Jump to content
Dogomania

Małe kociaki wyrzucone do śmietnika w domkach :) dzieki za pomoc :)

Recommended Posts

Posted

Tara ma juz zapewniony tymczas i może jeden ,aluszek. Jeden - będę wiedziała w przyszłym tygodniu. gdyby tak - zostały 1 samotny mluszek bez tymczasu.
On się sam zapłacze - kto się ulituje nad malcem i da choć DT.

Posted

Wczoraj do domu pojechał Toster, dzisiaj Tora - mam nadzieję, że się zaaklimatyzuja i będzie dobrze. Sa naprawde nadal maleńkie.
Magda - zabrała dzisiaj na tymczas Tukana - najbardziej potrzebował pomocy - maleństwo najmniejsze, chudziutkie, nigdzie nie mógł się dopchać. I już zaczyna traktorkować, będzie super motorkiem.
Szukamy dla niego domu stałego.

POnieważ w takiej sytuacji w klinice zostałby sam Teddy, a kasy brak - rachunek wyniósł 366 zł (bez karmy którą dałam tymczasikowi), Teddy jest u nas w domu. Na tymczasie.
Jest najbardzioej przytulaśny chyba, ale bardzo płacze za rodzeństwem.
Aga dała mu do kontenera wielkiego - pluszaczka, żeby się utulił.

Teddy także szuka domu.
To właśnie on:

A to Toster właśnie wybiera się w nową podróż do swego domu

Posted

Tora - jest u Magdy dzisiaj jeszcze z bratem Tukanem - od jutra jedzie do własnego domu.

I nasz okruszek Tukan, najbardziej mi zależy na jego dobrym domku.
Maleństwo jest naprawde - kruchutki okruszek.

A nasza suka stoi pod drzwiami pokoju Agi i wyje - będzie młyn.

Posted

Kociaki w domach tymczasowych i stałych:

TORA - pojechałą do domu - czekam na wieści jak się miewa
TOSTER - pojechał do domu, troszkę było problemów z kupkaniem i oczkami, ale ostatnio ponoc lepiej, czekam na wieści bieżące

TUKAN - maleństwo na tymczasie - Magda dba bardzo, bo maleńki najbardziej potrzebuje pomocy, ale walczymy
TEDDY - na tymczasie u mnie, właściwie u mojej Agi. Rosnie, dbamy i szukamy domów.
Po południu zdjęcia.

Posted

TUKAN za Tęczowym Mostem - nie udało się nam go uratować. Pewnie gdyby był z mamą???
Nagle w ciągu dosłownie 3 godzin stan się pogorszył i w gabinecie wet. ratowany - umarł.
[!] [!] [!]

Tora i Toster mają się dobrze - są już w domach tymczasowych. Tosterek troszkę chorował, nie akceptował podawanego mleka dla kociaków. Po zmianie diety - wydobrzał.

Teddy - u nas w DT - czeka na dom. Jest wesoły, radosny, tylko niejadek, trzeba go pilnować, żeby jadł grzecznie. Za to pierwszy do zabawy, a mruczy jak traktor.

Teddy szuka najlepszego domku, jest naprawdę kochany.

Posted

Jakoś nie mogę się pogodzić z odejściem Tukanika...
Nawet mu mówiłam ,że zostanie u nas jak będzie się trzymał...ale on postanowił inaczej... i wydawałoby się, że będzie wszystko dobrze...:-(

Tora mam nadzieję zostanie na stałe w domku w którym jest teraz...oby tak było....

Trzymam kciuki za Maluchy....

Posted

supergoga napisał(a):
TUKAN za Tęczowym Mostem - nie udało się nam go uratować. Pewnie gdyby był z mamą???
Nagle w ciągu dosłownie 3 godzin stan się pogorszył i w gabinecie wet. ratowany - umarł.[!] [!] [!]

Żegnaj maleńki :(
  • Posted

Musi być pocieszeniem, bo co innego zostało.

A jak dobrze pójdzie ostatni bezdomny z tej grupki, Teddy który jest u nas - jutro pojedzie do Łodzi do nowego domku.
    Oby skończyło sie pasmo nieszczęść.

Posted

Teddy pojechał do domu. Toster w domu i Tora chyba tez zostanie na stałe, tam gdzie teraz mieszka.
    Biedny Tukanik - nie doczekał.
    Ale trójka maluszków bezpieczna.

Wiekie dzięki za pomoc!