red Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Neris, podaj nam numer konta, w miarę możliwości prześlemy Ci z Dorotą trochę pieniążków, ale dowiedz się jakie to będą koszty. Dorota mówi, że Sara była przy szkole przez jakiś czas, a kiedy się oszczeniła wtedy zabrali ją do schroniska. Dzieci nie są jej obce, ale teraz to już za nic nie ręczę. Ogłoszenie będzie w piątek. Może zgłosi się ktoś sensowny. Quote
red Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Dzisiaj skierowałam dwie osoby do Neris z ogłoszenia. Miały zadzwonić. Nie wiem czy to zrobiły? Quote
Neris Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Dzwoniły dwie osoby. Pan, który niestety się nie zdecydował, i pani, która ma się zastanowić i jeszcze zadzwonić. Jutro o 11 ma być pani, która szuka suczki dla swojego synka. Pokażę im Maję i Sarę. Jeśli Sara była w pobłiżu szkoły i nie było z tym problemu, to spróbujmy ją przedstawić dziecku. Poobserwuję jej reakcje i zobaczymy. Quote
Tiger Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Saro , gdzie jest twój dom ???? Potrzebny odpowiedzialny i doświadczony opiekun !!!!! Quote
Neris Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Sarunia prosi o pomoc. Nie jest szczęśliwa w izolacji... Quote
red Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 W Radomiu nie znajdziemy jej domu, na 99%. Pozostają tylko ogłoszenia, dałam znów do Oferty warszawskiej bo ukazuje się 3 razy w tyg. Podejrzewam, że nikt z dotychczasowych osób się nie zdecydował. Quote
Neris Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Nie, no oprócz tego pana któy chciał żeby jej suczkę kurierem wysłać... DO GNIEZNA. Quote
brazowa1 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Porzucac do gory!!!! i modlic sie o dobry dom. Quote
Neris Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Neris nie było ale wróciła ze stolicy i melduje, że stado w całości. Sara sobie znalazła nowy obiekt ataków - Kudłaczka,. ale on ja kompletnie ignoruje, może to ją czegoś nauczy... Quote
Tiger Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Kudłaczka ???!!!! mojego Kudłaczka ???!!! Saro .... bo jak ja tam pojadę .....:cool3: To jest towarzysz Twojej niedoli ... Że tak powiem.... na jednym wózku jedziecie .... Czy ja tobie muszę takie rzeczy tłumaczyć ???!!! Hę ??!!! Quote
Dabrowka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Akucha, podawałaś może Neris nr telefonu z wątku zębatkowego? W sprawie terierowatych piesków? Quote
Neris Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Sara podbiega i próbuje capnąć Kudłasia za kark, skłonic go do agresji, ale on kompletnie nie reaguje. Ogląda się leniwie "cościaaaałaaaaś?".... I kiedy okazuje się, że nie chodzi o coś do jedzenia, traci zainteresowanie. Quote
brazowa1 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Kludłaś jest baaaardzo dobrym psem. Kto da dom Sarze? Quote
red Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Sara od początku ma pecha. W poniedziałek ukaże się ogłoszenie w Ofercie. Może trafi się ktoś normalny. Quote
brazowa1 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Oby! Trzymam kciuki za dobry dom dla Sary. Quote
brazowa1 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Dzien dobry dla Sary i jej dzielnej opiekunki Neris. szukamy domu. Quote
Neris Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Ja co prawda nie jestem Anią, ale mogę powiedzieć że Sara ma się relatywnie dobrze. Może biegać po ogrodzie z częścią stada, ale Dofi i Zula wciąż są dla niej potencjalnie niebezpieczne, więc z nimi sie nie widuje. A to jednak znaczy dla niej izolację, bo reszta psów może się po domu poruszać swobodnie. Siedzi więc sama albo z Kudłaczkiem, bo on jedyny ignoruje jej zaczepki... Quote
brazowa1 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 No,Dofina nie zdzierzylaby zaczepki od Sary. Sara szukamy domu!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. FIGA:Ciotka Neris zajmuje sie sunia,Sara u niej na tymczasie.Wklada w to wiele wysilku,poniewaz Sara jest agresywna do psow. Quote
Recommended Posts