Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie pojechała na zabieg. Jest przeziębiona i dostała antybiotyk. Tekst wymyślę, kochane, ale dopiero w poniedziałek. Nie wyrabiam :shake:
Ast, ten biały ma tatoo, ale z Legionowa, a tam ZK pracuje tylko we wtorki od 17-19. Trzeba czekać na info. Katowice nic nie wiedzą.

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A czy nie mozna zalozyc jej kubraka,? noce juz chlodne, zwlaszcza dla krotkowlosych ktore z kanapy znalazly sie w schronie na betonie. O ile dobrze pamietam kilka sztuk podrzucilam do schronu.

Posted

Nie jest na zewnątrz. Jest w budynku tam gdzie szczeniaki i suki po sterylkach. Tam cały dzień jest włączone ogrzewanie i w nocy ciepło sie w miarę utrzymuje.

Posted

to kciuki zeby sie odnalazl jakis normalny wlasciciel...
niedlugo nasza kolej na ogloszenia..dopisac cos o malej, bedzie wiecej zdjec bo jesli nie to podesle to co jest;)

Posted

monika55 napisał(a):
Oj skomplikowane to wszystko. Ktos komus dał go na przechowanie, ten ktoś komu innemu , a tamten sru go do schronu. Shanti to moze wytłumaczy.

masakra z tymi ludźmi ......

Posted

monika55 napisał(a):
Oj skomplikowane to wszystko. Ktos komus dał go na przechowanie, ten ktoś komu innemu , a tamten sru go do schronu. Shanti to moze wytłumaczy.

Tego sie nie da wytłumaczyć, bo dla mnie to chore. Przekazywać psa z rąk do rąk. :angryy:
W każdym razie w sobotę wraca ponoć z zagranicy właściciel Brutusa ( bo tak ma w końcu na imię) i wiele się wyjaśni.

Posted

majku33krakow napisał(a):
czy baner jej nie powinien brzmiec " potraktowana jak smiec" , a nie " jestem smieciem? " ,co?

...uhm, pewnie trzeba zmienić...:cool3:
A co tam u maleństwa słychać?

Posted

Kiara została adoptowana w niedzielę. Mnie przy tym nie było. Kolega tak zdecydował, bo dalej była przeziębiona i nici ze sterylki w schronisku. Cóż, mam nadzieję że będzie ok.:roll:

Posted

Jak najbardziej.
Wolałabym oddać ją po sterylce, ale cóż.:roll:
Jedyny plus, że już nie marznie w tym wilgotnym budynku.

Brutus vel Uniek vel Urwis Łaciaty Pokerowy Żywot już w domku. :roll::mad: Po prawie miesięcznym pobycie w schronisku odebrała go wreszcie siostra właściciela. Miała komplet dokumentów, potwierdziłam ich prawdziwość telefonicznie z hodowcą. Cóż, może rzeczywiście czasem takie rzeczy się zdarzają. Biedny pies. Ale nie oddałam tak sobie. Musiała podpisać umowę adopcyjną, bo chciałam sobie zagwarantować możliwość wizyt poadopcyjnych i śledzenia dalszych jego losów.

Posted

Atrisko napisał(a):
Shanti...a cos więcej o domku Kiary...qurcze mam jakieś mieszane uczucia...

Moje uczucia są takie same w obu tych przypadkach, ale cóż nie zawsze wszystko ode mnie zależy.

Jeśli chodzi o Brutusa to mieszka w Gliwicach, więc kochana Atrisko za jakiś czas ładnie się do Ciebie uśmiechnę........ ;);)

Państwa od Kiary nie widziałam, ale postaram się też coś dowiedzieć.