chita Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 agnieszka32 napisał(a):O, to widzę, że nie ja jedna w ten sposób ogłaszam psiaki :):) :lol: Kiedys robilam sama tyle ze wychodzilo 20ogloszen w jakies...4-5h:mdleje:a potem dostawalm takie fajne linki ze np brak akceptacji bo błędy, zdjecia za duze albo cos tam :razz: wiec mnie delikatnie mowiac szlag trafial:evil_lol: Quote
Atrisko Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Shanti ,taka moja sugestia prośba albo nie wem co....może warto na pierwszej stroni zrobić jej taką "metryczkę" -zbiór podstawowych informacji o małej dostępny od ręki i uzupełniany na bieżąco-no chyba że niepotrzebny...hihihi...bo już chętni są ;) coś w tym stylu: imię: wiek: prawdopodobnie 1,5l wielkość: średni ok 40 cm waga: ok 22 kg maść: brązowa weterynaria: stosunek do ludzi: kontaktowa ale zdezorientowana stosunek do dzieci: z racji wzrostu może pociągnąć stosunek do innych psów: do sprawdzenia stosunek do kotów: nie sprawdzony zachowanie czystości: nie sprawdzony chodzenie na smyczy: ciągnie komendy: nie zna dla kogo? psiak wymaga pracy- ale może być przyjacielem każdego!!! gdzie? do mieszkania, do domku z ogrodem....konieczny stały kontakt z człowiekiem Quote
shanti Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Atrisko napisał(a):Shanti ,taka moja sugestia prośba albo nie wem co....może warto na pierwszej stroni zrobić jej taką "metryczkę" -zbiór podstawowych informacji o małej dostępny od ręki i uzupełniany na bieżąco-no chyba że niepotrzebny...hihihi...bo już chętni są ;) coś w tym stylu: imię: Kiara wiek: prawdopodobnie 1,5l wielkość: średni ok 40 cm waga: ok 22 kg maść: brązowa weterynaria: przed sterylizacją stosunek do ludzi: kontaktowa ale zdezorientowana stosunek do dzieci: z racji wzrostu może pociągnąć stosunek do innych psów: suki nie bardzo, psy raczej tak (pierwsze wrażenia) stosunek do kotów: nie sprawdzony zachowanie czystości: nie sprawdzony chodzenie na smyczy: ciągnie komendy: nie zna dla kogo? psiak wymaga pracy- ale może być przyjacielem każdego!!! gdzie? do mieszkania, do domku z ogrodem....konieczny stały kontakt z człowiekiem Dzięki Atrisko, wypadłam troszkę z obiegu na dogo, no i ten notoryczny brak czasu:shake: To co? Zostawiamy Kiara? Zaraz skopiuję do 1-szego postu i troszkę też dopisałam od siebie. Zdjęć asta nie ma, bo pogoda:shake: Quote
Atrisko Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 no to mamy śliczności Kiarę do porozgłaszania...a dziewczyna warta grzechu... Quote
monika55 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Podniose malutką. Ogłoszenia już jakieś ma? Bo może by wykupić na bazarku? Quote
baster i lusi Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 co za ludzie?dla takich to tylko pluszak.sunia śliczna. Quote
chita Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='monika55']Podniose malutką. Ogłoszenia już jakieś ma? Bo może by wykupić na bazarku?[/QUOTE] juz wykupilam;) niestety trzeba bedzie poczekac na realizacje ale moze do tego czasu beda lepsze fotki...:razz: Quote
MARCHEWA Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Przepiękna ta sunia,a co do właścicieli to brak słów........... Ja mogę suni wykupić ogłoszenia na bazarku,tylko musicie zdobyć więcej informacji o suni i napisać tekst. Quote
monika55 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Chita wielkie dzieki. I Tobie Marchewa również. Quote
shanti Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 Bardzo dziękujemy! Pomyślę nad tekstem, ale dziś nie mam do tego głowy. Muszę ochłonąć po czymś :-( Quote
shanti Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Ale ja mam zaległości z dogo:roll: Już wiem czemu ją oddano z tego drugiego domu. Podobno kobieta nie zgodziła sie na astkę i sru z powrotem do schronu. Facet podobno szykuje dla niej kojec, ale dostanie ją po moim trupie:angryy: W przyszłym tygodniu zawiozę małą na sterylkę. Quote
baster i lusi Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='shanti']Ale ja mam zaległości z dogo:roll: Już wiem czemu ją oddano z tego drugiego domu. Podobno kobieta nie zgodziła sie na astkę i sru z powrotem do schronu. Facet podobno szykuje dla niej kojec, ale dostanie ją po moim trupie:angryy: W przyszłym tygodniu zawiozę małą na sterylkę.[/QUOTE] kojec to niech zrobi dla tej swojej:mad:albo dla siebie:eviltong: Quote
monika55 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Czym te kojce domowe różnią sie od schroniskowych?:angryy: Quote
shanti Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Ona marznie w niedogrzanym budynku, bo to domowy pies, a w kojcu na zewnątrz po prostu zamarznie. :shake: Quote
chita Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 shanti skrobniesz cos o Malej jak bedziesz miala wene?:razz: to podesle do ogloszen... Quote
Atrisko Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 ...Cicho i ruch niewielki...a Kiara tak tęskni i bardzo jej smutno... Quote
Atrisko Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Cioteczki obiecały zrobić tylko tekst jakiś sensowny trzeba wymyślić... Quote
Atrisko Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 i jak tam nasze maleństwo, już po sterylce?...Shanti bardzo liczymy na Twój tekst do ogłoszeń dla Kiary... no chyba że kolejka po nią czeka... Quote
Recommended Posts