sylwiaso Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Cioteczki postanowiłam w Święta nic nie pisać na dogo.odpocząć troszkę być z rodziną ale jak wszyscy wybieraja się już do łóżek to ja ukradkiem!Cholera muszę coś napisać! Quote
Temida Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Śliczne zdjęcia naszego Bingusia. A ja tu podglądam, a jak Sylwia ukradkiem to ja też :) Quote
sylwiaso Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Temidko gdybym miała więcej miejsca to może bym uratowała troszkę więcej tych biduli!!! Quote
Temida Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Sylwio kochana tyle ile Ty masz miejsca w serduszku pozwala na taki ogrom pomocy. Quote
sylwiaso Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 To może nasze dwa serduszka nie tylko moje:oops::iloveyou::iloveyou: Quote
majqa Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Na fotkach widzę czysty... odpał! :evil_lol: Czego im Sylwuniu dosypujesz do jedzonka? :eviltong: Quote
sylwiaso Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Maryche dla właścicielki przede wszystkim Majciu!bo jak mi ludzie piszą o tragediach na PW to dam trochę kasy (miejsce serce pęka ) wezmę(?) i to mi daje sens mojego życia i wiem,że Święta Bożego Narodzenia maja wtedy dla mnie jakiś sens! Quote
coronaaj Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='Temida']Śliczne zdjęcia naszego Bingusia. A ja tu podglądam, a jak Sylwia ukradkiem to ja też :)[/QUOTE] Foty super, niebieski kubraczek pasuje Bingusiowi. Tylko co z domkiem dla takiej slicznoty???? Quote
majqa Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Domku brak... :-( Dodałam Bingo (link do jego ogłoszenia) na NK, fb, osobno zgłosiłam go na goldenline, czekam jeszcze na akceptację umieszczenia go na portalu dziennikarskim. Edit: Jest akceptacja na wspomnianym portalu zatem info o Bingo poszło w eter. Quote
sylwiaso Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 A my witamy wszystkie ukochane cioteczki:buzi::buzi: Quote
Romka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Jakie śliczne fotki Bingusia- piłkarza,cudny,radosny psiak... Quote
sylwiaso Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 A jak on obrania domku nikt nie może podejść za blisko drzwi bo bardzo szczeka!! Quote
Romka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='sylwiaso']A jak on obrania domku nikt nie może podejść za blisko drzwi bo bardzo szczeka!![/QUOTE] No to nie tylko piłkarz ale i obrońca...kochany maluch. Quote
coronaaj Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='Romka']No to nie tylko piłkarz ale i obrońca...kochany maluch.[/QUOTE] Niezly straznik domku...Bingusiu moze sie szczescie usmiechnie i tez dostaniesz dobry domeczek w 2011. Zobaczcie co ciotki znalazly na Allegro sliczna 3 letnia pudlica.... [URL]http://allegro.pl/biala-pudlica-i1374378123.html[/URL] Quote
sylwiaso Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Biśku nie może przeżyć jak wypuszczę Franusia albo Zoranka atakuje ich a chłopaki dla świętego spokoju odchodzą albo ząbka pokarzą jak jestem na podwórku to jestem spokojna ale jak w tej chwili weszłam do domu to Bisio siedzi w letniaczku bo boję się o niego bo mniejszy od nich a zadziora!!! Quote
Romka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='sylwiaso']Biśku nie może przeżyć jak wypuszczę Franusia albo Zoranka atakuje ich a chłopaki dla świętego spokoju odchodzą albo ząbka pokarzą jak jestem na podwórku to jestem spokojna ale jak w tej chwili weszłam do domu to Bisio siedzi w letniaczku bo boję się o niego bo mniejszy od nich a zadziora!!![/QUOTE] Oj,tak!Binguś to zadziora...coś jak mój staruszek Pako... Quote
sylwiaso Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Zobaczcie co on wyprawia[IMG]http://img828.imageshack.us/img828/1102/dscn0374ql.jpg[/IMG][IMG]http://img684.imageshack.us/img684/1436/dscn0375b.jpg[/IMG]ciocia wypusciła jakiegoś Franusia a przecież to moje miejsce!!! Quote
Temida Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Nasz Binguś molestuje mojego Franka!!!!!! Nie wiem czy on jest w jego typie :) Quote
sylwiaso Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 O Temidko Franuś jest facet z klasą!!!Biśku ma nerwy bo Franus podchodził za blisko dzrzwi do mojego domu szczekał na niego!Franuś nie zwracał uwagi do momentu jak Binguś szczypnął go w nogę a potem Biśku leżał pod Franusiem i już wiedział ,że z Franusiem nie ma żartów oczywiście ja byłam w odpowiedniej odległosci!!! Quote
majqa Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Molestowanie, kto wie ale próba zdominowania na bank. Quote
Recommended Posts