Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agnieszka32 napisał(a):
O, to widzę, że nie ja jedna w ten sposób ogłaszam psiaki :):)

:lol:
Kiedys robilam sama tyle ze wychodzilo 20ogloszen w jakies...4-5h:mdleje:a potem dostawalm takie fajne linki ze np brak akceptacji bo błędy, zdjecia za duze albo cos tam :razz: wiec mnie delikatnie mowiac szlag trafial:evil_lol:

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shanti ,taka moja sugestia prośba albo nie wem co....może warto na pierwszej stroni zrobić jej taką "metryczkę" -zbiór podstawowych informacji o małej dostępny od ręki i uzupełniany na bieżąco-no chyba że niepotrzebny...hihihi...bo już chętni są ;) coś w tym stylu:

imię:
wielkość: średni ok 40 cm
waga: ok 22 kg
maść: brązowa
weterynaria:
stosunek do ludzi: kontaktowa ale zdezorientowana
stosunek do dzieci: z racji wzrostu może pociągnąć
stosunek do innych psów: do sprawdzenia
stosunek do kotów: nie sprawdzony

zachowanie czystości: nie sprawdzony
chodzenie na smyczy: ciągnie
komendy: nie zna
dla kogo? psiak wymaga pracy- ale może być przyjacielem każdego!!!
gdzie? do mieszkania, do domku z ogrodem....konieczny stały kontakt z człowiekiem

Posted

Atrisko napisał(a):
Shanti ,taka moja sugestia prośba albo nie wem co....może warto na pierwszej stroni zrobić jej taką "metryczkę" -zbiór podstawowych informacji o małej dostępny od ręki i uzupełniany na bieżąco-no chyba że niepotrzebny...hihihi...bo już chętni są ;) coś w tym stylu:

imię: Kiara
wielkość: średni ok 40 cm
waga: ok 22 kg
maść: brązowa
weterynaria: przed sterylizacją
stosunek do ludzi: kontaktowa ale zdezorientowana
stosunek do dzieci: z racji wzrostu może pociągnąć
stosunek do innych psów: suki nie bardzo, psy raczej tak (pierwsze wrażenia)
stosunek do kotów: nie sprawdzony

zachowanie czystości: nie sprawdzony
chodzenie na smyczy: ciągnie
komendy: nie zna
dla kogo? psiak wymaga pracy- ale może być przyjacielem każdego!!!
gdzie? do mieszkania, do domku z ogrodem....konieczny stały kontakt z człowiekiem

Dzięki Atrisko, wypadłam troszkę z obiegu na dogo, no i ten notoryczny brak czasu:shake:
To co? Zostawiamy Kiara? Zaraz skopiuję do 1-szego postu i troszkę też dopisałam od siebie.
Zdjęć asta nie ma, bo pogoda:shake:

Posted

[quote name='monika55']Podniose malutką. Ogłoszenia już jakieś ma? Bo może by wykupić na bazarku?[/QUOTE]

juz wykupilam;) niestety trzeba bedzie poczekac na realizacje ale moze do tego czasu beda lepsze fotki...:razz:

Posted

Ale ja mam zaległości z dogo:roll:
Już wiem czemu ją oddano z tego drugiego domu. Podobno kobieta nie zgodziła sie na astkę i sru z powrotem do schronu. Facet podobno szykuje dla niej kojec, ale dostanie ją po moim trupie:angryy: W przyszłym tygodniu zawiozę małą na sterylkę.

Posted

[quote name='shanti']Ale ja mam zaległości z dogo:roll:
Już wiem czemu ją oddano z tego drugiego domu. Podobno kobieta nie zgodziła sie na astkę i sru z powrotem do schronu. Facet podobno szykuje dla niej kojec, ale dostanie ją po moim trupie:angryy: W przyszłym tygodniu zawiozę małą na sterylkę.[/QUOTE] kojec to niech zrobi dla tej swojej:mad:albo dla siebie:eviltong: