Aleksa. Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 No,ale gdzie dla kota wątek założyć ?? :roll: Quote
Atomowka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Na dgm jest dział "pozostałe zwierzęta" i tam są koty. Chodzi o DT na kilka dni albo wsparcie na sterylkę. Ola masz możliwość zabrania kotki do weta, żeby na nią spojrzał Z karmą zrobimy jak ostatnio, jak kurier będzie dzwonił i Ciebie nie będzie to powiedz, żeby u sąsiada zostawił, a ja swoją drogą postaram sie ustawić kuriera na godziny popołudniowe Quote
Atomowka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Ola postaraj się o nowe fotki Malucha, może te nie robią furory wśród potencjalnych właścicieli dlatego telefonów brak Quote
Atomowka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 aha Marta zaznacz w 1-szym poście -89zł, które wydałam na karmę dla Malucha Quote
Aleksa. Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Dzisiaj po 16 była straszna mgła,więc zdjęcia słabe... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us JA MOJA 'CZYSTA' KURTKA I CHŁOPAKI Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 A tu z poprzedniego spaceru ... coś aparat się przestawił a o tym nie wiedziałam :roll: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us tu się juz zorientowałam :roll: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 nom ... i jeszcze Amon cholernie SKACZE !!!!!!! :(:(:( do niego siły już nie mam... Quote
li1 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Aleksandra, karmisz psy, socjalizujesz, bawisz sie z nimi na spacerkach. Maluch i brat wygladaja dobrze. Moze ja zadzwonie do faceta i pogadam z nim o mozliwosci zostawienia Amonka. Najlepiej gdyby ktos dorosly pojechal i pogadal osobiscie, bo w/g mnie podejscie jest warte zachodu. Quote
Atomowka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Li1 owszem dobrze byłoby zostawic tam psiaka ale jak pisałam dasz gwarancję, że do końca życia będziemy go karmili i że Ola będzie miała czas żeby cały czas z nimi wychodzic. Teraz jest ok, jest kasa ale za 2 miesiące tej kasy nie będzie i kto będzie płacił za jego karmę? Teraz Ola ma trochę czasu, jest młoda nie ma zobowiązań oprócz szkoły ale jaką masz gwarancję, że za 5-7 lat będzie tam mieszkała i że będzie miała nadal czas i ochotę zeby się zajmowac cudzymi psami? Li1 wiem ,ze chcesz dobrze ale szukajmy mu domku. Na razie jest jak jest, nie ma super presji, że już musi ten dom znależc ale ja wierzę, że któregoś dnia ( prędzej czy później) on znajdzie swój prawdziwy dom Quote
li1 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Rozumiem sytuacje. Teraz czytajac watek i patrzac na zdjecia ciesze sie ze nie jest zle tym psom. Oczywiscie, jak dom sie znajdzie to super. Ale bardzo mi zal brata. Dobrze mu sie zyje z Amonkiem. Quote
Aleksa. Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 KARMA DOSZŁA !!! dziękuję ;-) kotki znaleźć nie mogę...:( Quote
Atomowka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 K...a pewnie gdzieś polazła. Ciesze się, że jedzonko już dotarło Nie było problemu z odbiorem ? Quote
Aleksa. Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Patrzyłam wszędzie... Karma akurat doszła jak mama drzwi zamykała. :D Quote
Aleksa. Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Przyznaję,że dzisiaj nie byłam ich nakarmić ,ponieważ moja sunia mi uciekła. :(:( Quote
Atomowka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Matko Ola ale znalazła się już prawda? Quote
Aleksa. Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Znalazła się na szczęście. :) Ale bardzo się bałam.:( szczególnie,że uciekła z sunia,której nie lubiła i ona jej też i się gryzły.:( Wszystko ok oprócz tego,że jest cała w jakiej kooopie i śmierdzi nawet po kąpieli. Quote
li1 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Uff, zachcialo jej sie wycieczek. Daj jej szlaban na tydzien: zadnej telewizji, lezenia na lozku i smakolykow ze stolu. Quote
Aleksa. Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 hehe.:D Została wykąpana a tego nienawidzi miała kare . :D ale i tak śmierdzi. ;-) Quote
Aleksa. Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=WYpqrcdRPQo tu stary filmik .. był straszny wiatr... chłopaki wracają do domu.:D Quote
Atomowka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Albo Maluch albo brat siusia jak dziewczynka :) Quote
Aleksa. Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 No co Ty Agata nie rozpoznajesz ich ??? :D To brat .:D oni obaj tak siusiają.:D Quote
Atomowka Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Ola co u Amona? Odwiedzasz go? Jak z jedzeniem, mają jeszcze? Czy Amon ma ogłoszenia, czy tylko ja mu robie? Quote
Szarotka Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Plina robi ogloszenia za darmo. Mam nadzieje, ze pieski maja co jesc........ Quote
Aleksa. Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Atomowka']Ola co u Amona? Odwiedzasz go? Jak z jedzeniem, mają jeszcze? Czy Amon ma ogłoszenia, czy tylko ja mu robie?[/QUOTE] Odwiedzam,odwiedzam. :) Karma jest.Ogłoszeń ja na swoim laptopie nie mam jak robić mam za wolny internet.. :( Quote
Recommended Posts