ANETTTA Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 miała być dzisiaj odp i cisza !!!! Quote
dara9 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Lepiej przemyśleć, niż podjąć pochopną decyzję ;) nie bierzmy tego zaraz za zły znak Quote
J_ulia Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 ja tez trzymam . niech przynajmniej jemu się uda... Quote
Atrisko Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 no chłopaku co z tobą...gdzie ten domek dla ciebie... Quote
ANETTTA Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Na horyzoncie ??? Gdzieś ... Quote
ANETTTA Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 nie wiem co ten Dżekuś ma w oczach w mordeczce nie wiem .....ma coś co mnie urzekło ... największym moim marzeniem było to aby znalazł swoj wymarzony nowy dom miał czas do 14 -go i oto dzisiaj o godz 19 trafił do swojego nowego domu ludzie bardzo mili sympatyczni boje sie napisać aby nie zapeszyc wspaniały dom !!!! dom gdzie czekała na niego cała wyprawka ..legowisko poduszeczka zabaweczki nowa obroża szelki smycz no bajka psia !!!! zaprosiłam państwa właścicieli tu do nas na fOrum na strone Fundacji wiec mam nadzieje, że nowe wiesci będą i może jakieś foteczki ....maluszka pisałam WAm żę Dżekuś nie umie chodzic na smyczy nie umiał to fakt nawet dzisiaj ....trzeba było go nieść na rękach do domu !!!królewicz z niego !! po godzinie od adopcji dostaje telefon dzwoni Pani żę Dzekus w szeleczkach śmiga !!!SUPER oby było dalej tak ok Dżekuś w nowym domku Quote
Monika z Katowic Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Jakie wspaniałe wieści!:multi::multi::multi: Quote
Shania Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Jejuuuu, cudnie, Dżekusiu oby to był ten domek:) Powodzenia aniołku:) Quote
katarzyna005 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Super Super Super :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
ANETTTA Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 DzEKUŚ dzisiaj ma byc pierwszy raz sam w nowym domu (praca ) biorac pod uwagę że to jego nowy dom nowi ludzie boje sie o niego czy niedziela i kawałek soboty wystarczył aby psiak sie przyzwyczaił ...???? no nic bede dzwonić wieczorkiem trzymajcie kciuki !!!!!!! Quote
ANETTTA Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Dzwoniłam pytałam ..... nic nie zniszczył zrobił tylko albo aż kupke i siku !!! ale to zostało mu wybaczone cudowny dom cudowni ludzie czekamy na nowe fotki z nowego domku zmieniam tytuł Quote
Atrisko Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Ech chłopaku... trzymaj mocno to swoje szczęście i nie zepsuj czegoś :cool3:... niech to będzie Twój jedyny od tej pory domek:loveu:...powodzenia maluchu,sprawuj się dobrze i nie zrób cioteczkom wstydu:mad:...przecież poręczyły za ciebie...:evil_lol: Quote
Monika z Katowic Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Tak trzymać psinko - nic nie niszcz w nowym domku!:) Quote
ANETTTA Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 jego siostra pojechała dzisiaj do Fundacji trzeba teraz jej szukac domu !!! Quote
J_ulia Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Bardzo mocno trzymam kciuki za szczęście Dżekusia w nowym domu! Co do Kamy teraz nazwanej Piki... mam nadziej ,że też szybko znajdzie swoje miejsce na ziemi. Quote
ANETTTA Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 piekniś hym na właściwym miejscu (kanpa)pięknie sie prezentuje .. i na spacerku .. Quote
ANETTTA Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 PIka siostra DZekusia zabrana szuka domu !!! Pika to młoda roczna sunia spokojna łagodna bardzo cicha u mnie w domu tak cichutko chodziła prawie jej nie było widac ani słychac taki aniołek psie dziecko które to ok 3-4 tyg temu sie oszczeniła szczeniaki jej zabrano i utopiono !!! teraz zabrana bezpieczna w Fundacji po sterylizacji bedzie do adopcji !!! szukajmy jej domu siaj 19:50 psia modelka Quote
ANETTTA Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 niespodzianka słodzizna malizna a teraz miód malina szczęściarz w nowym domku Quote
J_ulia Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Uwielbiam takie zdjęcia! Właściwy pies na właściwym miejscu :) Quote
ANETTTA Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 :multi::multi::multi::multi:oo tak :multi::multi:i we własciwym domku Quote
ANETTTA Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Niespodzianka ... to dzieło Dzekusia z domu Dzekusia zabralismy malca i jego siostre kame PIKE pozostała jego matka (szczenna jak to zawsze słyszałam na dniach ) tydzien temu urodziły sie nowe szczeniaki !!!!!! kobieta miał iśc je uspić .... z tego co wiem nie poszła nie uspiła kolejne bidy będa skazane na bezdomność Quote
Recommended Posts