Telma Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Widziałam to jakis czas temu....i nie zapomne do knca życia, rozsypałam sie psychicznie po tym. Tak sobie czasem mysle ze juz sobie zasłuzylismy na ,,koniec swiata'' Quote
abra64 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 ja bym podpisala ale nie wiem jak i gdzie Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Film widziałam-do końca życia pamiętać będę-być może ta scena jest z innego filmu,bo film,o którym pisze był na Animal Planete-serce jeszcze bijąca a wbite na hak.Przykro mi bardzo,ale po takich filmach staję się rasistą-choć i my Polacy niejedno cierpienie zwierzęcia mamy na sumieniu...... Podpisałabym petycję,ale nie wiem jak. E/W Quote
stzw Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Jestem rasistką - kocham nierasowe psy, nie znoszę ludzi znęcających się nad zwierzętami. Quote
Futwin Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Zeby nie bylo watpliwosci i wszyscy, ktorzy chca podpisac petycje mogli to zrobic. Trzeba isc do tej strony http://www.ptroa.co.il/petition/index.php wpisac dane i gotowe. Zarejestrowalam sie na forum po przeczytaniu Waszych postow. pomyslalam ze warto, chociaz po to zeby dwie osoby nie przegapily mozliwosci podpisania petycji. kazdy glos sie liczy! Pozdrawiam Quote
Recommended Posts