Samturia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Kochana moldeska moja :loveu: jakbym mogła to biore wszstkie :D Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Cześc kochana :buzi: Bailey jest cudowny :loveu: i jak dobrze się dogadują z Cerberem. Szkoda ze nie może zostać u Ciebie, ale ja jestem przekonana że już Ty mu znajdziesz dobry domek :) Wspominałaś o goldenku... masz już zaklepanego szczeniaka?? Quote
haska_12 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Szkoda, że psinka nie ma szans, zeby u ciebie zostac :( Jest sliczny :loveu: Quote
Tina.Sara Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ślicznotki wszystkie te twoje :cool3: szkoda że nie zostanie :( Quote
Marta_Ares Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 a moze wstawisz jeszcze jakies fotki Cerberka i Baileya moze z zabaw na dworku?? Quote
Agushka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Cześć Luizka, ależ genialne fotki :loveu::loveu: [IMG]http://images20.fotosik.pl/72/e34fe0c6c8c63ef7.jpg[/IMG] na tę nie mogę się napatrzyć, oboje mają takie śliczne minki :) Quote
Patkant Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Cześć, przyszłam się przywitać. :p Śliczne zdjęcia, śliczny szczeniak! A właśnie - masz już "zaklepanego" goldena? :cool3: [SIZE=1][swoją drogą również uwielbiam goldeny - ostatnio na spacerze Hektor (golden :) ) non stop skakał za śnieżkami, także udało mi się go nieźle obfocić i powrzucać co-nieco do mnie do galerii... Ostrzegam: goldeny gubią strasznie dużo sierści w domu. Ale swoją drogą to sama przyjemność odkurzać takie kudełki... :evil_lol:][/SIZE] Quote
Marta_Ares Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Hej Lui :* moze wstawisz jeszcze jakies fotki?? Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [I][B]Śliczne fotki Cerberka z maluszkiem . A to miodzio:loveu: [IMG]http://images21.fotosik.pl/3/bc5828527ea04a70.jpg[/IMG] [/B][/I] Quote
Kamila Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Hey Lui :multi: Wiem ze zadko bywam u ciebie,wiem :oops: Co tam u ciebie? Quote
barbara.h Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 cudo, cudo :loveu::loveu: [IMG]http://images21.fotosik.pl/3/bc5828527ea04a70.jpg[/IMG] Quote
Cerber Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Dobry wieczór wszystkim... Wpadłam na chwilkę napomnąć cosik o moich pociechach. Wczoraj byłam z Baileyem u weta i został odrobaczony, obcięto mu pazurki i pan doktor wsmarował w niego taki preparat (śmierdzący alkoholem - łatwopalny:crazyeye: ) przeciwpchelny, aby zapobiec potencjalnym lokatorom na grzbiecie mojej posciechy. Generalnie maluszek jest zdrowy, w nocy mi nawet dał popis swoich umiejętności wokalno-gryzących. Generalnie nie spałam całą noc bo Bej był bardzo niegrzeczny, a rano kiedy wstałam do godziny 8.30 zdążył 11 razy się zesiusiać, przy czym 6 razy załatwił się na dworzu, a 5 w domu. Myślałam, ze zwariuje... nie wiedziałam co się wogóle z nim dzieje... Bogu dzięki jak wróciłam ze szkoły już wszystko się unormowało i do końca dnia nie zrobił wogóle w domu siusiu. Mam nadzieję, ze to się nie powtórzy, bo nie nadążę z praniem dywanów. A Cerber, hmmmmmmm Cerber to indywidualista. Generalnie tam gdzie się znajduje w danej chwili Bej tam Cerberka nie ma... moje szczęście unika kontaktu z maluchem, ale generalnie żadnych pretensiji do niego nie ma. Dziś tylko kiedy mały spał to Cerbusiek okazywał mi swoją miłość... buuuuu biedaczek jeden jest zazdrosny i nawet nie okazuje tak swojej zazdrości... szkoda mi go i to jedt jedyny powód dla którego będzie problem z małym goldenem.... nie chce, zeby tak wyglądało moje zycie gdy na choryzoncie pojawi się szzceniak goldenka... mam pewne obawy jak to wszystko będzie wyglądało... No ale na razie jest jako tako. Najważniejsze, ze