sylwiaso Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 O kochane cioteczki!!Ciocia sylwiaso już na wątku i myśli!Boróweczko z Łodzi do Łowicza to tylko 50km bliziutko a nie 150km czekajcie cierpliwie poczytam wątek!!! Quote
Borówka16 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='sylwiaso']O kochane cioteczki!!Ciocia sylwiaso już na wątku i myśli!Boróweczko z Łodzi do Łowicza to tylko 50km bliziutko a nie 150km czekajcie cierpliwie poczytam wątek!!![/QUOTE] Cześć Sylwusia ,świetnie ,że jesteś :loveu: A ja gdzieś wyczytałam ,że 150 :oops: Co za błąd ,przepraszam :oops: Quote
sylwiaso Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 I co mam odpisac?a na wątku moje skarby!!!Majqa i Boróweczka, one myślą o mnie i czekają na odpowiedz a ja piszę, kojce wszystkie zajęte w letniaczku śpi Lolusia w domu Babunia.Jeżeli psina może spac przez 2tygodnie w letniaczku z Lolusią to ją przywożcie. Quote
sylwiaso Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Ania jak to liczyc za dobę?sunia z interwencji trzeba pomóc i koniec!!!u mnie letniak gratis!!! Quote
Borówka16 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='sylwiaso']I co mam odpisac?a na wątku moje skarby!!!Majqa i Boróweczka, one myślą o mnie i czekają na odpowiedz a ja piszę, kojce wszystkie zajęte w letniaczku śpi Lolusia w domu Babunia.Jeżeli psina może spac przez 2tygodnie w letniaczku z Lolusią to ją przywożcie.[/QUOTE] Sylwusia :oops::oops::oops: :loveu: I love you ,normalnie ! :D Według mnie jasne ,że może :loveu: Czekamy na odpowiedź reszty dziewczyn. Ile mniej - więcej musimy uzbierać za ten okres ? Bo wiadomo karma i ogólne utrzymanie darmowe nie jest... Quote
sylwiaso Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Dziewczyny jakie utrzymanie?psina mała chodzi sama na 2tygodnie to ja chyba dogomanka jestem!!! czy moge się wykazac?dajcie spokój chcę pomóc przywieżcie trochę karmy i koniec!!! Quote
Borówka16 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='sylwiaso']Dziewczyny jakie utrzymanie?psina mała chodzi sama na 2tygodnie to ja chyba dogomanka jestem!!! czy moge się wykazac?dajcie spokój chcę pomóc przywieżcie trochę karmy i koniec!!![/QUOTE] Sylwia ,cudowna kochanie jesteś :loveu::loveu::loveu: Wielkieeee dzięki :mdleje: Teraz jakiś transport musimy organizować ,bo ja niestety bez samochodowa jestem... Czekamy na założycielkę wątku i Majqe - może mają jakieś pomysły ;) Quote
majqa Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Transport - może mógłby pomóc papatkiole ale tu oczywiście tak, czy owak potrzebna jest kasa na paliwo. I jedna ważna sprawa, sugerowałam wczoraj założycielce - Luci pokombinowanie tytułem, wrzutkę miasta, dodanie, że sunia wielkości ratlerka. tytuł powinien przyciągnąć uwagę. Quote
anita_happy Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 ...czytałam wątek i mi net wywaliło jak były dwie stronki!!!wchodzę teraz, A TU TAKIE INFORMACJE!!!a juz kombinowałąm, ze przezyjemy w czwórke do 14 wrzesnia!!!jakos..my jakos by bylo - gorzej z sąsiadką :) cieszę sie, ze już kurduplasta ma opiekę do 14...ufff..paliwo to nie proble! jak bedziecie zbierać dać PW z konto - zawsze cos sie uzbiera Quote
sylwiaso Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Cioteczki kto mieszka w Gomunicach?to są moje strony rodzinne mojego dziadziusia!!!wiele razy tam byłam,ale fajnie i psinka z tamtych stron!!! Quote
Borówka16 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [quote name='majqa']Transport - może mógłby pomóc papatkiole ale tu oczywiście tak, czy owak potrzebna jest kasa na paliwo. I jedna ważna sprawa, sugerowałam wczoraj założycielce - Luci pokombinowanie tytułem, wrzutkę miasta, dodanie, że sunia wielkości ratlerka. tytuł powinien przyciągnąć uwagę.[/QUOTE] Majqa , dałaś znaś papatkiole czy mam mu wysłaś PW ? ;) Ja też uważam ,że tytuł zmienić należy ,w którym musi być napisane ,że suńka jest mikro ratlerkowata i może nawet na ogólny przenieść to cioteczki od miksusów zajrzą. [quote name='anita_happy']...czytałam wątek i mi net wywaliło jak były dwie stronki!!!wchodzę teraz, A TU TAKIE INFORMACJE!!!a juz kombinowałąm, ze przezyjemy w czwórke do 14 wrzesnia!!!jakos..my jakos by bylo - gorzej z sąsiadką :) cieszę sie, ze już kurduplasta ma opiekę do 14...ufff..paliwo to nie proble! jak bedziecie zbierać dać PW z konto - zawsze cos sie uzbiera[/QUOTE] Anita - dzięki :loveu: Jak będziemy wiedzieć ile za paliwo to na pewno Ci napiszemy:loveu: [quote name='sylwiaso']Cioteczki kto mieszka w Gomunicach?to są moje strony rodzinne mojego dziadziusia!!!wiele razy tam byłam,ale fajnie i psinka z tamtych stron!!![/QUOTE] Niestety nie znam nikogo...:-( Ale nazwa mi kiedyś gdzieś słyszana ,ale kompletnie nie wiem kiedy i gdzie :shake: Quote
