Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 469
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na dgm jest dział "pozostałe zwierzęta" i tam są koty. Chodzi o DT na kilka dni albo wsparcie na sterylkę. Ola masz możliwość zabrania kotki do weta, żeby na nią spojrzał
Z karmą zrobimy jak ostatnio, jak kurier będzie dzwonił i Ciebie nie będzie to powiedz, żeby u sąsiada zostawił, a ja swoją drogą postaram sie ustawić kuriera na godziny popołudniowe

Posted

Aleksandra, karmisz psy, socjalizujesz, bawisz sie z nimi na spacerkach. Maluch i brat wygladaja dobrze. Moze ja zadzwonie do faceta i pogadam z nim o mozliwosci zostawienia Amonka. Najlepiej gdyby ktos dorosly pojechal i pogadal osobiscie, bo w/g mnie podejscie jest warte zachodu.

Posted

Li1 owszem dobrze byłoby zostawic tam psiaka ale jak pisałam dasz gwarancję, że do końca życia będziemy go karmili i że Ola będzie miała czas żeby cały czas z nimi wychodzic. Teraz jest ok, jest kasa ale za 2 miesiące tej kasy nie będzie i kto będzie płacił za jego karmę? Teraz Ola ma trochę czasu, jest młoda nie ma zobowiązań oprócz szkoły ale jaką masz gwarancję, że za 5-7 lat będzie tam mieszkała i że będzie miała nadal czas i ochotę zeby się zajmowac cudzymi psami? Li1 wiem ,ze chcesz dobrze ale szukajmy mu domku. Na razie jest jak jest, nie ma super presji, że już musi ten dom znależc ale ja wierzę, że któregoś dnia ( prędzej czy później) on znajdzie swój prawdziwy dom

Posted

Rozumiem sytuacje. Teraz czytajac watek i patrzac na zdjecia ciesze sie ze nie jest zle tym psom. Oczywiscie, jak dom sie znajdzie to super. Ale bardzo mi zal brata. Dobrze mu sie zyje z Amonkiem.

Posted

Znalazła się na szczęście. :) Ale bardzo się bałam.:( szczególnie,że uciekła z sunia,której nie lubiła i ona jej też i się gryzły.:( Wszystko ok oprócz tego,że jest cała w jakiej kooopie i śmierdzi nawet po kąpieli.

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Atomowka']Ola co u Amona?
Odwiedzasz go? Jak z jedzeniem, mają jeszcze?
Czy Amon ma ogłoszenia, czy tylko ja mu robie?[/QUOTE]

Odwiedzam,odwiedzam. :) Karma jest.Ogłoszeń ja na swoim laptopie nie mam jak robić mam za wolny internet.. :(