Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moi koci rezydenci dostali pomieszania zmysłów ciągle coś im przybywa ,znika i znów przybywa ,ponieważ najpierw biorę maluchy później oddaje.Sytuacja z wypuszczeniem kotów bardzo mnie zdołowała martwię się czy wszystkie zostały zabrane przez ludzi czy jeszcze gdzieś koczują,mam nadzieję ,że jak gdzieś są to się odnajdą.Biały maluch bardzo się już przyzwyczaił do życia w mieszkaniu,początkowo był problem ponieważ był bardzo ruchliwy ADHD.Teraz bardzo lubi kontakt z człowiekiem umie spać ze mną w łóżku i w kocich wiklinowych koszykach,w piwnicy nie korzystały z kocich budek ,fotela tylko spały na rurach pod sufitem.Wychowały się w warsztacie i tylko takie życie znały ,teraz się cudownie zmienia w domowe cudo .

Posted

Whiskas od wczoraj jest na dt u mojej mamy,coś mu dolegało strasznie miauczał,Horacy dwa w tygoniu pracuje do późna,ja też i ciężko by było nam go poobserwować i tak pomogła moja niezawodna mamuśka;).Whiskas cała noc miał straszną biegunkę,dużo pił.Sąsiadka przyniosła nam jakiś proszek,który podawała swoim kotom i dałyśmy maluchowi,biegunka ustała,a kotek dostaje do jedzenia tylko ryż z kurczakiem i wodę przegotowaną.Teraz czuje się lepiej i już tak przeraźliwie nie miauczy,zaczął nawet mruczeć;)

To zdjęcie robione zaraz po przyjeździe kotka,wypił całą michę wody
[IMG]http://img691.imageshack.us/img691/7288/dsc01735f.jpg[/IMG]

A tu sobie odpoczywa,chyba go te dzieciaki trochę wymęczyły.......

[IMG]http://img834.imageshack.us/img834/4493/dsc01737xl.jpg[/IMG]

Posted

Niestety Whiskas miał cała noc biegunkę,pojechałam z nim rano do weta dostał antybiotyk,minerały podskórnie i proszek do pyszczka na zatrzymanie biegunki wizyta 30zł,do tego kupiłam mu suchego Royala za 19 zł.Mam nadzieję,że mu sie polepszy,bo już dosyć się namęczył.