ania z poznania Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Ja też oczywiście do transportu się dorzucę. Jak się cieszę, że Malutka już bezpieczna! Quote
Borówka16 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [quote name='ania z poznania']Ja też oczywiście do transportu się dorzucę. Jak się cieszę, że Malutka już bezpieczna![/QUOTE] Świetnie ,Aniu bardzo dziękujemy :loveu: Quote
Kar0la Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [quote name='Borówka16']Cześć Sylwusia ,świetnie ,że jesteś :loveu: A ja gdzieś wyczytałam ,że 150 :oops: Co za błąd ,przepraszam :oops:[/QUOTE] To pewnie dlatego, że na wątku Lolci napisałam, że zrobiliśmy 120 km. Tak było tylko, że w dwie strony. Ode mnie do Sylwii jest 60 km w jedną stronę. Super, że sunia będzie bezpieczna. Taka kruszynka, a i Lolcia nie będzie samotna. Tylko teraz ten transport. Quote
Borówka16 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [quote name='Kar0la']To pewnie dlatego, że na wątku Lolci napisałam, że zrobiliśmy 120 km. Tak było tylko, że w dwie strony. Ode mnie do Sylwii jest 60 km w jedną stronę. Super, że sunia będzie bezpieczna. Taka kruszynka, a i Lolcia nie będzie samotna. Tylko teraz ten transport.[/QUOTE] A to może stąd się pomyliłam :oops: Lolcia będzie mieć fajną koleżaneczkę :) Właśnie nie wiem czy pisać do papatioke czy majqa już nie pisała... Quote
majqa Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Napisz Borówko do Adama, bardzo proszę. Qrczę, martwię się tylko, czemu nie ma założycielki. Może coś się zmieniło? Quote
Borówka16 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [quote name='majqa']Napisz Borówko do Adama, bardzo proszę. Qrczę, martwię się tylko, czemu nie ma założycielki. Może coś się zmieniło?[/QUOTE] Ok , zaraz napiszę :) Ja też się tym martwię... Quote
majqa Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Szkoda, że Lucia nie podała w 1 poście kontaktu do siebie. Quote
Borówka16 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 PW do Adama wysłane ;) A może Lucia jest po prostu zajęta ? A teraz w pracy? Oby się najlepiej jeszcze dziś pojawił... Quote
Borówka16 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [quote name='papatkiole']Witam Sprawdźcie pocztę ;) Pozdrawiam[/QUOTE] Już sprawdzone ;) Dla wiadomości innych dziewczyn kopiuję Twoją wypowiedź : [INDENT] [I]Witam Ktos juz mnie pytał chyba o ta suczkę. Koszt to za kazde 100km/42pln, przy takiej krótkiej trasie myslę ze uda się nawet w tym tygodniu przewieźć. Dokładny koszt moge Ci podac dopieo po podaniu dokładnych adresów odbioru i dowozu. Pozdrawiam Liczba, wielkośc psiaków nie ma dla mnie znaczenia, licze tylko km ;-) [/I]Więc tak jak napisałam Ci na PW , podam adres i dane jak założycielka wątku pojawi się i je poda. [/INDENT] [INDENT] [/INDENT] Quote
Borówka16 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [quote name='majqa']Póki co nie mamy wyjścia, czekamy.[/QUOTE] No nic..musimy czekać... Quote
anita_happy Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 jejku...wszystko dograne...a nie wiadomo co z tą kruszyną uszastą!!! Quote
anita_happy Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 mam nadzieje na szybki odzew lusi jakby co podsyłam wątek...tam Andy B. ma kontakt do lusi... detektyw inwektyw:) [url]http://www.dogomania.pl/threads/181288-DASZA-ju%C5%BC-w-DS-do%C5%82aczy%C5%82a-do-sfory-Andy-ego-%29/page82[/url] powiazania :P malagos-Andy B.-lusia :P to tak na "jakby co"..ale miejmy nadzieję, ze lusia pojawi sie wcześniej :) Quote
Recommended Posts