Nadziejka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 :bigcry:Jasienku ..niechaj teraz juz tylko jasnosc ciebie otuli ....niechaj ciebie prowadza przez laki , wszystkie istotki ktore w twej pamieci spia ........... Quote
fiorsteinbock Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Jest mi przykro, ze nie zdazylismy pomoc... pisac sie nie chce... Zegnaj Iskierko [*] Quote
Onaa Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Bardzo przykro :(. Myślałam, że się uda jeszcze jakoś pomóc. Quote
E-S Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Dogo07 napisał(a):Bardzo przykro :(. Myślałam, że się uda jeszcze jakoś pomóc. Nigdy się to nie skończy ... subskrybowałam jego wątek, żeby coś zacząć kombinować dzisiaj po pracy ... też nie zdążyłam. Chol..era, taka panicznie smutna i samotna, zimna śmierć :( Quote
fochu Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 :( biegaj maluszku za tęczowym mostem,niech kości spadają ci bezliku,niech zawsze będzie ręka która pogłaszcze,ktoś kto powie dobre słowo przynajmniej tam ... Quote
Recommended Posts