Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anja2201']Musimy szukać Kajce szybko nowego DT , hotelu , u Donki nic się nie zwolniło , a zgodnie z umową jeśli do końca zimy nie zwolni się żaden boks Kaję musimy zabrać , więc szukamy ![/QUOTE]O matko, to nieciekawie.
Grom ma perspektywę na domek stały, dla Szarika też coś kroi się na powaznie.
To byłoby juz 5 psiaków w domkach stałych.
Szkoda, że Kajka nie ma badan a co za tym idzie ogłoszeń, bo może dla niej
tez juz by domek jakis stały się znalazł:(
Ile jest czasu na przeprowadzkę Kajki?

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lika1771']Ginn ma hotelik i proponowala pomoc mozna zapytac [URL]http://www.piespodgrusza.yoyo.pl/[/URL][/QUOTE]
Lika tylko ,ze ten hotelik jest opisany na czarnych kwiatkach ,czyli do sprawdzenia bo tam były jakieś niejasności ...,jest sporo watków na dogo.. mozna poczytać i podjąć decyzję.

Posted

[quote name='kasiek.']Lika tylko ,ze ten hotelik jest opisany na czarnych kwiatkach ,czyli do sprawdzenia bo tam były jakieś niejasności ...,jest sporo watków na dogo.. mozna poczytać i podjąć decyzję.[/QUOTE]

Wiem mialam tam psa i nie mialam zastrzezen bylam rowniez na watkach psiakow ktore byly u Ginn,ale oczywiscie trzeba sprawdzic.
Jeszcze tutaj [url]http://www.dogomania.pl/threads/206457-Pomiędzy-Warszawą-a-Radomiem-hotel-quot-Pod-bokserem-quot[/url]

Posted

Ja nie na temat. Przepraszam, ale jak nie spróbuję to nie spojrzę sobie w oczy.
Wątek Pako, który umiera
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/225002-Pako-umiera...-Czy-musi-umrze%C4%87-sam-w-schroniskowym-boksie?p=18872333#post18872333"]http://www.dogomania.pl/threads/2250...3#post18872333[/URL]

Posted

[quote name='Anja2201']Musimy szukać Kajce szybko nowego DT , hotelu , u Donki nic się nie zwolniło , a zgodnie z umową jeśli do końca zimy nie zwolni się żaden boks Kaję musimy zabrać , więc szukamy ![/QUOTE]

anja 2201 a do siebie kaji nie możesz zabrać(jeśli nie to podaj powód)i nie przejmuj się ze to forum.

Posted

[quote name='majku33krakow']anja 2201 a do siebie kaji nie możesz zabrać(jeśli nie to podaj powód)i nie przejmuj się ze to forum.[/QUOTE]

Anja już pisała że nie może i podała powód. Uzasadniony.

Posted

[quote name='majku33krakow']tak,ale fajnie by było jak by zabrała kajkę,co ja bym musiał zrobić anja2201 żebyś kaje zabrała?[/QUOTE]

Kupić mi większy dom , z większym wybiegiem i zatrudnić pomoc :)Nie sztuka nabrać psów i pozamykać w kojcach ...

Posted

[quote name='bela51']Co dalej z Kają ? Ciągle u Donki ?[/QUOTE]
Tak, musimy chyba zacząć szukac jej innego miejsca. Nie wiem czy Ania już się orientowała

Posted

Kaja musi do wtorku opuścić hotel u Donki5 , jedyny pomysł to hotel w Ujeździe (parę km ode mnie ) którego kompletnie nie znam , koszt z tego co widzę na stronie 15 zł / doba .Próbuję się tam dodzwonić , ale nikt nie odbiera , będę dzwonić jutro .

Posted

Kaję zabieram we wtorek do innego hotelu , cena nowego hotelu to 15 zł doba , ale nie mamy wyjścia .

Najbliższe koszty :
transport - 130 zł
hotel .25.03 - 03.04 -126 zł
w nowym hotelu trzeba będzie zostawić zaliczkę , pewnie nie mniej niż połowę czyli 225 zł

razem : 481 zł

brakuje nam : 188 zł

Posted (edited)

[quote name='Anja2201']Kaję zabieram we wtorek do innego hotelu , cena nowego hotelu to 15 zł doba , ale nie mamy wyjścia .

