Jump to content
Dogomania

-noname- - mała sunia szuka schronienia. / Mix jamnik od 5 lat bezdomny. / RADOMSKO.

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sylwiaso']O kochane cioteczki!!Ciocia sylwiaso już na wątku i myśli!Boróweczko z Łodzi do Łowicza to tylko 50km bliziutko a nie 150km czekajcie cierpliwie poczytam wątek!!![/QUOTE]
Cześć Sylwusia ,świetnie ,że jesteś :loveu:
A ja gdzieś wyczytałam ,że 150 :oops: Co za błąd ,przepraszam :oops:

Posted

I co mam odpisac?a na wątku moje skarby!!!Majqa i Boróweczka, one myślą o mnie i czekają na odpowiedz a ja piszę, kojce wszystkie zajęte w letniaczku śpi Lolusia w domu Babunia.Jeżeli psina może spac przez 2tygodnie w letniaczku z Lolusią to ją przywożcie.

Posted

[quote name='sylwiaso']I co mam odpisac?a na wątku moje skarby!!!Majqa i Boróweczka, one myślą o mnie i czekają na odpowiedz a ja piszę, kojce wszystkie zajęte w letniaczku śpi Lolusia w domu Babunia.Jeżeli psina może spac przez 2tygodnie w letniaczku z Lolusią to ją przywożcie.[/QUOTE]
Sylwusia :oops::oops::oops: :loveu:
I love you ,normalnie ! :D
Według mnie jasne ,że może :loveu:
Czekamy na odpowiedź reszty dziewczyn.
Ile mniej - więcej musimy uzbierać za ten okres ? Bo wiadomo karma i ogólne utrzymanie darmowe nie jest...

Posted

Dziewczyny jakie utrzymanie?psina mała chodzi sama na 2tygodnie to ja chyba dogomanka jestem!!! czy moge się wykazac?dajcie spokój chcę pomóc przywieżcie trochę karmy i koniec!!!

Posted

[quote name='sylwiaso']Dziewczyny jakie utrzymanie?psina mała chodzi sama na 2tygodnie to ja chyba dogomanka jestem!!! czy moge się wykazac?dajcie spokój chcę pomóc przywieżcie trochę karmy i koniec!!![/QUOTE]
Sylwia ,cudowna kochanie jesteś :loveu::loveu::loveu:
Wielkieeee dzięki :mdleje:
Teraz jakiś transport musimy organizować ,bo ja niestety bez samochodowa jestem...
Czekamy na założycielkę wątku i Majqe - może mają jakieś pomysły ;)

Posted

Transport - może mógłby pomóc papatkiole ale tu oczywiście tak, czy owak potrzebna jest kasa na paliwo. I jedna ważna sprawa, sugerowałam wczoraj założycielce - Luci pokombinowanie tytułem, wrzutkę miasta, dodanie, że sunia wielkości ratlerka. tytuł powinien przyciągnąć uwagę.

Posted

...czytałam wątek i mi net wywaliło jak były dwie stronki!!!wchodzę teraz, A TU TAKIE INFORMACJE!!!a juz kombinowałąm, ze przezyjemy w czwórke do 14 wrzesnia!!!jakos..my jakos by bylo - gorzej z sąsiadką :) cieszę sie, ze już kurduplasta ma opiekę do 14...ufff..paliwo to nie proble! jak bedziecie zbierać dać PW z konto - zawsze cos sie uzbiera

Posted

[quote name='majqa']Transport - może mógłby pomóc papatkiole ale tu oczywiście tak, czy owak potrzebna jest kasa na paliwo. I jedna ważna sprawa, sugerowałam wczoraj założycielce - Luci pokombinowanie tytułem, wrzutkę miasta, dodanie, że sunia wielkości ratlerka. tytuł powinien przyciągnąć uwagę.[/QUOTE]
Majqa , dałaś znaś papatkiole czy mam mu wysłaś PW ? ;)
Ja też uważam ,że tytuł zmienić należy ,w którym musi być napisane ,że suńka jest mikro ratlerkowata i może nawet na ogólny przenieść to cioteczki od miksusów zajrzą.

