Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][FONT=Georgia][COLOR=#0000ff]Bede trzymać za Ciebie kciuki na maturce kochana.. :*:*:*:*[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=#0000ff][/COLOR][/FONT][/B]
:calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus:

Posted

Luizko kochana tobie to przydalby sie urlop... spakuj walizke wez psa pod pache i pojedz gdziesz na weakend chociazby. Mi to zawsze pomaga, takie oderwanie sie od miejsc gdzie otaczaja mnie wspomnienia...

Posted

ojej kochani, (ZWRACAM SIE TERAZ DOSŁOWNIE DO WSZYTKICH) wzrószyłam się, nie wierzę, że mimo tego, że polepszył mi się humor nadal jesteście ze mna i nadal mnie wspieracie. to jest niesamowicie wspaniałe uczucie.

[SIZE=4][COLOR=red]Kocham was wszystkich... :*[/COLOR][/SIZE]

Posted

[COLOR=DarkOrchid][I][B]Witaj kochaniutka ;-) jestes bardzooo dzielna i tak trzymaj malenka ;-)
Przez kilka dobrych lat pracowałam w osrodku dla niepelnosprawnych jako wychowawca .OJJJ Napatrzyłam sie na ludzkie nieszczescia...Nieraz gdzies tam w kaciku zeby nikt nie widzial beczałąm jak WARIATKA , tak bylo mi zal tych dzieciaków .Ciagle zadawałam pytanie niebu ...DLACZEGO ??? ..... ZA CO ???.....
Kiedys bylismy na wycieczce ... gdy widzialam te rozesmiane buzie ...ich niesamowita pogode ducha ... i szczerosc oczu .. to tak sie rozczuliłam ze zaczełam popłakiwac ... wtedy otoczyły mnie wianuszkiem i jeden przez drugiego zaczeły mi tlumaczyc ze .... w pelni zdaja sobie sprawe ze swego kalectwa...ze jest im ciezko ...ze sa momenty w ktorych nienawidza BOGA .... ale ... ZYJA ...i to jest najwazniejsze, coprawda nie tak jakby chcieli ale ZYJA ... I wiedza ze sa ludzie ktorzy cierpia o wiele bardziej lub sa dotknieci nieszczesiem mocniej powalajacym anizeli ich niepelnosprawnosc .
Zaskoczyli mnie dojrzałoscia zyciowa bo to w sumie byli 10 ---- 12 latkowie........
Kochana Luizko jezeli dopadnie cie smutek i rozpacz to pomysl sobie ze inni maja duzooo gorzej .....
I pomi
omo bolu w duszy usmiechaj sie ;-) wiesz czym jest usmiech ?
promieniem ktory wysyła gwiazdeczka innej gwiazdeczce....
Kochamy CIE gwiazdeczko .....
[/B][/I][/COLOR]

Posted

[B]Zuzi[/B]- wiem, zeinni mają gorzej, ale ja w sumie nie ze swojego cierpienia tak płaczę, znaczy moze po części, ale mi serce peka, ze mama nie może się już smiać, ze nie może jeść, że nie może mnie przytuli,lić, ani chodzić, ani oglądać TV, ani głaskać Cerbera, ani siadać na stoliku na balkonie i się w lato ze mną rechotać. Bardzo mi przykro z tego powodu i cały czas mam wrażenie, że mama by chciała to wszystko. Czasem też myślę, ze bidulka tam w tej trumnie się obudzi i bedzie chciała wyjśc, wtedy to juz mam totalne schizy naprawdę, to jest coś strasznego...

[B]Tinuśkowa [/B]- :*:*:*:*

Posted

heh co sie na pięcie nie odwróce to wy z postami, dziękuję wam bardzo jeszcze raz, z całeeeeeeego serduszka.

Heh a może teraz coś weselszego, wiecie, ze zaraz będę miała 200 stronkę :) normalnie będzie balanga, azapraszam wszystkich do piscia juz etraz... :D:D:D:D:D ja stawiam :)

Posted

No to ja zaczynam :cool3: :cool3:
:drink1: :drink1: :drink1: :cunao: :cunao: :knajpa: :knajpa: :popcorn: :popcorn: :popcorn:
Poza tym narazie 1:0 Polska Belgia, więc trzeba to oblać :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='bellatriks']Luiza, Twoja Mama bardzo Cię kocha, cały czas jest z Tobą duchem, nigdy Cię nie opuści. Ona chce dla Ciebie jak najlepiej i cały czas czuwa nad Tobą[/quote]

tak bellatriks to prawda, zdaję sobię z tego sprawę. Kocham ją ponad życie i nigdy, przenigdy jej nie zapomnę i do końca swoich dni będę ją kochała. Mam nadziję, ze kiedy odejdę to u bram nieba ją zobaczę uśmiechniętą, przytulimy się straaaaaaaasznie mocno i powiemy sobie jak bardzo się kochamy... ehhhh dobra dosyć już bo mnie znowu zbiera na płacz...

Teraz opijamy 200 stronkę... :BIG: :BIG: :laola: :laola: :laola: :cunao: :cunao: :beerchug: :beerchug: :drinka: :drinka: :smilecol: :smilecol: :drink1: :drink1: :popcorn: :popcorn: :knajpa: :knajpa: :laola:

Posted

No to dopiero dzisiaj jest dogomaniacko-imprezkowy dzień:D

:drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka:
:drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka:

Posted

heh dziewuszki, jak macie ochotę to sobie baraszkujcie, a ja spadam spać, bo jestem dziś wykończona, a jeszcze ten płacz mi doszedł to już wogóle. Jutro nie będę do życia by maturę pisać... zostawiam was i lecę śnić być może o mamusi ( nadzieje głupka, ale gdyby mi sie przyśniła to może maturę na 100% bym zdała :eviltong: ) baaaardzo chciałabym, żeby mi się chociaż raz przyśniła i coś mi szepnęła do ucha...

[SIZE=5][COLOR=sandybrown]DOBRANOC WAM KOCHANI I JESZCZE RAZ ZA WSZYSTKO WAM DZIĘKUJĘ...[/COLOR][/SIZE]

Posted

Witam...

ja już na nogach, wstałam specjalnie wcześniej, żeby z wami się przywitać, zaraz przelecę kilka galerii, a raczej postaram się jak najwięcej ich odwiedzić, ale od rana na pewno wszystkich nie zdołam. Ehhhh no nic trzeba będzie się wziąć do kupy i iść na tę maturę, chociaż szczerze wam powiem, ze angielkiego nie już taka pewna nie jestem jak polskiego. Polak był banalny, no a po angolu nie wem czego mogę się spodziewać. heheheheh gadam, ze polak banalny, a pewnie będe miała z 10 % :eviltong: :eviltong: :eviltong: