Drzagodha Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Domciu sprawdzony? Z tego co słyszałam, bardzo dokładnie sprawdzasz domki przed wydaniem psa ;) Powiesz nam o domku coś więcej? Quote
Drzagodha Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 No, to ten. Bessa już w domku w Bogatynii :D Quote
Evelka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Drzagodha napisał(a):No, to ten. Bessa już w domku w Bogatynii :D Wspaniale! Naprawdę bardzo się cieszę!:multi: Quote
Ulaa Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 A na szwajcarach są fotki z nowego domku :D:D:D Quote
Drzagodha Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Ja mam jeszcze fotki z działki, ale są robione komórką i trochę niewyraźne :( Co do działki - Bessa przebiła ostatnio piłkę małemu synkowi Państwa. Mały Bartek na to - "To nic, kupimy Bessie nową" :diabloti: Quote
Evelka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Drzagodha napisał(a):Ja mam jeszcze fotki z działki, ale są robione komórką i trochę niewyraźne :( Co do działki - Bessa przebiła ostatnio piłkę małemu synkowi Państwa. Mały Bartek na to - "To nic, kupimy Bessie nową" :diabloti: Wspaniałe podejście:loveu: Quote
Recommended Posts