Energy Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='mamanabank']No :-) Znalazłam go tutaj w temacie: Dom potrzebny od zaraz :-0 [url]http://www.onet.pl/[/url][/QUOTE] A nie no o tym, że tam jest to wiem, bo Feliksik dała mi możliwość wybrać trzy pudlowate:lol: Zresztą jeszcze raz dla niej wielkie dzięki, bo jest z pudelsami od początku i zawsze:loveu: Quote
Temida Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Dzisiaj dzwoniła Pani z Krakowa w sprawie Bingo, ale niestety odległość ją przeraziła. Oczywiście powiedziałam, że organizacja transportu jest możliwa jednak Pani chciała osobiście przyjechać, ale to dla niej za daleko. Quote
majqa Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='Temida']Dzisiaj dzwoniła Pani z Krakowa w sprawie Bingo, ale niestety odległość ją przeraziła. Oczywiście powiedziałam, że organizacja transportu jest możliwa jednak Pani chciała osobiście przyjechać, ale to dla niej za daleko.[/QUOTE] Cóż, specyficzna filozofia, dowieźć nie, przyjechać osobiście też nie. Trudno, Bingo dalej idzie ścieżką poszukiwania domu. Quote
Energy Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='majqa']Cóż, specyficzna filozofia, dowieźć nie, przyjechać osobiście też nie. Trudno, Bingo dalej idzie ścieżką poszukiwania domu.[/QUOTE] Tego najlepszego domu:lol: Quote
coronaaj Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='mamanabank']Jaka miła niespodzianka od rana :-) Bingo prezentuje się w psiakach do adopcji na stronie głównej Onetu :-) [url]http://pies.onet.pl/1209,17,1,dom_potrzebny_od_zaraz,galeria.html[/url][/QUOTE] Bingo prezentuje sie kapitalnie.....miziaki, szczescia... Moze ktos zna jakis DT na Mazurach....potrzebny od zaraz....pies przyjacielski, nieagresywny nie duzy...pilnuje kartofli. Prosze zajrzyjcie [URL]http://www.dogomania.pl/threads/193796-Reksio-samotny-stróż-kartoflanego-pola-.-Kto-przytuli-kudłacza#post15486898[/URL] Quote
Selenga Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='Temida']Dzisiaj dzwoniła Pani z Krakowa w sprawie Bingo, ale niestety odległość ją przeraziła. Oczywiście powiedziałam, że organizacja transportu jest możliwa jednak Pani chciała osobiście przyjechać, ale to dla niej za daleko.[/QUOTE] Mam nadzieję, że to nie ta pani obserwuje aukcję na allegro. Bo Bingo ma od jakiegoś czasu obserwatora, co prawda ten obserwator się chyba jeszcze nie zdecydował, ale też obserwacji nie skasował.... Quote
majqa Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='__Lara']Ludzie są wybredni...[/QUOTE] Fakt, a do tego są gusta i guściki. Quote
__Lara Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Tak źle, tak niedobrze... kurcze, mój królas jechał do mnie z Poznania i nie było ALE, poznaliśmy się na miejscu dopiero :) Quote
majqa Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='__Lara']Tak źle, tak niedobrze... kurcze, mój królas jechał do mnie z Poznania i nie było ALE, poznaliśmy się na miejscu dopiero :)[/QUOTE] Tak jak ja po swoją Firkę do Opola. :-) Quote
sylwiaso Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='majqa']Tak jak ja po swoją Firkę do Opola. :-)[/QUOTE]I ja po swoją Babunie gnałam do Łodzi dobrze,że to było blisko!ale gdyby była nawet w Ustrzykach dolnych też bym jechała!Przecież to sie jedzie po nowego członka rodziny to adrenalina buzuje jak cholera!!!! Quote
majqa Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='sylwiaso'](...) Przecież to sie jedzie po nowego członka rodziny to adrenalina buzuje jak cholera!!!![/QUOTE] Sylwuś, niestety, nie wszyscy tak myślą. Quote
