Drzagodha Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Imię: Bessa Wiek: ok. 1 roku Płeć: suczka Rasa: mieszaniec Miasto: Głogów Sterylizacja: tak Szczepienia: tak Kontakt w sprawie adopcji: * [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] * 667 096 617 Cześć! Jestem Bessa. Jakiś kretyn wyrzucił mnie na ulicę, ale ja tam się nie przejmuje. Przecież na świecie tyle ciekawych rzeczy do obejrzenia! Trochę sobie pozwiedzałam, ale zatęskniłam wreszcie za ciepłym, suchym domkiem i pełną miską... Wtedy na mojej drodze stanęli mili ludzie, którzy zabrali mnie do miejsca, które nazywam domem. Jest inny od tego, który miałam, jest tutaj sporo psów i kotów. W tamtym domu byłam jedynaczką. Ale nie narzekam - teraz mam mnóstwo kompanów do zabawy! A bawić się uwielbiam. Bardzo chętnie aportuję, lubię się też wydurniać z psimi kolegami. Tylko mam jeden problem... Podczas zabawy zgubiłam ostatnio moją żółciutką piłeczkę, nie widzieliście jej może? Zawsze się wredna przede mną chowa. Ale ja ją znajdę! W końcu nos mam nie od parady ;) A jak już ją wytropię, to zabiorę ją do budy. Pewnie zmarzła, niech się biedna ogrzeje trochę. A później będziemy się cały dzień bawić! Może zechcesz do mnie dołączyć? Gwarantuję, że zapewnię Ci każdą wolną chwilę! Więc jeśli szukasz kompana do wspólnych zabaw, nie zwlekaj. Przyjdź i zabierz mnie do domu! [IMG]http://i55.tinypic.com/6gwjfp.jpg[/IMG] [IMG]http://i53.tinypic.com/2dvsp1.jpg[/IMG] [IMG]http://i56.tinypic.com/wldchu.jpg[/IMG] Quote
DAGA1505 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 cud miód i malina:loveu::loveu::loveu:Komu,komu??:razz: Quote
Evelka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Dziewczyna jest przepiękna! Mam nadzieję, że nie będzie musiała długo czekać na swojego Człowieka... Quote
Ulaa Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Wrzucę małą na szwajcary. Jest możliwość zrobienia fotki z człowiekiem, aby pokazać jej wielkość? Quote
Drzagodha Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Pewnie, jutro zrobię ;) Jeśli myślicie, że ma szansę na dom jako "prawie" szwajcar, to czemu by nie ;) Chociaż ja się zastanawiałam, czy nie bliżej jej do border collie. Ale w sumie to też nie do końca to :eviltong: Także już sama nie wiem, dla mnie jest przesympatycznym kundelkiem :p Quote
Ulaa Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Na forum szwajcarów padła propozycja DT dla suni! Potrzebny transport do Jarocina! Quote
Drzagodha Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Wchodzę na to Wasze forum i chyba nie umiem się w nim odnaleźć, bo nie znalazłam wątku Bessy :oops: Powiedz mi, telefon, który dzisiaj dostałam od pani Romy, to w związku z tym domem? Czy mam już dwa DT? Bo się pogubiłam :eviltong: Quote
Drzagodha Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Dobra, już wiem, DT jest w Jarocinie ;) Ktoś chętny pomóc w transporcie? Sama bym ją zwiozła, ale jestem nie mobilna :( Quote
Drzagodha Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Tak sobie myślę, że w sumie to może dałoby radę ją zwieźć. Tylko głupio mi wykorzystywać niepracującego kolegę, na taką podróż. Ale myślę, że za zwrot kosztów paliwa mógłby się zgodzić :cool3: To co dziewczyny, robimy zrzutę? :evil_lol: Quote
Ulaa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Drzagodha tu link http://www.szwajcary.com/viewtopic.php?f=32&t=6402 Quote
Drzagodha Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Tak myślałam, że trzeba być zarejestrowanym. Ale mi się nie chce od wczoraj konto aktywować :( Quote
Drzagodha Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Dla niewtajemniczonych - Bessa pojechała wczoraj do DT :) Ale tak czy siak, poszukujemy DS. A więc Człowieku Bessy, gdzie jesteś? Quote
Drzagodha Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Za dużo to nie wiem, bo ludziska chyba na full wolnego czasu nie narzekają. Ale pozwolę sobie przekopiować z forum: "Kolejna słodka sunia, do zagłaskania. Takiego berneńskiego "mikroba" jeszcze nie mieliśmy. " Quote
Drzagodha Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Bessa czeka na domek w DT, ale to nie znaczy, że śpimy :eviltong: Kto chętny zaadoptować ślicznotkę? :) Quote
Drzagodha Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Allegro :) http://allegro.pl/trzpiot-bessa-w-typie-bernenczyka-i1257551616.html Quote
Drzagodha Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Ulaa, śmiejecie się z Bessy, że to berneński mikrob, to wrzucę Wam dzisiaj coś lepszego na forum :evil_lol: Quote
ElzaMilicz Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [SIZE="1"]...jakoś tak u niej wszystko ucichło :-( A to nie wiesz, że jak jest cicho na forum to telefony się urywają i najwięcej dzieje się w realu? :cool3: Bessa jedzie do domu w sobotę. ;) Quote
Milla.j Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 To taka niepisana zasada, tak? :razz: Ale to wspaniale:loveu: Quote
Recommended Posts