Jump to content
Dogomania

-noname- - mała sunia szuka schronienia. / Mix jamnik od 5 lat bezdomny. / RADOMSKO.

Recommended Posts

Posted

Od trzech dni szuka schronienia na klatce schodowej malutka sunia wyglądem przypominająca ratlerka.Wieczorem wpuściłam ją do klatki ponieważ cała drżała pewnie z zimna i ze strachu.Lokatorzy tej klatki nie tolerują psów więc nie wiem co robić.

Okolice Radomska, staruszek mix jamnik od 5 lat bezdomny!
tel.kont. 691582927

Odnośnik do pierwszego zdjęcia :
http://fooh.pl/pokaz/9f67c5304d7e72fcdfae32181f81522e_Obraz 1555.jpg

Odnośnik do drugiego zdjęcia :
http://fooh.pl/pokaz/598d90b2fcbec5c6abc5cca78fdd636f_Obraz 1554.jpg

Przypomniałam sobie, że zdjęcia robiłam zimą aparatem cyfrowym, więc wstawiam je, ponieważ będą lepsze niż teraźniejsze z komórki.

PS. Mogę osobiście dołożyć się do odrobaczenia i paliwa w razie chęci odbioru pieska(mix jamnika).

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie jesteś w stanie dać jej u siebie tymczasowo schronienia? Jeśli nie, może mimo wszystko lepiej powiadomić schron, wyjście to mało komfortowe dla sunia ale lepsze niż ulica, niepewność, tułaczka, zagrożenia. Dodaj może w tytule, że ta sunia jest bezdomna, w typie ratlerka. Jest szansa, że zrobisz jej zdjęcia? To pomaga w znalezieniu domu.

Wstawiam zdjęcie drugiego z psów, kudłacza:

Link do wątku kudłaczka Bingo:
http://www.dogomania.pl/threads/192227-Kud%C5%82aczek-Bingo-w-BARDZO-Z%C5%81YM-STANIE-potrzebuje-PILNIE-pomocy

Link do wątku mixa jamnika Iksika:
http://www.dogomania.pl/threads/192265-Jamniczek-szor%C5%9Bciaczek-bez-imienia-bez-domu-bez-niczego....-RADOMSKO!!!

Posted

Zdjęcia wstawiłam . Są słabej jakości bo z telefonu.Teraz suczka leży na wycieraczce pod moimi drzwiami. Nie mogę jej wpuścić do siebie bo mam psa dominatora /husky/.

Posted

Dałaś jej jeść i pić? Napisz o suni jak najwięcej. Jej wiek w Twoim odczuciu, czy się daje pogłaskać, ufna/ nieufna, czy dałaby się wziąć na ręce itp.

Posted

Sunia pragnie kontaktu z człowiekiem. Popiskiwała jak nie wpuściłam jej do domu.Zjadła kawałeczek plasterka szynki nie była głodna.Cały czas drży.Nadstawia łepek do głaskania.Ja za 3 tyg. wyprowadzam się z bloków do nowego domu i chętnie bym ją przygarnęła ale ten mój pies i te trzy miesiące.

Posted

Trudno tak do końca przewidzieć reakcji mojego psa. Jest rozpieszczony i czasami trudno nad nim zapanować.:oops:Dziękuję odczytałam wiadomości.

Posted

O Boziu , jaka drobnica :-(
Wrzuce ją na mikruski zaraz ,ale nie mam pełnego info :

[FONT=Comic Sans MS]Foto: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Imię: [FONT=Verdana][SIZE=3]No trza jakieś wymyślić ,ciotki - co powiecie na Barbie ?:lol: Bo ona mi taką lalunie przypomina :loveu: Taka dama mała :loveu:[/FONT][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Plec: [FONT=Verdana]Suczka[/FONT][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Waga: [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3]??? (jakoś na oko tak napisz)[/FONT][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Miejsce: [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3]Ulica ,tzn. na kl. schodowej w blokach pod Radomskiem.[/FONT][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Sterylizacja: [SIZE=3]Nie [/FONT][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Stosunek do dzieci: [/FONT][FONT=Verdana]???[/FONT][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Stosunek do innych psow : [FONT=Verdana][SIZE=3]???[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Stosunek do kotow: [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3]Nie wiadomo (pewnie nie jesteś w stanie sprawdzić ,co nie ?)[/FONT][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Dodatkowe informacje : [FONT=Verdana][SIZE=3]Pilne DT , masz jeszcze jakieś ?[/FONT] [/FONT][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Charakter: [/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3]Bardzo pro ludzka , kocha ludzi ,będzie na pewno wierną towarzyszką.Jest przyjazna ,ale ciut nieśmiała.[/FONT][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Kontakt : [FONT=Verdana][SIZE=3]Może być na Ciebie ? Podaj jakieś namiary.[/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Wątek: http://www.dogomania.pl/threads/191838-noname-mała-sunia-szuka-schronienia.?p=15282140[/FONT][/FONT]

Przepraszam ,że tak dużo pytam ,ale to jest potrzebne na wątek ,no i do przyszłych adoptujących jest to ważne.
Link do wątku mikrusków : http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-ogłaszając-swoje-MIKRUSY-pamiętajcie-o-innych-które-cierpią!

Posted

lucia napisał(a):
Jest to mała miejscowość oddalona od Łodzi ok.80 km. Gomunice pod Radomskiem.

Borówko, z tego wpisu wynika, że to bliżej Radomska niż Łodzi. Według mapy ok.12km do Radomska.

Posted

Przeczytałam prośbę o przetymczasowanie małej, ale bardzo mi przykro - wczoraj zobowiązałam się wziąć znajdkę z Zamościa, została już złapana i na dniach będzie u mnie. Ale na zamojskim wątku pojawił się DT z Poznania, może on ją weźmie. Zaraz sprawdzę nck tej osoby i podam tutaj!

Posted

agusiazet napisał(a):
Przeczytałam prośbę o przetymczasowanie małej, ale bardzo mi przykro - wczoraj zobowiązałam się wziąć znajdkę z Zamościa, została już złapana i na dniach będzie u mnie. Ale na zamojskim wątku pojawił się DT z Poznania, może on ją weźmie. Zaraz sprawdzę nck tej osoby i podam tutaj!

Dzięki Agusiazet ,że jesteś :)

agusiazet napisał(a):
Już wiem to ania z poznania, napiszcie do niej, może a nuż weźmie małą:)

Zaraz do niej napiszę ,oby mogła małą wziąć !

Posted

agusiazet napisał(a):
Cóż, doczytałam jeszcze, że ania z poznania może dać DT od 14 września:( Może komuś uda się na miejscu przetrzymać małą!

Kurcze :(
No nic , PW do niej poszło.

Posted

ania z poznania napisał(a):
Jestem, melduję się. Dokładnie, tak jak napisałam na wątku zamojskim, mogę być dt ale od 14-go dopiero.................

Dzięki ,że jesteś :)
Ok , czyli w razie co od 14 może suńka wylądować u Ciebie ,ale co do 14 ? :-(