Cerber nie wytrąca sie z równowagi przy maluchu... mały robi co chce, a cerber raczej ucieka, woli stać w cieniu :( aaaaa no i jeszcze jedno. Bailey zostaje u mnie przez ok 2 tyg jeszcze ponieważ muszę mu zrobić wszystkie szczepienia... kurcze mam pewne obawy że cieżko będzie mi go oddać :( ja go tak bardzo pokochałam :( Połowa mnie mówi mi, ze muszę go oddać, bo w przyszłości czeka na mnie golden, ale druga połowa i to lewa, ta od serca, że kocham go i nie mogę go oddać bo to juz jest część mnie, częśc mojej rodziny :(:(:( czy wszystkim jest tak cieżko kiedy mają psiaki na tymczas? czy tylko ja jestem jakaś nienormalna???? Teraz kochani spadam spac, bo jutro mam bardzo ciężki dzień. Dobranoc i dziekuję wszystkim :*:*:* naprawdę nie musicie do mnie zaglądać. Czuje się tochę głupio bo ja do nikogo nie zaglądam, a jeśli juz to nic nie pisze :oops: :oops: :oops: i jak wy zaglądacie do mnie to dziwnie się czuję:oops: :oops: :oops: :oops: Quote
Czoko Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Lui a wiesz jaki Mruczek jest zazdrosny o Choculkę albo na odwrót...Wypraktykowałam że muszę głaskac obydwoje równocześnie...dobrze że kot mieści się na kolanach...żeby nie było awantury. Quote
Marta_Ares Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Hejka co tu takie pustki?????:mad: :mad: Quote
leemonca Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 cześć Luizko!!!, dawno mnie tu nie było ale i w swojej galerii ostatnio też bywam rzadziej :cool3: Quote
Cerber Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Witajcie kochani... wpadłam, zeby wam się pochawlić jaką będę miała pościel... znalazła ją Marta na Alegro, pokazała mi a ja się zakochałam... więc ją zamawiamy i będzie już u mnie we wtorek, lub środę :) [IMG]http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/16/1669/166977/16697721/166977216[/IMG] Quote
Samturia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Lui moja ciocia taką ma, spałam pod taką... jest szuper :) Quote
Marta_Ares Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 oj tak posciel jest sliczna:loveu: :loveu: :loveu: troche zaluje ze sama sobie takiej nie zamowilam,a le co tam narazie mam mojego tygrysa:evil_lol: :evil_lol: Quote
Samturia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 a w jakiej cenie jest jeśli można wiedzieć? :) Quote
Cerber Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 o ile dobrze pamiętam to chyba 75 zł czy jakoś tak... Quote
Marta_Ares Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 podaje link dla zainteresowanych: [url]http://allegro.pl/item166977216_piekna_posciel_pies_.html[/url] Quote
Cerber Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 aaaaa ja mam jeszcze jedną wiadomość... już 3 szczeniaki poszły w świat... do wydania zostały się jeszcze tylko 4 :multi: :multi: :multi: :multi: wiem, ze może wam nie pasować bo wychodzi na to, ze jest 7 szczeniaków... otóż jeden z nich zostaje z nami i dlatego napisałam, ze 3 poszły w świat a 4 zostały do wydania... jestem zadowolona... bo w tych 2 domach co szczeniaki są obecnie to jest im tam dobrze... akurat sie tak składa, ze znam ludzi z tych domów... Bogu dzięki psiaki tam będą mieszkały w domu, a nie na dworzu... trzeci dom to oczywiście mój... a chyba nie musze pisac jak dobrze Bailey ma sie u mnie co nie... to chyba jasne, ze daje mu wszystko co tylko dobry właściciel może dać małemu i kochanemu szczeniakowi. No nic teraz spadam poukać się trochę angola, a potem idę ziuziu... dobranoc wam :* Quote
Cerber Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Siiena']witajcie !! Chciałam się zapytać czy chcielibyście żebym link do waszej galeri umieśiła w moim podpisie :D[/quote] hehehe jeśli nie masz swojej galeri a masz ochote to czemu nie :) dzięki bardzo :) Quote
Recommended Posts