kora78 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 dzien dobry Bingus co z tym domkiem pytajacym?? pewnie nic... :( Quote
Energy Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Wiem, że dom zawsze jest bardzo, ale to bardzo pożądany, ale szczerze mówiąc nie raz już dostawałam:angryy:jak czytałam, że domek już tyle czeka, a nie ma transportu. Ja bym na pewno nie czekała tylko wsiadła w cokolwiek i gnała po tego mojego psiaka, który np. siedzi gdzieś w schronie za kratami. Nawet mój mąż który bardzo lubi psy, ale jednak nie ma:stupid:tak jak ja;)uważa to za, delikatnie mówiąc, dziwne. Oczywiście zdarza się, że ktoś rzeczywiście nie może ale często tak sobie czeka i już. Ale oczywiście to tylko moje zdanie:cool3: Quote
kora78 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='Energy']Wiem, że dom zawsze jest bardzo, ale to bardzo pożądany, ale szczerze mówiąc nie raz już dostawałam:angryy:jak czytałam, że domek już tyle czeka, a nie ma transportu. Ja bym na pewno nie czekała tylko wsiadła w cokolwiek i gnała po tego mojego psiaka, który np. siedzi gdzieś w schronie za kratami. Nawet mój mąż który bardzo lubi psy, ale jednak nie ma:stupid:tak jak ja;)uważa to za, delikatnie mówiąc, dziwne. Oczywiście zdarza się, że ktoś rzeczywiście nie może ale często tak sobie czeka i już. Ale oczywiście to tylko moje zdanie:cool3:[/QUOTE] czyli jest jakis domek chetny i na transport czeka????? Quote
rozyczqa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Przepraszam za offa, ale mały kundelek Czaruś prosi o pomoc inaczej grozi mu schronisko... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/193973-Pomoc-potrzebna-miesiac-na-ulicy-teraz-schronisko?p=15491328#post15491328[/URL] Quote
majqa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='kora78']czyli jest jakis domek chetny i na transport czeka?????[/QUOTE] Nie Koro. Zerknij na wcześniejszy wpis Temidy. Ten domek nie czeka na transport. Quote
Energy Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='majqa']Nie Koro. Zerknij na wcześniejszy wpis Temidy. Ten domek nie czeka na transport.[/QUOTE] Mój wpis o transporcie był odpowiedzią na wcześniejsze posty w tym temacie:roll: Quote
magda222 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 A propos odległości, transportu itd... Jakiś czas temu pomagałam małżeństwu z Cieszyna znaleźć nowy dom dla ich bokserka. Państwo mieszkający w Niemczech tak się w nim zakochali, że wsiedli w samochód razem ze swoim psem i przyjechali po niego. 1000 km jechali, żeby ludzie mogli ich poznać zanim oddadzą psa i żeby psy także się zapoznały. Rodziny do dzisiaj utrzymują kontakt. Spędzili nawet razem czas podczas wakacji :) Rodzina adoptująca zaprosiła ich do siebie :) Piękne, nie? :) Quote
kora78 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 ach, czytalam wypoiwiedz Temidy na biezaco, ale dzis nie skojarzylam, ze o to chodzi.... magda, piekna historia :) Quote
majqa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='magda222'](...) Piękne, nie? :)[/QUOTE] Piękne i niezwykłe! :-) Quote
magda222 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 A czy ktoś już zaprosił Was na bazarek dla Binga? [url]http://www.dogomania.pl/threads/193855-Zegar-i-psia-ceramika-na-jamniczka-Iksika-i-kud%C5%82atego-Bingo-do-07.10.-do-godz.-00-00?p=15479912#post15479912[/url] Fanty podarowała Smyku :) Serdecznie zapraszamy :) Quote
majqa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 A nie, na bank nie wszyscy wiedzą! Dziękujemy za przypominajkę! :-) Quote
leni356 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Dodałam Bingusia na Facebooka i psydoadopcji.pl Quote
Recommended Posts