Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 897
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale jak to ukradziony...chyba nikt od tak nie kradnie psow :( ....... moze ja tez jestesm przewrazliwiona ?? 3mam kciuki, zeby to byl wlasnie ten szczesliwy, jedyny telefon !!! a jakos sie umowiliscie z ta pania ?

Posted

[quote name='Neris']Tak, Sara jest w domu tymczasowym. Ja niestety nie mogę zmienić pierwszego posta, musi to zrobić założycielka wątku.[/quote]
Neris, napisz do Ani-tygrysiczki prywatną wiadomość, żeby zmieniła (uaktualniła) pierwszy post.

Posted

Czasami jestem zmęczona... czasami czuję się osamotniona. Wiem, sama sobie jestem winna, to ja chciałam wziąć Sarę na tymczas.

Dziękuję Lulce i Pidzej za pomoc w ogłaszaniu Sary.

Posted

trzymaj się Neris, a może sama załóż Sarze osobny wątek ?
z najnowszymi zdjęciami, z opisem jej zachowania
(z linkiem do tego wątku, gdyby ktoś chciał poznać smutną historię Sary)
co o tym myślisz?

a na razie może dobrze by było napisać w pierwszym poście że Sara jest u Neris

Posted

Dzisiaj wzięłam jamniki nad rzekę. Protestującą, zamkniętą w domu Sarę słychać było chyba z 300 metrów... wrzaski odstawiała takie, że szok.

Ech, zły dzień mam, to narzekałam trochę... ale tak to spokojnie sobie żyjemy. Sara jest chyba nadpobudliwa trochę, bo ciągle startuje do inncyh suk. Gryzie Billie, próbuje dziabnąć Dofi... Czasami, kiedy mam gorszy dzień, a jestem w Warszawie, zastanawiam się czy Dofi nie wydostała się z klatki, nie otworzyła drzwi do sypialni i nie zemściła się na Sarze za te jej zaczepki...

Posted

to co z tym nowym wątkiem dla Sary ? na nowy wątek zagląda więcej osób
potrzebny dobry tytuł, nowe sympatyczne zdjęcia i mozna zaczynać od nowa poszukiwania domu dla Sary
Neris spróbuj, może wtedy sunia szybciej znajdzie dom i sytuacja u Ciebie znacznie się poprawi

Wiele psów na dogo nie toleruje innych psów i też znajdują domy, np. Dino, którego znalazłam w tramwaju, mieliśmy z nim mnóstwo kłopotów, na dodatek był agresywny wobec kotów, I zobaczyła go pani Dorota na ale.gratka.pl było tam zdjęci, na którym Dino wtulił się w mojego męża i to ją zachwyciło, teraz Dino jest ich ulubieńcem.

Fotki są bardzo ważne, no i ciepły opis (mimo wszystko, mimo problemów z psem), trzeba zobaczyć w niej to co najlepsze i napisać na pierwszej stronie, dodając, że powinna trafić do domu bez innych zwierząt.

Posted

[quote name='Neris']Nie sądzę żeby więcej osób zaglądało na nowy wątek, ważne żeby ten co jest był wysoko. Co to w sumie za różnica?[/quote]

no to jak wysoko to wysoko - SKACZ DO GORY SARUS !!!!!!

Posted

[QUOTE]Nie sądzę żeby więcej osób zaglądało na nowy wątek, ważne żeby ten co jest był wysoko. Co to w sumie za różnica?[/QUOTE]
ja nie zaglądam na wątek który ma kilkadziesiąt strona a którego wcześniej nie znałam.

Posted

:) Neris jesteś kochana :loveu: przygarnęłaś na tymczas naszego łódzkiego Canona i Dyzia - dziękuję i mam nadzieję, że oni i Sara szybko znajdą dobre domy