funia Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 [quote name='IVV']co u chlopaka ?[/QUOTE] W tym przypadku brak wiadomosci to dobre wiadomosci .Tak myśle .,Bo jak było coś nie tak P.Julita by dzwoniła . Quote
anita_happy Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 trzymam kciuki..ale u nas po miesiacu - braku wiadomosci - i moze wróci jeden gagatek!!chyba,z e jamor pomorze:) nie widziałyscie NIGDY czegos takiego pies pogryzł samochód poprzegryzał przewód paliwa- w jednym w drugim aucie abs..i elektryke!!! i to nie pierwszy raz facet puszczał mu to płacem..to znaczy - dał kare..obraził sie i tp.. ale jak ostatnio pies pogryzł auto żony!!!Abs..Esp i jakies tam.. w WIELKIM WANIE!!! to juz rodzina nie wytrzymała! boją sie, ze wlezie i przegryzie linke hamulca zdezelował ogród! nie ma szans na zmaine parkowania auta - bo to podjazd domu - it am auta stoją a jak ogrodzenie - to powinno byc pod prądem :) i mamy klopsa Quote
IVV Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 pewnie w poprzednim zyciu byl mechanikiem samochodowym ;) zarty ,zartami ...to nie jest zbyt wesolo.... Quote
jogolcia@pdx Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 HUnterku, przecież jesteś chłopem z klasą... więc się zachowuj... bo ciocia Jo będzie znowu wylewać niepotrzebnie ślozy... A tak widzę przyszłość - [url=http://www.picturesanimations.com/dogs_cats][img]http://www.picturesanimations.com/d/dogs_cats/poesenhond02.gif[/img][/url] Quote
IVV Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 wysylaj ,wysylaj ta pozytywna energie Jo ,moze cos do chlopaka dotrze ;) Quote
Ewanka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 I ja przybiegłam o poranku z pozytywną energią do przystojniaka :) Quote
agada Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Przyznam, że podglądam i czekam z niecierpliwością, co nowego napiszą....? Quote
jogolcia@pdx Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [quote name='funia']Jolu witaj:multi::multi:[/QUOTE] Funiu - miło Cię znowu "widzieć" ;-) Quote
IVV Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Hunterku tyle cioteczek wysyla ci pozytywna energie :) zachowuj sie chlopie przyzwoicie ;) Quote
Ewanka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 cytuję za [I]Anula[/I]: [INDENT][B][SIZE=3]OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz [/SIZE][/B][B][SIZE=3]C. [/SIZE][/B][B][SIZE=3]lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"[/SIZE][/B] [/INDENT] Quote
jogolcia@pdx Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Huncik - i co z tobą? Oswajasz kociaki? Pamiętaj, żeś psi arystokrata, a to zobowiązuje ;-) Quote
funia Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 dostałam sms ,ze koty ''jeszcze żyją ''a Hunter jechałby z kazdym kto do nich przyjedzie ,,,, Niestety koty gania i nic sie nie zmieniło .Po prostu koty są ostrożniejsze .... Quote
IVV Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 ale mam nadzieje ,ze panstwo nie mysla o pozbyciu sie Hunterka ??? Quote
jogolcia@pdx Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Polecam - ciekawe informacje...szczególnie jeśli chodzi o enzymy i suche jedzenie: [url]http://wesolalapka.pl/kanony-zywienia/zywienie-psa-barf-wg-j-b-larsena-1302.html[/url] Quote
funia Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 [quote name='IVV']ale mam nadzieje ,ze panstwo nie mysla o pozbyciu sie Hunterka ???[/QUOTE] Zadałam jej to pytanie .Tzn nie czy chcą się pozbyc tylko czy mysla o oddaniu /pANI napisała .ze walcza i pilnuja ,,,,,,,, Quote
anita_happy Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 koty są wprawione w bojach...jak by pozwolili aby kot machnał huntera po pysku to by mu odwidzilało sie ich ganianie... Quote
arabiansaneta Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Też mi się wydaje, że najlepiej rokującą opcją byłby ruch ze strony kotów... Quote
funia Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 [quote name='arabiansaneta']Też mi się wydaje, że najlepiej rokującą opcją byłby ruch ze strony kotów...[/QUOTE] Włąśnie porzadne drapnięcie po pysku i odechciałoby mu się ataków ,... Quote
anita_happy Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='IVV']pewnie w poprzednim zyciu byl mechanikiem samochodowym ;) zarty ,zartami ...to nie jest zbyt wesolo....[/QUOTE] IVV - pamiętasz tego białego o niebieskich oczach co był u mnie na DT!!! ten to jest mechanik!!! ma sa kra..mozliwe ze wrćói:/ przegyzł w aucie wtrysk paliwa...ABS i jakąs inna elektryke - koszt naprawy ok 5 tysi!!!!!!!! zdemonmował ogród - totalnie [quote name='funia']Jolu witaj:multi::multi:[/QUOTE] o nie załapałam..witaj JOLU..na fb wkleiłma Ci fote LILI...i napisalm do MArty aby Ci nowa..najnowszą wkleiła..bo krzyczysz na nas:P ze nie ma info... [quote name='jogolcia@pdx']Funiu - miło Cię znowu "widzieć" ;-)[/QUOTE] ano ..miło..miło..tylko ze na fb krzyczy Quote
jogolcia@pdx Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='anita_happy'] o nie załapałam..witaj JOLU..na fb wkleiłma Ci fote LILI...i napisalm do MArty aby Ci nowa..najnowszą wkleiła..bo krzyczysz na nas:P ze nie ma info... ano ..miło..miło..tylko ze na fb krzyczy[/QUOTE] Anita - po pierwsze to nie krzyczy, tylko grzecznie prosi od kilku tygodni o jakąkolwiek wiadomość na temat Lilki, i to bez wymiernego efektu :eviltong::eviltong::eviltong:... Ale już lecę sprawdzać fotę - dzięki :) A poza tym to wątek Hunterka, więc do załatwiania "porachunków" wiesz gdzie mnie znaleźć na FB :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... poczekaj Ty wiedźmo, to sobie TAM pogadamy:mad::mad::mad: (a jak mnie zdenerwujesz to rymowanek dla Ulencji już nie będę pisać, ot co :razz:) edit - gdzieś wsadziła tę fotę Anita? Nigdzie nie widzę :( Quote
anita_happy Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 wsadziłam Ci na tablice :) BABo :P Napisałm do Marty posiadaczki Liliki i zamoilam FOTY dla krzykaczki:) no...dobra....Ty nie strasz tak..bo znowu cie zbanują za Groźby słowne :) hahahhaha Quote
jogolcia@pdx Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 [quote name='anita_happy']wsadziłam Ci na tablice :) BABo :P Napisałm do Marty posiadaczki Liliki i zamoilam FOTY dla krzykaczki:) no...dobra....Ty nie strasz tak..bo znowu cie zbanują za Groźby słowne :) hahahhaha[/QUOTE] Anita- nie pitol --- NIE MA ŻADNEGO ZDJĘCIA... chyba, że komuś innemu wsadziłaś na tablicę... (ale się strasznie boję zbanowania ;-)) Quote
Recommended Posts