Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Neris, podaj nam numer konta, w miarę możliwości prześlemy Ci z Dorotą trochę pieniążków, ale dowiedz się jakie to będą koszty. Dorota mówi, że Sara była przy szkole przez jakiś czas, a kiedy się oszczeniła wtedy zabrali ją do schroniska. Dzieci nie są jej obce, ale teraz to już za nic nie ręczę. Ogłoszenie będzie w piątek. Może zgłosi się ktoś sensowny.

• Replies 897
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniły dwie osoby. Pan, który niestety się nie zdecydował, i pani, która ma się zastanowić i jeszcze zadzwonić.

Jutro o 11 ma być pani, która szuka suczki dla swojego synka. Pokażę im Maję i Sarę. Jeśli Sara była w pobłiżu szkoły i nie było z tym problemu, to spróbujmy ją przedstawić dziecku. Poobserwuję jej reakcje i zobaczymy.

Posted

W Radomiu nie znajdziemy jej domu, na 99%. Pozostają tylko ogłoszenia, dałam znów do Oferty warszawskiej bo ukazuje się 3 razy w tyg. Podejrzewam, że nikt z dotychczasowych osób się nie zdecydował.

Posted

Neris nie było ale wróciła ze stolicy i melduje, że stado w całości. Sara sobie znalazła nowy obiekt ataków - Kudłaczka,. ale on ja kompletnie ignoruje, może to ją czegoś nauczy...

Posted

Kudłaczka ???!!!!

mojego Kudłaczka ???!!!

Saro .... bo jak ja tam pojadę .....:cool3:
To jest towarzysz Twojej niedoli ...

Że tak powiem....
na jednym wózku jedziecie ....
Czy ja tobie muszę takie rzeczy tłumaczyć ???!!! Hę ??!!!

Posted

Sara podbiega i próbuje capnąć Kudłasia za kark, skłonic go do agresji, ale on kompletnie nie reaguje. Ogląda się leniwie "cościaaaałaaaaś?".... I kiedy okazuje się, że nie chodzi o coś do jedzenia, traci zainteresowanie.

Posted

Ja co prawda nie jestem Anią, ale mogę powiedzieć że Sara ma się relatywnie dobrze. Może biegać po ogrodzie z częścią stada, ale Dofi i Zula wciąż są dla niej potencjalnie niebezpieczne, więc z nimi sie nie widuje. A to jednak znaczy dla niej izolację, bo reszta psów może się po domu poruszać swobodnie. Siedzi więc sama albo z Kudłaczkiem, bo on jedyny ignoruje jej zaczepki...

Posted

No,Dofina nie zdzierzylaby zaczepki od Sary.

Sara szukamy domu!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. FIGA:Ciotka Neris zajmuje sie sunia,Sara u niej na tymczasie.Wklada w to wiele wysilku,poniewaz Sara jest agresywna do psow.