Najbliższe koszty :
transport - 130 zł
hotel .25.03 - 03.04 -126 zł
w nowym hotelu trzeba będzie zostawić zaliczkę , pewnie nie mniej niż połowę czyli 225 zł

razem : 481 zł

brakuje nam : 188 zł[/QUOTE]

Aniu może pożycz te 188 zł,bo ja dopiero później będę wysyłał pieniądze,a może ty mi pożyczysz te 188 zł?(nie mam na razie gotówki),

to nie mamy te 481 w ogóle trzeba je uzbierać?

Edited by majku33krakow
Posted

Aniu, przelalam w tej chwili 67 zł dla Kai. To ostatnia wpłata z bazarku fony. Na razie nie wiem czy bedą nastepne bazarki, choc wstepnie umawiałam sie z foną, ze zrobimy.
Biedna Kaja.
A nie probowałas dzwonic do Teriera? Tam ostatnio były miejsca.

Posted

[quote name='bela51']Aniu, przelalam w tej chwili 67 zł dla Kai. To ostatnia wpłata z bazarku fony. Na razie nie wiem czy bedą nastepne bazarki, choc wstepnie umawiałam sie z foną, ze zrobimy.
Biedna Kaja.
A nie probowałas dzwonic do Teriera? Tam ostatnio były miejsca.[/QUOTE]

Belu a w terierze będzie taniej ? I gdzie to jest ?

Posted (edited)

[quote name='Anja2201']Belu a w terierze będzie taniej ? I gdzie to jest ?[/QUOTE]

Niestety, taniej nie bedzie, ale to sprawdzone miejsce, mam tam psa od 2 lat, warunki swietne i chyba nie bedziesz musiala wplacac zaliczki.
To jest k. Nowego Tomyśla. Zaraz poszukam telefonu.

[SIZE=-1][COLOR=#83755c]tel. 606-612-957
Lipka Wielka 31
64-310 Lwówek
woj.wielkopolskie[/COLOR][/SIZE]

Edited by bela51
Posted

[quote name='bela51']Niestety, taniej nie bedzie, ale to sprawdzone miejsce, mam tam psa od 2 lat, warunki swietne i chyba nie bedziesz musiala wplacac zaliczki.

Lipka Wielka 31
64-310 Lwówek
woj.wielkopolskie[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

Strasznie daleko , myślę , że na razie możemy ją umieścić w Ujeździe , ja mam tam 20 km więc będę mogła ją odwiedzać i sprawdzać warunki .

Posted

[quote name='bela51']Niestety, taniej nie bedzie, ale to sprawdzone miejsce, mam tam psa od 2 lat, warunki swietne i chyba nie bedziesz musiala wplacac zaliczki.

Lipka Wielka 31
64-310 Lwówek

jak sprawdzone to lepiej dać w sprawdzone , niż potem powiedzieć że daleko miałam ,albo przerosło mnie to.

Posted

[quote name='majku33krakow'][quote name='bela51']Niestety, taniej nie bedzie, ale to sprawdzone miejsce, mam tam psa od 2 lat, warunki swietne i chyba nie bedziesz musiala wplacac zaliczki.

Lipka Wielka 31
64-310 Lwówek

jak sprawdzone to lepiej dać w sprawdzone , niż potem powiedzieć że daleko miałam ,albo przerosło mnie to.[/QUOTE]

Majku , a zapłacisz za transport ? Tylko teraz, a nie kiedyś ? A może wpłacisz swoją deklarację ? Łatwo klepać w klawiaturę .

Ile razy byłeś w Terierze , że piszesz , że miejsce sprawdzone ? Ja tam nigdy nie byłam , nie znam żadnego psa który tam był wiec dla mnie takie samo miejsce jak to u nas , a to u nas będę mogła osobiście sprawdzać .

Posted

[quote name='Anja2201'][quote name='majku33krakow']

Majku , a zapłacisz za transport ? Tylko teraz, a nie kiedyś ? A może wpłacisz swoją deklarację ? Łatwo klepać w klawiaturę .

Ile razy byłeś w Terierze , że piszesz , że miejsce sprawdzone ? Ja tam nigdy nie byłam , nie znam żadnego psa który tam był wiec dla mnie takie samo miejsce jak to u nas , [B]a to u nas będę mogła osobiście sprawdzać .[/B][/QUOTE]

a znasz to uwas miejsce?,jedz dowiec się co to za miejsce zdaj relacje to bedziemy rozmawiac a nie zawozić psa w ciemno.

Posted

Majku bardzo cię przepraszam , ale jeśli masz ochotę bardzo chętnie oddam Ci Kaję pod opiekę , ja mam z Ocelot 11 psów w hotelach i bardzo chętnie oddam jednego Tobie .