę spokojniej to zrobię fotki.[/QUOTE] Dziękuję :) Quote
Nemko Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Chcialam bardzo przeprosic [SIZE=3][B]Beatę M[/B][/SIZE] - darczynię z watku srebro- bizutkowego Misia i Ryzej, gdyz wplata doszla...[COLOR=#ff0000][B]70zł[/B][/COLOR]. Musialam ja przeoczyc i [B][SIZE=3]nieslusznie oskarzylam Beate M o brak wplaty[/SIZE][/B]...:(:oops: bije sie w piers i przepraszam - sprostowuje. Ostatnio mialam problemy z tym kontem, ludzie wplacali pieniadze a byly na koncie za pare dni dopiero.Musialo mi umknac. Jutro zrobie korekte i Miskowi wpadnie jeszcze 35zł...Jeszcze raz przepraszam:Rose::Rose::Rose: Quote
handzia Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Nemko :) Każdemu mogło się zdarzyć (ten się nie myli, co nic nie robi ;)), najważniejsze, że się wyjaśniło i Misiek będzie bogatszy o te 35 zł :) Dziękujemy Pani Beacie, zapłaciła i nie chciała odebrać rzeczy, przekazując ją na inny bazarek :) Ja rozliczam swój bazarek, dla Misia będzie ok 300 zł z haczkiem :) Wtedy myślę, że uzbieramy na wpłacenie prawie wszystkich zaległości :) Quote
Nemko Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='handzia']Nemko :) Każdemu mogło się zdarzyć (ten się nie myli, co nic nie robi ;)), najważniejsze, że się wyjaśniło i Misiek będzie bogatszy o te 35 zł :) Dziękujemy Pani Beacie, zapłaciła i nie chciała odebrać rzeczy, przekazując ją na inny bazarek :) Ja rozliczam swój bazarek, dla Misia będzie ok 300 zł z haczkiem :) Wtedy myślę, że uzbieramy na wpłacenie prawie wszystkich zaległości :)[/QUOTE] :multi::multi: Quote
Lobaria Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Nemko']Chcialam bardzo przeprosic [SIZE=3][B]Beatę M[/B][/SIZE] - darczynię z watku srebro- bizutkowego Misia i Ryzej, gdyz wplata doszla...[COLOR=#ff0000][B]70zł[/B][/COLOR]. Musialam ja przeoczyc i [B][SIZE=3]nieslusznie oskarzylam Beate M o brak wplaty[/SIZE][/B]...:(:oops: bije sie w piers i przepraszam - sprostowuje. Ostatnio mialam problemy z tym kontem, ludzie wplacali pieniadze a byly na koncie za pare dni dopiero.Musialo mi umknac. Jutro zrobie korekte i Miskowi wpadnie jeszcze 35zł...Jeszcze raz przepraszam:Rose::Rose::Rose:[/QUOTE] Przecież to nie Twoja wina - Beatka w tytule nie wpisała "bazarek biżutkowy", tylko " dla Misia". Cieszę się, że sprawa się wyjaśniła :) Quote
__Lara Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Cioteczki - może macie jakiś pomysł? żal ludzi i psa :( [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234926-Nie-sta%C4%87-mnie-na-leczenie-%28-stoje-przed-decyzj%C4%85-szukania-domu-dla-mojego-psa[/url] Quote
handzia Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='Nemko']Dzis poszlo dla Misiaka kolejne 35 zł[/QUOTE] Jest na koncie, już potwierdzam na bazarku :) Quote
handzia Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Z mojego bazarku wpływa dla Misia [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233398-Koniec-rozliczamy-Ciuchy-buty-kolczyki-)-Zapraszam-do-30-X-do-22-00[/url] [B]311,50 zł[/B]. Podliczam i płacę Gabi zaległości. Quote
Klaudus__ Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [I]Hej Misiaku... Brak widoku na domek... :roll:[/I] Quote
Lolalola Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Handziu wplacilam dzis na ppayla Miskowa deklaracje;) Quote
handzia Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='Lolalola']Handziu wplacilam dzis na ppayla Miskowa deklaracje;)[/QUOTE] Ok, jak tylko wpłyną, zaraz potwierdzę :) Quote
Avilia Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Bardzo proszę o niezbyt długi tekst opisujący Misia i jakieś ładne zdjęcie na maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
handzia Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 No właśnie Gabi, czy możemy w końcu prosić o ładne zdjęcia? :mad:Bo to się robi niesmaczne, nigdy jeszcze nie widziałam wątku, gdzie hotel nie wstawia nowych zdjęć od roku :crazyeye: Quote
Bazyliszek Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234673-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-du%C5%BCo-mo%C5%BCliwo%C5%9Bci-%29-do-02-12-2012[/url] dużo możliwości i przy zakupie większej liczby pakietów gratis :) Quote
Lolalola Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 bardzo, ale to bardzo prosimy o zdjecia chopaczka!!!!!!!!!jak tu szukac domku,jak nie wiadomo jak piesek dzis sie prezentuje no i wogole.... Quote
handzia Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Halo, Gabi!!! Bardzo prosimy o zdjęcia Misia! Rozumiem, że nie płacimy w terminie, ale widzisz, ze staramy się jak możemy. Nie wdziałam jeszcze hotelu, który nie wstawia zdjęć przez rok... Quote
epe Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Nie powinnam zabierać głosu, bo niestety nie wpłacam na Misia. Mam pytanie do osób, które są za niego odpowiedzialne: kiedy ostatnio byłyscie u Misia? To najpewniejszy sprawdzian! Można wtedy fotki zrobić, skoro Gabi brak czasu. Była tu dyskusja o finansach, pamiętam wypowiedź Gamety i wypowiedź Gabi. Skoro wtedy Gabi twierdziła, że nie wyrzuci Misia mimo zaległości, to uważam, że słowa dotrzyma. Wpłacacie z poślizgiem, ale wpłacacie, Gabi świadomie podjęła tą decyzję, więc nie ma się co krępować, tylko jechać do Misia, zrobić super fotki! Bez tego on nigdy domu nie znajdzie! Quote
Recommended Posts