Jump to content
Dogomania

Bingo staruszek - pudel - zaćma, padaczka, chore serce. $ - POMOCY!

Recommended Posts

Posted

Cioteczki postanowiłam w Święta nic nie pisać na dogo.odpocząć troszkę być z rodziną ale jak wszyscy wybieraja się już do łóżek to ja ukradkiem!Cholera muszę coś napisać!

Posted

Maryche dla właścicielki przede wszystkim Majciu!bo jak mi ludzie piszą o tragediach na PW to dam trochę kasy (miejsce serce pęka ) wezmę(?) i to mi daje sens mojego życia i wiem,że Święta Bożego Narodzenia maja wtedy dla mnie jakiś sens!

Posted

[quote name='Temida']Śliczne zdjęcia naszego Bingusia. A ja tu podglądam, a jak Sylwia ukradkiem to ja też :)[/QUOTE]

Foty super, niebieski kubraczek pasuje Bingusiowi. Tylko co z domkiem dla takiej slicznoty????

Posted

Domku brak... :-(
Dodałam Bingo (link do jego ogłoszenia) na NK, fb, osobno zgłosiłam go na goldenline, czekam jeszcze na akceptację umieszczenia go na portalu dziennikarskim.

Edit:
Jest akceptacja na wspomnianym portalu zatem info o Bingo poszło w eter.

Posted

[quote name='sylwiaso']A jak on obrania domku nikt nie może podejść za blisko drzwi bo bardzo szczeka!![/QUOTE]

No to nie tylko piłkarz ale i obrońca...kochany maluch.

Posted

[quote name='Romka']No to nie tylko piłkarz ale i obrońca...kochany maluch.[/QUOTE]

Niezly straznik domku...Bingusiu moze sie szczescie usmiechnie i tez dostaniesz dobry domeczek w 2011.

Zobaczcie co ciotki znalazly na Allegro sliczna 3 letnia pudlica....

[URL]http://allegro.pl/biala-pudlica-i1374378123.html[/URL]

Posted

Biśku nie może przeżyć jak wypuszczę Franusia albo Zoranka atakuje ich a chłopaki dla świętego spokoju odchodzą albo ząbka pokarzą jak jestem na podwórku to jestem spokojna ale jak w tej chwili weszłam do domu to Bisio siedzi w letniaczku bo boję się o niego bo mniejszy od nich a zadziora!!!

Posted

[quote name='sylwiaso']Biśku nie może przeżyć jak wypuszczę Franusia albo Zoranka atakuje ich a chłopaki dla świętego spokoju odchodzą albo ząbka pokarzą jak jestem na podwórku to jestem spokojna ale jak w tej chwili weszłam do domu to Bisio siedzi w letniaczku bo boję się o niego bo mniejszy od nich a zadziora!!![/QUOTE]

Oj,tak!Binguś to zadziora...coś jak mój staruszek Pako...

Posted

Zobaczcie co on wyprawia[IMG]http://img828.imageshack.us/img828/1102/dscn0374ql.jpg[/IMG][IMG]http://img684.imageshack.us/img684/1436/dscn0375b.jpg[/IMG]ciocia wypusciła jakiegoś Franusia a przecież to moje miejsce!!!

Posted

O Temidko Franuś jest facet z klasą!!!Biśku ma nerwy bo Franus podchodził za blisko dzrzwi do mojego domu szczekał na niego!Franuś nie zwracał uwagi do momentu jak Binguś szczypnął go w nogę a potem Biśku leżał pod Franusiem i już wiedział ,że z Franusiem nie ma żartów oczywiście ja byłam w odpowiedniej odległosci!!!