Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kaja jest opłacona do [COLOR=#373737][FONT=Tahoma]14.06 czyli musimy zapłacić normalną kwotę za okres od 14.06 do 31.07 - 705 zł do 20.07 brakuje nam 485 zł :([/FONT][/COLOR]

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR="#FF0000"][/COLOR]jest nieciekawie z finansami :( Anju ja do mojej stalej dorzuce jednorazowo 85 zl wiec trzeba bedzie uzbierac rowne 400 na dlug wiecej nie dam rady pomoc w tej chwili, mam wlasnych psow sztuk 4 z czego jedna bida sciagnieta z polskiego schronu jakis miesiac temu i ona wymaga leczenia jak to psy schroniskowe :( jak dojde z nia do ladu to moze od czasu do czasu cos jednorazowo podesle ale niczego nie obiecuje , poza ta bidusia z drugim psem mam umowiona operacje na 31 lipca na wstawienie protezy stawu biodrowego wiec moze sie okazac ze zupelnie wysiade finansowo :(
W IMIENIU KAJECZKI PROSZE O WSPARCIE BYLE GROSIKIEM NIE POZWÓLMY ŻEBY TRAFIŁA DO SCHRONU!!!!!

Posted

[quote name='minia913']jest nieciekawie z finansami :( Anju ja do mojej stalej dorzuce jednorazowo 85 zl wiec trzeba bedzie uzbierac rowne 400 na dlug wiecej nie dam rady pomoc w tej chwili, mam wlasnych psow sztuk 4 z czego jedna bida sciagnieta z polskiego schronu jakis miesiac temu i ona wymaga leczenia jak to psy schroniskowe :( jak dojde z nia do ladu to moze od czasu do czasu cos jednorazowo podesle ale niczego nie obiecuje , poza ta bidusia z drugim psem mam umowiona operacje na 31 lipca na wstawienie protezy stawu biodrowego wiec moze sie okazac ze zupelnie wysiade finansowo :(
W IMIENIU KAJECZKI PROSZE O WSPARCIE BYLE GROSIKIEM NIE POZWÓLMY ŻEBY TRAFIŁA DO SCHRONU!!!!![/QUOTE]

Bardzo dziękuję :) Zaglądajcie na Kajkowy bazarek , podnieście czasami to tez bardzo dużo !

Posted

[quote name='majku33krakow']200zł jak wpłacę to wystarczy Anja2201? tylko proszę o szczerą odpowiedz.[/QUOTE]

Trochę braknie , ale to bardzo duża kwota , fajnie jeśli dał byś radę Kajkę taką wesprzeć .

Posted

[COLOR=#373737][FONT=Tahoma][SIZE=4][SIZE=2][B]Wpływy na lipiec :
[/B][/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#373737][FONT=Tahoma]MANAGUA 40[/FONT][/COLOR][COLOR=#373737][FONT=Tahoma][SIZE=4][SIZE=2]zł
[/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#373737][FONT=Tahoma]malizna78 -5zł
[/FONT][/COLOR][COLOR=#373737][FONT=Tahoma][SIZE=4][SIZE=2]Cykloida - 10 zł
[/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#373737][FONT=Tahoma]SONEK666 -10 zł
[/FONT][/COLOR][COLOR=#373737][FONT=Tahoma]z bazarku fony [/FONT][/COLOR][COLOR=#373737][FONT=Tahoma]bela51 -120 zł
[/FONT][/COLOR][COLOR=#373737][FONT=Tahoma][SIZE=4][SIZE=2]bazarek -13 zł +8zł
Majku33krakow - 50zł
[/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#373737][FONT=Tahoma]sonek666 -20zł
[/FONT][/COLOR][COLOR=#373737][FONT=Tahoma][SIZE=4][SIZE=2]Skarbonka Tomaszowska - 100 zł
bazarek serwetkowy - 11,50zł
magenka1 -10zł
Majku33krakow - 100 zł
[/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][COLOR=#000000]minia913 - 185zł (deklaracja za 2 miesiące + jednorazówka )
[/COLOR][/COLOR][COLOR=#373737][FONT=Tahoma][SIZE=4][SIZE=2]anja2201 - 20zł (deklaracja za 4 miesiące )

wydatki : opłata za hotel od 31.05 do 14.06 -200 zł
opłata za hotel od 15.06 do 15.07 -450zł
opłata za hotel (po zniżce ) - od 15.07 do 31.07 -100 zł
[B]Razem : 317,50zł

Tak wygląda rozliczenie , po zniżce do 350zł / miesiąc mamy kaję opłaconą do końca lipca i brakuje nam tylko 32,50 zł na opłatę za sierpierń , wychodzimy na prostą :):):):)[/B][/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='ocelot']Super:)Myślę, o jakimś bazarku, ale to za jakiś tydzień..............[/QUOTE]

Aniu ja myślę , że na Kaję możemy się na razie wstrzymać , teraz dziewczyny (szczeniaki ) najbardziej potrzebują kasy .

Posted

[quote name='Anja2201']Aniu ja myślę , że na Kaję możemy się na razie wstrzymać , teraz dziewczyny (szczeniaki ) najbardziej potrzebują kasy .[/QUOTE]

Aniu proponowałam KatiKorey fanty na bazarek dla dziewczyn, wiesz przecież.
Ja nie jestem w stanie wszystkich psów obskoczyć.

Posted

[quote name='ocelot']Aniu proponowałam KatiKorey fanty na bazarek dla dziewczyn, wiesz przecież.
Ja nie jestem w stanie wszystkich psów obskoczyć.[/QUOTE]

Wiem , ja też już nie daję rady :(

Posted

Zapraszam na bazarek dla Kai. Wszystkie rzeczy podarowała fona:loveu:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230163-Bazarek-fony-dla-Kai-pi%C4%99kne-ciuszki-i-bizuteria-do-20-08-2012?p=19454725#post19454725[/url]

Posted

[quote name='bela51']Zapraszam na bazarek dla Kai. Wszystkie rzeczy podarowała fona:loveu:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230163-Bazarek-fony-dla-Kai-piękne-ciuszki-i-bizuteria-do-20-08-2012?p=19454725#post19454725[/URL][/QUOTE]

Bardzo dziękuję :)

• 2 weeks later...
Posted

Już jestem , niestety planowana wizyta w hotelu nie wyszła bom się dorobiła kolejnej bidy i popołudnia u wetów spędzam , ale może pod koniec tygodnia się z ciocią Ocelot wybierzemy jak Dolly nic nie wymyśli nowego :roll:

Posted

[quote name='Cantadorra']Anja, zalatana jesteś jak czytam. Trzymajcie się dziewczynki i głaski dla Kajki, jak będziecie u niej.[/QUOTE]

Mam u siebie teraz pudliczkę chorą nie wiadomo na co , kolejne badania wychodzą super , a sunia czuje się coraz gorzej :(

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='bela51']Pewnie nie miałas czasu odwiedzic Kajki, Aniu. Wiem, ze Twoja pudliczka bardzo chora.:-(
Ale moze dzwonisz tam czasem i pytasz , jak Kaja sie miewa ?[/QUOTE]

Kontakt telefoniczno -smsowy jest cały czas , Kaja ma się bardzo dobrze , większość dnia spędza na wybiegu z innymi psiakami , chodzi na spacery . Zdrowie bardzo dobrze , jedyny problem to stawy , zaczynają siadać , zakupiłam już Kajce suplementy , tylko zawieść nie mam kiedy :(