handzia Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='Nemko']Cioteczki kochane, na wczoraj zakonczonym bazarku dzis cioteczka Olusia88 zakupila jeszcze kolczyki za 35 zł!! Wiec bedzie dla Misia nie 142 a 158,50:-D[/QUOTE] Super :) Nemko, wysłać Ci nr konta do wpłaty? Czy masz? :) Quote
Nemko Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Nie, wlasnie nie mam. Napisalam na bazarku, ze prosze osoby, ktore sa odpowiedzialne za pieski o kontakt na priv. Poprosze na priv nr konta, na ktore mam przelac pieniazki dla misia. W pon jesli darczyncy wplaca - juz czesc powinna sie zaksiegowac.;) Quote
handzia Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='Nemko']Nie, wlasnie nie mam. Napisalam na bazarku, ze prosze osoby, ktore sa odpowiedzialne za pieski o kontakt na priv. Poprosze na priv nr konta, na ktore mam przelac pieniazki dla misia. W pon jesli darczyncy wplaca - juz czesc powinna sie zaksiegowac.;)[/QUOTE] Zaraz Ci wyślę :) Quote
handzia Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='Lolalola']Gabi glowa do gory!!!!!!!! Handziu odebralas moja deklaracje na pp?[/QUOTE] Tak, wpłynęły pieniądze, zaznaczyłam w poście rozliczeniowym :) Dzięki Quote
handzia Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Ciotki zapraszam na bazarek, przeznaczony w połowie dla Misia :) Podnoście ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233398-Ciuchy-buty-kolczyki-%29-Wielki-bazar-otwarty-%29-Zapraszam-do-30-X-do-22-00[/url] Quote
handzia Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='Lolalola']no to lecimy;)[/QUOTE] Dzięki za odwiedziny :) Quote
Lolalola Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Misiol a tu znowu tak cichoooooooo:(trza sie przypomniec;) Quote
andegawenka Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 [quote name='Lolalola']Misiol a tu znowu tak cichoooooooo:(trza sie przypomniec;)[/QUOTE] żeby wejśc na dogo musiałam się za kazdym razem logować:roll: Witaj Misiu... Quote
Lobaria Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='andegawenka']Misiek cicho u ciebie[/QUOTE] Na fb jest zainteresowanie, jeśli ciągle coś się pisze, a ja mam kilkadziesiąt wydarzeń... proszę o pomoc Quote
andegawenka Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='Lobaria']Na fb jest zainteresowanie, jeśli ciągle coś się pisze, a ja mam kilkadziesiąt wydarzeń... proszę o pomoc[/QUOTE] Co pisać w takiej sytuacji?:-( Quote
handzia Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='Lobaria']Na fb jest zainteresowanie, jeśli ciągle coś się pisze, a ja mam kilkadziesiąt wydarzeń... proszę o pomoc[/QUOTE] Nie było mnie teraz prawie trzy dni w domu, postaram się nadrobić :) Quote
Nemko Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Ja czekam na ostatnia wplate i moge przelewac pieniazki. Lobaria, co z ta pania, ktora licytowala bransoletke?? Tylko ona nie wplacila...;/ Quote
magdola Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Cioteczki.... Potrzebuje rozmiar szyi chłopaka. Do tego informacje czy obrazka ma być tylko regulowana czy polzacisk..... Podszyte polarem? Mogą być kolorowe paski? Postaram zrobic mu obrozke, tylko od razu mówię, ze nie będzie idealna, jeden warunek: fotka! Nooo, chyba ze nie trzeba? Quote
Klaudus__ Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [I]Miałam już cztery telefony o Misia. Trzymajcie kciuki!!!!![/I] Quote
Klaudus__ Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Izabela124.']Kciuki zaciśnięte![/QUOTE][I]Co prawda dwa odpadły,bo dzieci są w domu,ale tamte dwa kontaktują się z Gabi - Ona już wie - czekamy na wieści.[/I] Quote
Lobaria Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Klaudus__'][I]Miałam już cztery telefony o Misia. Trzymajcie kciuki!!!!![/I][/QUOTE] MOCNO !!!!!! OBY WRESZCIE !!!!! Zobaczcie - wątek Misia ma już 100 stron !!!! Quote
andegawenka Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Do optymistek nie należę :bigcry:zamykam oczy:thumbs: Quote
handzia Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Klaudus__'][I]Miałam już cztery telefony o Misia. Trzymajcie kciuki!!!!![/I][/QUOTE] Zaraz zawału dostanę....Trzymam kciuki bardzo mocno :) Jakby było super :) :thumbs: Quote
Recommended Posts