Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nemko']Cioteczki kochane, na wczoraj zakonczonym bazarku dzis cioteczka Olusia88 zakupila jeszcze kolczyki za 35 zł!! Wiec bedzie dla Misia nie 142 a 158,50:-D[/QUOTE]
Super :) Nemko, wysłać Ci nr konta do wpłaty? Czy masz? :)

Posted

Nie, wlasnie nie mam. Napisalam na bazarku, ze prosze osoby, ktore sa odpowiedzialne za pieski o kontakt na priv. Poprosze na priv nr konta, na ktore mam przelac pieniazki dla misia. W pon jesli darczyncy wplaca - juz czesc powinna sie zaksiegowac.;)

Posted

[quote name='Nemko']Nie, wlasnie nie mam. Napisalam na bazarku, ze prosze osoby, ktore sa odpowiedzialne za pieski o kontakt na priv. Poprosze na priv nr konta, na ktore mam przelac pieniazki dla misia. W pon jesli darczyncy wplaca - juz czesc powinna sie zaksiegowac.;)[/QUOTE]
Zaraz Ci wyślę :)

Posted

[quote name='Lolalola']Gabi glowa do gory!!!!!!!!
Handziu odebralas moja deklaracje na pp?[/QUOTE]
Tak, wpłynęły pieniądze, zaznaczyłam w poście rozliczeniowym :) Dzięki

Posted

Ciotki zapraszam na bazarek, przeznaczony w połowie dla Misia :) Podnoście ;)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233398-Ciuchy-buty-kolczyki-%29-Wielki-bazar-otwarty-%29-Zapraszam-do-30-X-do-22-00[/url]

Posted

[quote name='Lobaria']Na fb jest zainteresowanie, jeśli ciągle coś się pisze, a ja mam kilkadziesiąt wydarzeń... proszę o pomoc[/QUOTE]
Nie było mnie teraz prawie trzy dni w domu, postaram się nadrobić :)

Posted

Cioteczki.... Potrzebuje rozmiar szyi chłopaka. Do tego informacje czy obrazka ma być tylko regulowana czy polzacisk..... Podszyte polarem? Mogą być kolorowe paski?
Postaram zrobic mu obrozke, tylko od razu mówię, ze nie będzie idealna, jeden warunek: fotka! Nooo, chyba ze nie trzeba?

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]Miałam już cztery telefony o Misia.
Trzymajcie kciuki!!!!![/I][/QUOTE]

MOCNO !!!!!! OBY WRESZCIE !!!!! Zobaczcie - wątek Misia ma już 100 stron !!!!

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]Miałam już cztery telefony o Misia.
Trzymajcie kciuki!!!!![/I][/QUOTE]
Zaraz zawału dostanę....Trzymam kciuki bardzo mocno :)
Jakby było super :) :thumbs: