Cerber Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [B]Wig[/B] - heh to trochę skomplikowane opisywanie tego, ale w praktyce to naprawdę jest proste... [B]Zuzi[/B] - cześć kochaniutka... :) Cerberek wymiziany... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [B]Agushka[/B] - to sie nazywaja tzw. cerberkowe skrzydełka... Cer jest uniwersalny i ponadczasowy... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [B]Ola[/B] - no w sumie też tak pomyślałam, spoko, możemy się spotkać w sobotę, u mnie w szkole taż tak są lekcje jak u Ciebie... dlatego się domyślałam, ze po południu Cię nie ma... Quote
Carolcia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Cerber']otóż juz foteczki są: Dedykuje te foteczki furciaczkowi, która mnie bardzo ładnie o nie porosiła... :) Ściągnęłam z leemonci i też zrobiłam podobna do jej ramkę na zdjęcia... moja się nie umywa do jej, ona robi to rewelacyjnie, być moze gdybym i ja miała lrpszy program graficzny, to też lepiej by mi to wychodziło, a tak... muszę zadowolić sie tym co mam... [IMG]http://images4.fotosik.pl/212/40d46f87436b578e.jpg[/IMG] [IMG]http://images1.fotosik.pl/258/d88ee92454f9a9a9.jpg[/IMG] [IMG]http://images1.fotosik.pl/258/b8f8696d6e52e13d.jpg[/IMG] [IMG]http://images2.fotosik.pl/249/a75156383d0dd545.jpg[/IMG] [IMG]http://images4.fotosik.pl/212/d7f97b28d4bb6959.jpg[/IMG] [IMG]http://images3.fotosik.pl/248/3a3815bd29c54840.jpg[/IMG] [IMG]http://images3.fotosik.pl/248/09ebdf95e1c868ff.jpg[/IMG] [IMG]http://images4.fotosik.pl/212/49994c4c764a1303.jpg[/IMG][/quote] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [I]:loveu:dobry wieczór Luizko i Cerberku[/I] Quote
haska_12 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Ola...a giertych...chce...żeby...lekcje...trwały...60min:[:[:[ Quote
Dobcia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Cerber'] [IMG]http://images2.fotosik.pl/249/a75156383d0dd545.jpg[/IMG] [/quote] Śliczny:loveu: Ja myślałam, że koło niego leży... chlebek:evil_lol: Haska, poważnie?:crazyeye: Ciekawe co jeszcze wymyśli:cool1: Dobrze, że już szkołe skończyłam;) [SIZE=1]a na studiach trwają i 90min:roll:;)[/SIZE] Quote
Ola&Kora Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote=haska_12;]Ola...a giertych...chce...żeby...lekcje...trwały...60min:[:[:[[/quote] Łomatko, Haska nie załamuj mnie :placz: Mam już dośc naszego kochanego ministra edukacji. Wiecie co on chce wprowadzić do historii i biologii- chce zlikwidować teorię ewolucji, a zamiast tego teorię że ziemię stworzył Bóg! I jeszcze mundurki, zakaz przynoszenia telefonów do szkół, maturę tylko podstawową albo tylko rozszeżoną (a nie jak do tej pory, najpierw podstawę a później zostać i dalej pisać rozszeżenie :shake: ), albo i nawet zrównoważenie matury podstawowej i zozszerzonej... Sodoma i gomora... Quote
Agushka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Ola&Kora'] Wiecie co on chce wprowadzić do historii i biologii- chce zlikwidować teorię ewolucji, a zamiast tego teorię że ziemię stworzył Bóg! I jeszcze mundurki, zakaz przynoszenia telefonów do szkół, maturę tylko podstawową albo tylko rozszeżoną (a nie jak do tej pory, najpierw podstawę a później zostać i dalej pisać rozszeżenie :shake: ), albo i nawet zrównoważenie matury podstawowej i zozszerzonej... Sodoma i gomora...[/quote] To może jeszcze niech uczą w szkołach, że dzieci znajduje się w kapuście, wzxględnie teorię bocianią powinien przemysleć:angryy::angryy::angryy: Quote
Ola&Kora Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote=Agushka;]To może jeszcze niech uczą w szkołach, że dzieci znajduje się w kapuście, wzxględnie teorię bocianią powinien przemysleć:angryy::angryy::angryy:[/quote] Ja się zastanawiam, czy on ma czasem nierówno pod sufitem... :roll: I przeraża mnie że mimo wszystko ma tylu zwolenników... ale to przeważnie ludzie którzy już skończyli szkołe... :roll: Quote
Agushka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Ola ja już dawno skończyłam a na tego człowieka patrzyć nie mogę.... Moje dziecko chodzi do szkoły i chcę, żeby mu nie wkładali do gowy głupot!! Quote
furciaczek Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 o widze ze to moze was zaiteresowac Jestem kobietą szczęśliwą. Rano wstaję razem z moim mężem i gdy on goli się w łazience, przygotowuję mu pożywne kanapki do pracy. Potem, gdy całuje mnie w czoło i wychodzi, budzę naszą piątkę dzieciaczków, jedno po drugim, robię im zdrowe śniadanie i głaszcząc po główkach żegnam w progu, gdy idą do szkoły. Zaczynam sprzątanie. Odkurzam, podlewam kwiatki, nucąc wesołe piosenki. Piorę skarpetki i gatki mojego męża w najlepszym proszku, na który stać nas dzięki pracy Mojego męża, i rozwieszam je na sznurku na balkonie. W międzyczasie dzwoni często mamusia mojego męża i pyta o zdrowie Swojego dziubdziusia. Teściowa jest kobietą pobożną i katoliczką, znalazłyśmy wiec wspólny punkt widzenia. Po miłej rozmowie, jeśli już skończyłam pranie i sprzątanie, które dają mi tyle radości i poczucie spełnienia się w obowiązkach, idę do kuchni i przygotowuję smaczny obiad dla naszego pracującego męża i ojca, który jest podporą naszej rodziny i dla naszych pięciu pociech. Kiedy już garnki wesoło pyrkoczą na gazie, a mieszkanie jest czyste, pozwalam sobie na chwilę relaksu przy płycie z Ojcem Świętym i robię na drutach sweterki i śpioszki dla naszej szóstej pociechy, która jest już w drodze, a którą Pan Bóg pobłogosławił nas mimo przestrzeganego kalendarzyka, co jest jawnym znakiem Jego woli. Nie włączam telewizji, ponieważ płynący z niej jad i bezeceństwo mogłyby zatruć wspaniałą atmosferę naszej katolickiej rodziny. Czasami haftuję tak, jak nauczyłam się z kolorowego pisma dla katolickich pań domu, albowiem kobieta nie umiejąca haftować nie może się w pełni spełnić życiowo. Kiedy moje dzieci wracają ze szkoły radośnie świergocząc, wysłu****ę z uśmiechem, czego dziś nauczyły się w szkole. Opowiadają mi o lekcjach przygotowania do życia w rodzinie, których udziela im bardzo miła pani z przykościelnego kółka różańcowego. Córeczki proszą, abym nauczyła je szyć, ponieważ chcą być prawdziwymi kobietami, nie zaś wynaturzonymi grzesznicami z okładek magazynów, chłopcy natomiast szepczą na ucho, że na pewno nigdy nie popełnią tego strasznego grzechu, który polega na dotykaniu samych siebie, ani nie będą oglądać zdjęć podsuniętych przez samego Szatana. Karcę ich lekko za wspominanie o rzeczach obrzydliwych, lecz jestem szczęśliwa, że wczesne ostrzeżenie uchroni moich dzielnych chłopców przed zboczeniem i abominacją. Mój maż wraca z pracy po południu. Witamy go wszyscy w progu, poczym myje on ręce i zasiada do posiłku, a ja podsuwam mu najlepsze kąski, aby zachował siłę do pracy. Potem mój mąż włącza telewizor i zasiada przed nim w poszukiwaniu relaksu, a ja zmywam talerze i garnki i zabieram jego skarpetki do cerowania, słuchając z uśmiechem odgłosów meczu portowego w telewizji. Wieczorem kąpię nasze pociechy i kładę je spać. Kiedy wykąpiemy się wszyscy, mój mąż szybko spełnia swój obowiązek małżeński, ja zaś przeczekuję to w milczeniu, ze spokojem i godnością prawdziwej katoliczki, modląc się w myśli o zbawienie tych nieszczęsnych istot, które urodziły się kobietami, ale którym lubieżność Szatana rzuciła się na mózgi, które w obowiązku szukają wstrętnych i grzesznych przyjemności. Zasypiam po długiej modlitwie i tak mija kolejny szczęśliwy dzień mojego życia. A teraz pytanie za 3 punkty - co to q... jest ? Odpowiedź poniżej. jeszcze niżej ... FRAGMENT Z KSIĄŻKI: "Przygotowanie do życia w rodzinie" - autor Maria Ryś - podręcznik dla gimnazjum i szkoły ponadgimnazjalnej o miłości, małżeństwie i rodzinie - zaaprobowany przez MEN i opłacony z Twoich podatków. Cena detaliczna 12pln Quote
Cerber Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='Ola&Kora']Łomatko, Haska nie załamuj mnie :placz: Mam już dośc naszego kochanego ministra edukacji. Wiecie co on chce wprowadzić do historii i biologii- chce zlikwidować teorię ewolucji, a zamiast tego teorię że ziemię stworzył Bóg! I jeszcze mundurki, zakaz przynoszenia telefonów do szkół, maturę tylko podstawową albo tylko rozszeżoną (a nie jak do tej pory, najpierw podstawę a później zostać i dalej pisać rozszeżenie :shake: ), albo i nawet zrównoważenie matury podstawowej i zozszerzonej... Sodoma i gomora...[/quote] emmm Ola matura to już jest taka wprowadzona, że się pisze albo samą podstawę, albo samo rozszerzenie, bez podstawy, ja dziś tak pisałam angielki.... Quote
Ola&Kora Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Buahahahaha!!!! :roflt: :roflt: :roflt: O kurka wodna, to ja jestem grzesznica że hej!!! :eviltong: A nasza sorka od wychowania do życia w rodzinie to dziecko Szatana musi być!!!!:grin: :grin: :grin: :grin: Tą książkę to już wydał chyba sam ks. Rydzek :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote=Cerber;]emmm Ola matura to już jest taka wprowadzona, że się pisze albo samą podstawę, albo samo rozszerzenie, bez podstawy, ja dziś tak pisałam angielki....[/quote] No to kiszka :shake: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Agushka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Furciaczku powiedz, że zartowałaś? :crazyeye::crazyeye: To już chyba ostateczne dno.... Sorka Luiza że ja tak u Ciebie ale nie sposób się nei zdenerwować... Quote
Cerber Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Farciaczek jestem w szoku, włosy mi dęba stanęły jak to przeczytałam... :smhair2: :smhair2: :eek: :eek: :question: :question: Przecież to opowiadanie jest zapcrzeczeniem naszej teraźniejszej cywilizacji, takie coto ja nie wiem... Ja jestem katoliczką ale nie wyobrażam sobie takiego życia.... nie nie nie i jeszcze raz nie, to naprawde nie pasuje do naszych teraźniejszych realiów życiowych, takie czasy się skończyły, takie coś to 100 lat temu może było, ale nie teraz, przecież te dzieciaki w tych szkołach to pogłupieją jak będą mieli takie ksiażki czytać... Quote
Cerber Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='Agushka']Furciaczku powiedz, że zartowałaś? :crazyeye::crazyeye: To już chyba ostateczne dno.... Sorka Luiza że ja tak u Ciebie ale nie sposób się nei zdenerwować...[/quote] spoko mnie to też zbulwer\sowało, najważniejsze, ze na mnie nie jesteście złe, a tak to możecie się bulwersować :D:D:D Quote
furciaczek Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 nio niestety to prawda... i mysle ze nietrzeba tego komentowac Quote
Cerber Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='furciaczek']nio niestety to prawda... i mysle ze nietrzeba tego komentowac[/quote] ja chyba myślę, że jednak trzeba się cos odezwać, bo jeśli pan G. wprowadzi takie zasady w życie to ja chyba sobie jakiś prywatnych nauczycieli wynajmę do moich dzieci, którzy będą uczyli starym systemem... Quote
Cerber Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Dobra kochani ja spadam już spać, ehhhh na szczęście jeszcze tylko jutro maturka i będę miała z głowy do maja...:multi: :multi: :multi: :multi: Jutro od rana tak jak dziś postaram sie obskoczyć wszystkie galerie, bco na 100% nie bedzie łatwe, ale jakoś moze damy radę... :p :p [SIZE=3][COLOR=seagreen]DOBRANOC WAM KOCHANI MOI :*:*:*:*:*[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=seagreen]KOCHAM WAS WSZYSTKICH BEZ WYJĄTKU I WSZYSTKICH TAK SAMO MOCNO... :) [/COLOR][/SIZE] Quote
Carolcia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 ten tekst to przegięcie:angryy: :angryy: ,Az sie we mnie gotuje :angryy: :angryy: .Jestem przeciwniczką tego ,zeby kobiety siedzialy w domu i sprzatały ,gotowały , prały i robily wszystko co im facet powie!!!Co za głupota takie cos dawac w szkole!!!:angryy: :angryy: :angryy: Niech sie pan G. wypcha bo i tak większosc dziewczyn nie chce TAK skonczyc. Quote
zuzolandia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [COLOR=Purple][I][B]Interesujace widoki na przyszłosc ;-) Kolorowych snow gwiazdeczko ..;-) [/B][/I][/COLOR] Quote
haska_12 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Dobranoc :buzi: :):) Carolcia nowy banner :cool3: Artystka :) Quote
Carolcia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='haska_12']Dobranoc :buzi: :):) Carolcia nowy banner :cool3: Artystka :)[/quote] Ja nie robiłam banerka ,bo sie przy tym denerwuje :lol: :lol: :lol: .Luthien mi zrobila:cool3: [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=darkorchid]dobranoc[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] Quote
Marta_Ares Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Blue]DOBRANOC[/COLOR][/SIZE][B][SIZE=3][COLOR=Blue] [/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]:* :* :* Quote
Recommended Posts