:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Gratulujemy i oczywiscie bedziemy trzymac za was kciuki :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Luiza, Twoja mama patrzy na Was z nieba i na pewno jest z Was dumna. :calus: Quote
Anecioreczek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Trzymam kciukai za Cerbera żeby z Niego jeszcze większy sie Anioł zrobił (jesli sie jeszcze bardziej da:evil_lol::shake:) Quote
olifka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Doberek:loveu: Nas w pęcicach jednak nie było i nie mogłam was podziwiać:-( I życzymy sukcesów w agility i PT!! Quote
Asiaczek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów! Dla Ciebie i Aniołecka... Pzdr. Quote
anetta Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 No, no, ale sie dzieje. Trzymam kciuki za sukcesy :happy1: Mama na pewno jest z Ciebie dumna. Quote
Samturia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Gratulacje Lui! :) oby Cebrerek się na PT sprawdzał :cool3: Quote
Pimpek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 No nie martw się, twoja mama widzi to wszystko z góry........ A i powodzenia w tych wszystkich zawodach :loveu: Quote
Cerber Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 witam kochani... dziękujęodwiedzinki i za to, ż jeszcze mnie nie opuściliście do końca :) byłam z cerberkowatym na tych mistrzostwach polski w Bydgoszczy i jedyne co zdobyliśmy to freesbie za DIS :D mimo wszystko jestem cholernie zadowolona, bardzo cieszę się, ze mogłam uczestniczyć w tych zawodach i mimo złej pogody, dobrze się bawić :) teraz jedziemy 16 września do Radomia, także na oficjalne zawody agility i na razie do października to będzie koniec... póżniej będą zawody jeszcze w Płocku, 2 dniowe i u nas we Włocławku i w ogóle... będzie sporo dobraj zabawy itd. :) już doczekać się nie mogę... mam nadzieję tylko, ze pogoda nam dopisze :) Quote
Asiaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Ależ cudowne plany!!! Nonono, palców nie stanie do trzymania kciuków za Was!:lol: Pzdr. Quote
eria Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 życzymy powodzenia na tych wszystkich zawodach :multi: Quote
Asia & Ginger Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Wow, ale się tam u Was dużo dzieje. :cool3: Strasznie Wam zazdraszczam tego agility. :placz: :evil_lol: I mocno trzymam kciuki za Ciebie i za Cerberka. :kciuki: :kciuki: Quote
Pimpek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Powodzenia :thumbs: P.s. Myślałam ze tylko psy rodowodowe mogą uczestniczyć w takich zawodach :crazyeye: Z każdym dniem mnie zaskakujesz :evil_lol::Cool!: Quote
Cerber Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Witam :D byliśmy wczoraj na tych zawodach w Radomiu :) nic nie wygraliśmy, ale... L A0 - Large Agility 0 L A0 T - Large Agility 0 team L J0 - Large Jumping 0 L J0 T - Large Jumping 0 Team DIS/ DETKA - dyskwalifikacja W kategorii L A0 - DIS L A0 T - to była konkurencja grupowa... były po 3 psy w grupie no i w mojej grupie był Cerber, Kora i Demon psy z mojego klubu... Kora i Demon miały DIS, Cerber przebiegł tor cały na czysto... nie zajęliśmy żadnego miejsca... L J0 - 6 miejsce na 18 psów L J0 T - wszystkie nasze 3 psy przebiegły czysto, zajęliśmy 3 miejsce w tej konkurencji z łącznym czasem ok 72 s. to był drugi czas pod względem szybkości, ale niestety cerber zrobił mi odmowe i miałam 5 ptk. w plecy, to osądziło o tym, ze spadłyśmy z dziewczynami na 3 miejsce... w ogólnej klasyfikacji w Team zajęłyśmy 5 miejsce... to i tak nie jest tak źle :) Generealnie to jestem przeszczęśliwa, że miałam czyste 3 przebiegi... znaczy ukończyłam bez DIS... gdybym miała 4 DIS to kurcze załamałabym się :D bo w Bydgoszczy na mistrzostwach świata, które odbywały się tydzień temu na 2 przebiegi miałam 2 DIS, a jeszcze padał deszcz i było bardzo zimno... mimo wszystko wtedy też byłam w sumie zadowolona... no ale wczoraj to byłam very happy :) Quote
Asiaczek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Czytając takie wieści, aż się uśmiecham z radości! BRAWO!!!:loveu: Pzdr. Quote
Cerber Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='Viris']A to nie były mistrzostwa Polski?[/quote] ale gleba przejęzyczyłam się... nawet nie zauważyłam jak to pisałam... przepraszam chodziło o Mistrzostwa Polski, rzecz jasna... Dziękuję kochane za miłe słowa... takie wyniki motywują mnie do pracy bo one jakby nie patrzeć są dobre a ćwiczę przecież zaledwie 3 miesiące... jest rewelacyjnie moim zdaniem :) Quote
anetta Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Oczywiśćie że są rewelacyjne! :multi: Brawo dla was :klacz: Quote
olifka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Gratki, gratki, gratki:multi::multi: Quote
Cerber Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Witajcie kochani... dzięki wam bardzo za gratulacje i za to, ze do mnie jeszcze wpadacie i w ogóle za to, że jesteście... ciesze się bardzo z tego powodu, naprawde :)hmmm otóż zaczęłam już studiować tę nieszczęsną pedagogikę i jak na razie jest całkiem całkiem... dziś miałam 6 godzin wykładów z 1 części BHP i udzielanie pierwszej pomocy... w mieszy czasie jakas godzinka uwinęła się na sprawach organizacyjnych.... Bogu dzięki jutro mam tyulko 3 godziny 2 częsci wykładów BHP i idę do domu... jednak przyjemności przyjemnościami, a za 2 tyg. na kolejnym zjeździe mamy zarówno w sobotę jak i w niedzielę zapierwszel po 12 godzin :/ od 8 do 20 no po prostu się pochlas=tam... oczywiscie Cerber i Sonia pojadą na weekend do ojca, a ja niestety co 2 tyg. będę musiała opuszczać treningi :/ no ale ciesze się chociaż, że co 2 tyg. będę mogła na te treningi uczęszczać... może kupimy na psie pole agregat to będziemy w tyg. wieczorami przy agregatach biegać i wtedy będę na treningach częściej... mam nadzieję, ze uda nam się złożyć i je kupić no i w zimę będę normalnie chodziła a treningi... teraz spadam bo jutro niestety na 9 muszę iść na uczelnię... trzymajcie się cieplutko... pozdrawiam :) Quote
Recommended Posts