haska_12 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Piękne końskie foty :p [IMG]http://images12.fotosik.pl/34/e15a3f3df708f9dc.jpg[/IMG] Śliczna klacz :loveu: Quote
Ewa&kumpel Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Czesc kochana. :lol: Ja mam takie pytanko: :???: [SIZE=4][COLOR=Red]KIEDY DOCZEKAMY SIĘ FOTECZEK CERBERKA???[/COLOR][/SIZE] Co jest? Jakiś strajk z Twojej strony? Ja się kategorycznie na to nie zgadzam!!!!!!!!! My chcemy fotków!!!!!!!!!! Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Cześć Lui... co Ty taka zajeta jestes? cos Cie nie widać ostatnio, ale mimo to miałam zaległości 4 strony :( Quote
barbara.h Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Luizka jak ja Ci zazdroszczę tej konnej jazdy :placz: ja tak kocham konie, chodziłam troche na lekcje (naukę):multi: śliczna fotka i śliczny Cerberek :buzi: [IMG]http://images4.fotosik.pl/304/2f7e18d783511b7a.jpg[/IMG] Quote
Kamila Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Hey Lui :multi: Dawno mnie tu nie bylo i widze ze ty taka zajeta jak ja :lol: Super ze jezdzisz na koniach bo to zajebista sprawa :loveu: Quote
Wyjątek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ja wróciłam a Ty gdzieś zniknęłaś...:-( Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Lui uczy sie histori jak dobrze pamiętam... a teraz to już jej nawet na gy gy nie ma :bigcry: Quote
Wyjątek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 oj żebym to ja mogła uczyc sie historii a nie analizy jak muszę...:mad: Quote
Cerber Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 czesc kochane nie martwcie sie tak o mnie :) jestem cały czas... wczoraj np mnie nie było bo z niedzieli na poniedziałek zarwałam nocke i wczoraj jak tylko wróciłam ze szkoły to od razu połozyłam się spać i spałam tak do 20. Kiedy sie obudziłam nadal byłam śpiąca, więc tylko wyszłam z cerberem i jak wróciłam to poszłam spać... po raz pierwszy od kąd zarywam tyle nocek byłam tak bardzo zmęczona... dziś już jest ok bo odepałam chyba z 20 godzin ;D Edyta ma rację muszę się uczyć histy bo jutro mam najważniejszą w półroczu klasówkę, właściwie jedyną... dlatego też i dziś nikogo nie odwiedze :( przykro mi strasznie...:( Otiskowa - czeeeeeeeść kochana :* jak ja bardzo dawno Cię na dogo nie widziałam... cieszę się strasznie, ze wróciłaś :) Quote
Rinuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 czesc Cerberku:*:*:*co Ty sie tak kujesz co?? Quote
Cerber Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 aaaa no i jeszce jedno :D jutro jadę do stajnie :D:D:D i w piątek tez.... Asiek powiedziała, ze jak wszystko pójdzie tak jak ostatnio to jutro już przejdę do galopu:-o :-o :-o :-o normalnie szok... chyba zalicze z 5000 gleb, ale zobaczymy jak to będzie :) w każdym bądź razie nie mogę się już doczekać jutra :) a teraz to już spadam się uczyć... paaaaaa kochane :* trzymajcie się cieplutko :) Quote
Rinuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 to jutro napisz jak sie jezdzilo:lol::lol::lol::lol: Quote
anka11 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 czesc :) no to super ze zaczniesz jezdzc galopem :D:D Quote
Wyjątek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Taaak napisz jak było i jak tylko bedziesz mogła to wpadnij do mnie obejrzeć nowe fotki :D I wygłaskaj Cerberka!! Quote
Xiara Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Rinuś']to jutro napisz jak sie jezdzilo:lol::lol::lol::lol:[/quote] Napisz, napisz ;) Pozdrowionka:) Quote
Cerber Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Dzień dobry kochani :) ja za 2,5 godzinki będę się zbierała do szkołóy :D póki co czytam jeszcze histe :D damy radę... ale o ile znam życie i moją sorkę, to nic powyżej 4 nie dostanę. Moja sorka 5 nie stawia... chyba, ze napisze się pół książki :D Nie raz tak bywało, ze zapisywałam nawet po 7 stron na klasówce a i tak 5 nie dostałam :P najlepsze jest to, ze zawsze wszystko mam dobrze, tylko chyba jeszcze za mało :D Moje 2-3 koleżanki, które się rozpisują na 8-9 stron to dostają 5, a ja jakoś nie mogę :P ale jest luz... jak teraz też 4 dostanę to będzie naprawdę git :) dobra to teraz jeszcze troszku poczytam :) a potem spada... zobaczymy się dopiero wieczorkiem, bo bezpośrednio ze szkoły wpadam po cerberowatego i lece na przystanek i do stajni z kumpelą... zapowiada się ciekawy dzionek... życzę wam miłego dnia :) paaaaa:* Quote
Mysha792 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Oj jak dawno nie widzialam Cerberka :loveu: kochany psiaczek. Ja zapraszam do naszej galerii, odżyło coś tam :cool3: Quote
Czoko Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Witaj - właśnie odwiedziłam Twój bardzo ciekawy Blog i stronę, które przed chwilą odkryłam a tak długo juz je prowadzisz. Ale do Księgi Gości mnie nie przyjęło - Blog jest w której domenie? Pozdrawiam Ewa Quote
anka11 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 hejcia ;) no to widze ze wczesnie wstalas zeby sie uczyc tej histy ^^ trzymamy kciuki zeby Ci dobrze poszlo ;) no i fajnie gdybys wstawila nowe fotki pozniej :p pozdrowioka :* Quote
Recommended Posts