Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc kochana. :lol:

Ja mam takie pytanko: :???:
[SIZE=4][COLOR=Red]KIEDY DOCZEKAMY SIĘ FOTECZEK CERBERKA???[/COLOR][/SIZE]
Co jest?
Jakiś strajk z Twojej strony?
Ja się kategorycznie na to nie zgadzam!!!!!!!!!
My chcemy fotków!!!!!!!!!!

Posted

Luizka jak ja Ci zazdroszczę tej konnej jazdy :placz: ja tak kocham konie, chodziłam troche na lekcje (naukę):multi:

śliczna fotka i śliczny Cerberek :buzi:
[IMG]http://images4.fotosik.pl/304/2f7e18d783511b7a.jpg[/IMG]

Posted

czesc kochane nie martwcie sie tak o mnie :) jestem cały czas... wczoraj np mnie nie było bo z niedzieli na poniedziałek zarwałam nocke i wczoraj jak tylko wróciłam ze szkoły to od razu połozyłam się spać i spałam tak do 20. Kiedy sie obudziłam nadal byłam śpiąca, więc tylko wyszłam z cerberem i jak wróciłam to poszłam spać... po raz pierwszy od kąd zarywam tyle nocek byłam tak bardzo zmęczona... dziś już jest ok bo odepałam chyba z 20 godzin ;D

Edyta ma rację muszę się uczyć histy bo jutro mam najważniejszą w półroczu klasówkę, właściwie jedyną... dlatego też i dziś nikogo nie odwiedze :( przykro mi strasznie...:(

Otiskowa - czeeeeeeeść kochana :* jak ja bardzo dawno Cię na dogo nie widziałam... cieszę się strasznie, ze wróciłaś :)

Posted

aaaa no i jeszce jedno :D jutro jadę do stajnie :D:D:D i w piątek tez.... Asiek powiedziała, ze jak wszystko pójdzie tak jak ostatnio to jutro już przejdę do galopu:-o :-o :-o :-o normalnie szok... chyba zalicze z 5000 gleb, ale zobaczymy jak to będzie :) w każdym bądź razie nie mogę się już doczekać jutra :)

a teraz to już spadam się uczyć... paaaaaa kochane :* trzymajcie się cieplutko :)

Posted

Dzień dobry kochani :) ja za 2,5 godzinki będę się zbierała do szkołóy :D póki co czytam jeszcze histe :D damy radę... ale o ile znam życie i moją sorkę, to nic powyżej 4 nie dostanę. Moja sorka 5 nie stawia... chyba, ze napisze się pół książki :D
Nie raz tak bywało, ze zapisywałam nawet po 7 stron na klasówce a i tak 5 nie dostałam :P najlepsze jest to, ze zawsze wszystko mam dobrze, tylko chyba jeszcze za mało :D
Moje 2-3 koleżanki, które się rozpisują na 8-9 stron to dostają 5, a ja jakoś nie mogę :P ale jest luz... jak teraz też 4 dostanę to będzie naprawdę git :)

dobra to teraz jeszcze troszku poczytam :) a potem spada... zobaczymy się dopiero wieczorkiem, bo bezpośrednio ze szkoły wpadam po cerberowatego i lece na przystanek i do stajni z kumpelą... zapowiada się ciekawy dzionek... życzę wam miłego dnia :) paaaaa:*

Posted

Witaj - właśnie odwiedziłam Twój bardzo ciekawy Blog i stronę, które przed chwilą odkryłam a tak długo juz je prowadzisz. Ale do Księgi Gości mnie nie przyjęło - Blog jest w której domenie?
Pozdrawiam Ewa

Posted

hejcia ;)
no to widze ze wczesnie wstalas zeby sie uczyc tej histy ^^ trzymamy kciuki zeby Ci dobrze poszlo ;) no i fajnie gdybys wstawila nowe fotki pozniej :p
pozdrowioka :*