Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='IVV']co u chlopaka ?[/QUOTE]

W tym przypadku brak wiadomosci to dobre wiadomosci .Tak myśle .,Bo jak było coś nie tak P.Julita by dzwoniła .

Posted

trzymam kciuki..ale u nas po miesiacu - braku wiadomosci - i moze wróci jeden gagatek!!chyba,z e jamor pomorze:)
nie widziałyscie NIGDY czegos takiego
pies pogryzł samochód
poprzegryzał przewód paliwa- w jednym
w drugim aucie abs..i elektryke!!!

i to nie pierwszy raz

facet puszczał mu to płacem..to znaczy - dał kare..obraził sie i tp..
ale jak ostatnio pies pogryzł auto żony!!!Abs..Esp i jakies tam.. w WIELKIM WANIE!!!
to juz rodzina nie wytrzymała!
boją sie, ze wlezie i przegryzie linke hamulca
zdezelował ogród!

nie ma szans na zmaine parkowania auta - bo to podjazd domu - it am auta stoją
a jak ogrodzenie - to powinno byc pod prądem
:)
i mamy klopsa

Posted

HUnterku, przecież jesteś chłopem z klasą... więc się zachowuj... bo ciocia Jo będzie znowu wylewać niepotrzebnie ślozy...

A tak widzę przyszłość - [url=http://www.picturesanimations.com/dogs_cats][img]http://www.picturesanimations.com/d/dogs_cats/poesenhond02.gif[/img][/url]

Posted

cytuję za [I]Anula[/I]:

[INDENT][B][SIZE=3]OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz [/SIZE][/B][B][SIZE=3]C. [/SIZE][/B][B][SIZE=3]lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"[/SIZE][/B] [/INDENT]

Posted

dostałam sms ,ze koty ''jeszcze żyją ''a Hunter jechałby z kazdym kto do nich przyjedzie ,,,,
Niestety koty gania i nic sie nie zmieniło .Po prostu koty są ostrożniejsze ....

Posted

[quote name='IVV']ale mam nadzieje ,ze panstwo nie mysla o pozbyciu sie Hunterka ???[/QUOTE]
Zadałam jej to pytanie .Tzn nie czy chcą się pozbyc tylko czy mysla o oddaniu /pANI napisała .ze walcza i pilnuja ,,,,,,,,

Posted

[quote name='arabiansaneta']Też mi się wydaje, że najlepiej rokującą opcją byłby ruch ze strony kotów...[/QUOTE]
Włąśnie porzadne drapnięcie po pysku i odechciałoby mu się ataków ,...

Posted

[quote name='IVV']pewnie w poprzednim zyciu byl mechanikiem samochodowym ;) zarty ,zartami ...to nie jest zbyt wesolo....[/QUOTE]

IVV - pamiętasz tego białego o niebieskich oczach co był u mnie na DT!!!
ten to jest mechanik!!!
ma sa kra..mozliwe ze wrćói:/
przegyzł w aucie wtrysk paliwa...ABS i jakąs inna elektryke - koszt naprawy ok 5 tysi!!!!!!!!
zdemonmował ogród - totalnie

[quote name='funia']Jolu witaj:multi::multi:[/QUOTE]

o nie załapałam..witaj JOLU..na fb wkleiłma Ci fote LILI...i napisalm do MArty aby Ci nowa..najnowszą wkleiła..bo krzyczysz na nas:P ze nie ma info...

[quote name='jogolcia@pdx']Funiu - miło Cię znowu "widzieć" ;-)[/QUOTE]
ano ..miło..miło..tylko ze na fb krzyczy

Posted

[quote name='anita_happy']

o nie załapałam..witaj JOLU..na fb wkleiłma Ci fote LILI...i napisalm do MArty aby Ci nowa..najnowszą wkleiła..bo krzyczysz na nas:P ze nie ma info...

ano ..miło..miło..tylko ze na fb krzyczy[/QUOTE]

Anita - po pierwsze to nie krzyczy, tylko grzecznie prosi od kilku tygodni o jakąkolwiek wiadomość na temat Lilki, i to bez wymiernego efektu :eviltong::eviltong::eviltong:... Ale już lecę sprawdzać fotę - dzięki :)

A poza tym to wątek Hunterka, więc do załatwiania "porachunków" wiesz gdzie mnie znaleźć na FB :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... poczekaj Ty wiedźmo, to sobie TAM pogadamy:mad::mad::mad: (a jak mnie zdenerwujesz to rymowanek dla Ulencji już nie będę pisać, ot co :razz:)

edit - gdzieś wsadziła tę fotę Anita? Nigdzie nie widzę :(

Posted

[quote name='anita_happy']wsadziłam Ci na tablice :) BABo :P

Napisałm do Marty posiadaczki Liliki i zamoilam FOTY dla krzykaczki:)

no...dobra....Ty nie strasz tak..bo znowu cie zbanują za Groźby słowne :)
hahahhaha[/QUOTE]

Anita- nie pitol --- NIE MA ŻADNEGO ZDJĘCIA... chyba, że komuś innemu wsadziłaś na tablicę... (ale się strasznie boję zbanowania ;-))