[quote name='anita_happy']...czytałam wątek i mi net wywaliło jak były dwie stronki!!!wchodzę teraz, A TU TAKIE INFORMACJE!!!a juz kombinowałąm, ze przezyjemy w czwórke do 14 wrzesnia!!!jakos..my jakos by bylo - gorzej z sąsiadką :) cieszę sie, ze już kurduplasta ma opiekę do 14...ufff..paliwo to nie proble! jak bedziecie zbierać dać PW z konto - zawsze cos sie uzbiera[/QUOTE]
Anita - dzięki :loveu:
Jak będziemy wiedzieć ile za paliwo to na pewno Ci napiszemy:loveu:

[quote name='sylwiaso']Cioteczki kto mieszka w Gomunicach?to są moje strony rodzinne mojego dziadziusia!!!wiele razy tam byłam,ale fajnie i psinka z tamtych stron!!![/QUOTE]
Niestety nie znam nikogo...:-(
Ale nazwa mi kiedyś gdzieś słyszana ,ale kompletnie nie wiem kiedy i gdzie :shake:

Posted

[quote name='Borówka16']Cześć Sylwusia ,świetnie ,że jesteś :loveu:
A ja gdzieś wyczytałam ,że 150 :oops: Co za błąd ,przepraszam :oops:[/QUOTE]

To pewnie dlatego, że na wątku Lolci napisałam, że zrobiliśmy 120 km. Tak było tylko, że w dwie strony. Ode mnie do Sylwii jest 60 km w jedną stronę.

Super, że sunia będzie bezpieczna. Taka kruszynka, a i Lolcia nie będzie samotna. Tylko teraz ten transport.

Posted

[quote name='Kar0la']To pewnie dlatego, że na wątku Lolci napisałam, że zrobiliśmy 120 km. Tak było tylko, że w dwie strony. Ode mnie do Sylwii jest 60 km w jedną stronę.

Super, że sunia będzie bezpieczna. Taka kruszynka, a i Lolcia nie będzie samotna. Tylko teraz ten transport.[/QUOTE]
A to może stąd się pomyliłam :oops:
Lolcia będzie mieć fajną koleżaneczkę :)
Właśnie nie wiem czy pisać do papatioke czy majqa już nie pisała...

Posted

[quote name='majqa']Napisz Borówko do Adama, bardzo proszę.
Qrczę, martwię się tylko, czemu nie ma założycielki. Może coś się zmieniło?[/QUOTE]
Ok , zaraz napiszę :)
Ja też się tym martwię...

Posted

[quote name='papatkiole']Witam
Sprawdźcie pocztę ;)
Pozdrawiam[/QUOTE]
Już sprawdzone ;)
Dla wiadomości innych dziewczyn kopiuję Twoją wypowiedź :
[INDENT] [I]Witam
Ktos juz mnie pytał chyba o ta suczkę.
Koszt to za kazde 100km/42pln, przy takiej krótkiej trasie myslę ze uda się nawet w tym tygodniu przewieźć.
Dokładny koszt moge Ci podac dopieo po podaniu dokładnych adresów odbioru i dowozu.
Pozdrawiam
Liczba, wielkośc psiaków nie ma dla mnie znaczenia, licze tylko km ;-)

[/I]Więc tak jak napisałam Ci na PW , podam adres i dane jak założycielka wątku pojawi się i je poda.
[/INDENT]

[INDENT]

[/INDENT]

Posted

mam nadzieje na szybki odzew lusi
jakby co podsyłam wątek...tam Andy B. ma kontakt do lusi...
detektyw inwektyw:)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/181288-DASZA-ju%C5%BC-w-DS-do%C5%82aczy%C5%82a-do-sfory-Andy-ego-%29/page82[/url]

powiazania :P
malagos-Andy B.-lusia
:P

to tak na "jakby co"..ale miejmy nadzieję, ze lusia pojawi sie wcześniej :)