Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='brazowa1']"sam sie wyleczy",taaak,tez to slyszałam.

sarunia,kiedy znajdziesz odpowiedzialny dom?[/quote]

Szkoda ze Ci "ludzie" tez sami sie nie wylecza za swojej glupoty!:shake:

• Replies 897
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:shake:
Ja mieszkam na wsi, moi rodzice również mają dośc dziwne moim zdaniem podejście do zwierząt, ale ja to zmieniam jak tylko mogę ;) Z czasem [nie chcę nawet myśleć ile tego czasu potrzeba :roll:] może będzie na wsiach coraz lepiej jesli chodzi o psy, mam nadzieję...

Co u Saruni?? :loveu:

Posted

Sara wczoraj wieczorem wpakowała się ciotce Tweety na poduszkę, prawie usiadła jej na głowie i stwierdziła, że właśnie tak będzie spać...

No niestety, nie udało się.

Posted

NIe, mam nadzieję że nie zapomnieli...

Saa jak zwykle - zaczepia większe psy, szczeka, szaleje... czasami tracę wiarę że cokolwiek się zmieni.

Ale psem do towarzystwa jest cudownym, przylepa z niej niesamowita. W końcu nie musi trafić do domu gdzie jest mnóstwo psów, prawda?

Posted

Saruniu, ten rok będzie dla Ciebie szczęśliwy, na pewno znajdziesz wymarzony domek, gdzie będziesz Ty tylko Ty, bo niestety.... tak chcesz.

Posted

Trochę zaniedbałyśmy Sarę, bo znów są nowe sprawy, ale już piszę do Oferty. Do wyborczej poprosze Tulę, ona ma w tym doświadczenie.