Lolalola Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 o matysiuuuuuuuu i cooooo sie dzieje??????? Quote
Nemko Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Pieniazki dla Misia dzis przelane, niestety tylko 123.50 bo Beata M nie zaplacila do dzis 75zł...:( Quote
andegawenka Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 [quote name='Nemko']Pieniazki dla Misia dzis przelane, niestety tylko 123.50 bo Beata M nie zaplacila do dzis 75zł...:([/QUOTE] Misio pieknie dziękuję Nemko:iloveyou: i ja też:-) Quote
handzia Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='Nemko']Wyczochrajcie go ode mnie tez;)[/QUOTE] Pieniążki z biżutkowego bazarku [B]123,50 zł[/B] są na moim koncie :) Dziękuję pięknie w imieniu Misia, zaraz przelewam część długu na konto Gabi. Zaraz potwierdzę na bazarku. :) Quote
Lolalola Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 kurcze wiadomo cos w sprawie Misia.......kurka noooo,niech sie cos dzieje... Quote
andegawenka Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 [quote name='Lolalola']kurcze wiadomo cos w sprawie Misia.......kurka noooo,niech sie cos dzieje...[/QUOTE] no niech sie dzieje:roll: Quote
handzia Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 [quote name='Lolalola']kurcze wiadomo cos w sprawie Misia.......kurka noooo,niech sie cos dzieje...[/QUOTE] U Gabi jest jakiś problem osobisty, na razie nie męczymy jej. Mam nadzieję, że niedługo będziemy mogły zobaczyć nowe zdjęcia Misia... Quote
Lobaria Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Rozmawiałam z Gabi - do Niej był tylko jeden telefon, ale Pan chciał bardzo łagodnego psiaka.... Quote
Iljova Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Oh Misiaczku :-( nadal bez swojego domku :-( Quote
Lobaria Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 (edited) Cioteczki, odpisałą mi pw na fb Beata M. że wpłacłia pieniążki , kopiuję [I]przelew poszedl 8.10 wyslany przez Anna Wezyk w dopisie jest napisane ze to na Misia od B.Martelli [/I] Nie dopisała, ze na bazarek... Sprawdzcie... 70 zł miała wysłać, bo bez przesyłki, skoro oddaje broszkę na następny bazarek dla Miśka i prosiła, aby nie przysyłać. Edited October 29, 2012 by Lobaria Quote
magdola Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 [quote name='magdola']Cioteczki.... Potrzebuje rozmiar szyi chłopaka. Do tego informacje czy obrozka ma być tylko regulowana czy polzacisk..... Podszyte polarem? Postaram zrobic mu obrozke, tylko od razu mówię, ze nie będzie idealna :)Nooo, chyba ze nie trzeba?[/QUOTE] Cioteczki, czy któraś z Was to czytała?????? Quote
andegawenka Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 [quote name='magdola']Cioteczki, czy któraś z Was to czytała??????[/QUOTE] Czytałam tylko nie wiedziałam o co chodzi. Misiek nie ma obrózki? Quote
handzia Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 [quote name='magdola']Cioteczki, czy któraś z Was to czytała??????[/QUOTE] Czytałam, ale ja nie mam pojęcia ile on ma w szyi. Może jak byłaby to regulowana półzaciskowa obroża, to nie trzeba by było znać dokładnych wymiarów? Misio pewnie ma obróżkę, ale cioteczka Magdola chciała zrobić prezencik Misiowi? Od przybytku głowa nie boli ;) Quote
magdola Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 [quote name='andegawenka']Czytałam tylko nie wiedziałam o co chodzi. Misiek nie ma obrózki?[/QUOTE]Chciałam mu sprezentowac, ale po prostu moze ma już jakaś ładna;) [quote name='handzia']Czytałam, ale ja nie mam pojęcia ile on ma w szyi. Może jak byłaby to regulowana półzaciskowa obroża, to nie trzeba by było znać dokładnych wymiarów?[/QUOTE] Z tego co wiem to takie regulowane polzaciskowej nie zdają egzaminu...... Ale ja sie nie znam:p. Mi sie nie spieszy, ale jakby ktoś sie dowiedział to dajcie znać ;) W mojej syganaturce jest bazarek, a tam w pierwszym poście fotka psiaka , który otrzymał ode mnie obrozke, możecie zerwać i przy okazji podnieść bazarek ;) Quote
andegawenka Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 [quote name='handzia']Czytałam, ale ja nie mam pojęcia ile on ma w szyi. Może jak byłaby to regulowana półzaciskowa obroża, to nie trzeba by było znać dokładnych wymiarów? Misio pewnie ma obróżkę, ale cioteczka Magdola chciała zrobić prezencik Misiowi? Od przybytku głowa nie boli ;)[/QUOTE] aaaa a ja myślałam że to pogaduchy cioteczek a obrózke ktos zamawiał....My nie wiemy jak wyglada Misiek tylko Gabi może podać takie rozmiary. Misiek chyba jest wielkości ONka Quote
magdola Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 [quote name='andegawenka']aaaa a ja myślałam że to pogaduchy cioteczek a obrózke ktos zamawiał....My nie wiemy jak wyglada Misiek tylko Gabi może podać takie rozmiary. Misiek chyba jest wielkości ONka[/QUOTE] Ja wiem, ze Wy nie wiecie ;) ale jak Gabi znajdzie kiedys chwilke to niech skrobnie ;) Quote
andegawenka Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 [quote name='magdola']Ja wiem, ze Wy nie wiecie ;) [/QUOTE] no przecież ;) Quote
handzia Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 [quote name='magdola']Chciałam mu sprezentowac, ale po prostu moze ma już jakaś ładna;) Z tego co wiem to takie regulowane polzaciskowej nie zdają egzaminu...... Ale ja sie nie znam:p. Mi sie nie spieszy, ale jakby ktoś sie dowiedział to dajcie znać ;) W mojej syganaturce jest bazarek, a tam w pierwszym poście fotka psiaka , który otrzymał ode mnie obrozke, możecie zerwać i przy okazji podnieść bazarek ;)[/QUOTE] Zajrzałam :) Ja myślałam o innych zaciskowych. Na takich to się nie znam ;) Więc nie wiem... Quote
Lobaria Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 [quote name='Lobaria']Cioteczki, odpisałą mi pw na fb Beata M. że wpłacłia pieniążki , kopiuję [I]przelew poszedl 8.10 wyslany przez Anna Wezyk w dopisie jest napisane ze to na Misia od B.Martelli [/I] Nie dopisała, ze na bazarek... Sprawdźcie... 70 zł miała wysłać, bo bez przesyłki, skoro oddaje broszkę na następny bazarek dla Miśka i prosiła, aby nie przysyłać.[/QUOTE] Dziewczyny, sprawdźcie to !!!!! Quote
handzia Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 [quote name='Lobaria']Dziewczyny, sprawdźcie to !!!!![/QUOTE] To musi sprawdzić Nemko, bo to do niej wpływały pieniądze z bazarku. Do mnie przesłała już końcową kwotę, bez tej wpłaty. Napiszę do niej pw. Quote
Asiaczek Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Wczoraj zrobiłam przelew mojej stałej dla Misia za listopad - 20 zł. Pzdr. Quote
Recommended Posts