Cerber Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Witam Cie moja droga... fajnie ze wpadłaś... i opowiedzials swoja historie... ja nie potrafie Ci pomoc, moze na inny watek wejdz, bo tu gdzie trafilas to akurat na galerie... ja po innych watkach nie skacze wiec sie nie orientuje, ale moje kochane kolezanki moze cos Ci podpowiedza... Quote
Kamila Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Cerber']ojciec mnie musial oklamac... mi sie wydawalo, ze tak jest ale skoro Kaja w cizy jest to wsstystko mowi samo za siebie... to nie moja wina, ze wszystko tak sie potoczylo... Tak na tym zdjeciu jest Kaja...[/quote] Lui,ja nie mowie ze twoja wina ;) Chcialam sie tylko dowiedziec czemu tu piszesz jedno a tu drugie ale teraz juz wiem wiec jest ok ;) Quote
Anecioreczek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 ta Nokia ma tylko 4 mega pamieci i niema mp3 :P:P:P:P miałam ją do wyobru:P wkoncu uznałam że niet:P Quote
Alynkaaa Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [COLOR=Red][B]witaaam...a wlasciwioe dobranoc mowie bo juz do lozka siem zblizam.....ale cos dojsc nie moge...:eviltong:[/B][/COLOR] Quote
BBeta Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Tina.Sara']ja miałam siemensa i już więcej w życiu go nie kupie. rozpada sie cały:angryy:[/quote] Ja miałam dwa i musze przyznać, że siemensy są do d*** Quote
Cerber Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Witam wszystkich... No tak Anecioreczek ale przecież ja mówiłam, ze ten telefon właściwie tylko do dzwonienia chce i wysyłania sms'ów no i żeby ładnie wyglądał, bo mi to zawsze tylko na wyglądzie zależy. W moim poprzednim telefonie nie miałam ani jednego dzwonka ściągniętego, ani jednej tapey i ani jednej gry... wszystko co w nim było to było tak jak od nowości nic więcej dodawane... mi nie zależny na jakiś dzwonkach, bo po co mi to, przecież dzonki są też fajnie te które juz w telefonie od nowości widnieją, tak samo obrazki... a jak nie podobają mi się tapety to robie wtedy zdjęcie cerberowi i wstawiam na pulpit i juz uestem zadowolona, nic dodać, nic ująć... także wydaje mi się, ze jak na moje oczekiwania to ten telefon jest super... a z wygladu podoba mi się bardzo... Ja osobiscie siemensów bardzo nie lubie, jakdla mnie to jest to najgorsza firma jeśli chodzi o telefony. Quote
Cerber Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Witam wszystkich... No tak Anecioreczek ale przecież ja mówiłam, ze ten telefon właściwie tylko do dzwonienia chce i wysyłania sms'ów no i żeby ładnie wyglądał, bo mi to zawsze tylko na wyglądzie zależy. W moim poprzednim telefonie nie miałam ani jednego dzwonka ściągniętego, ani jednej tapey i ani jednej gry... wszystko co w nim było to było tak jak od nowości nic więcej dodawane... mi nie zależny na jakiś dzwonkach, bo po co mi to, przecież dzonki są też fajnie te które juz w telefonie od nowości widnieją, tak samo obrazki... a jak nie podobają mi się tapety to robie wtedy zdjęcie cerberowi i wstawiam na pulpit i juz uestem zadowolona, nic dodać, nic ująć... także wydaje mi się, ze jak na moje oczekiwania to ten telefon jest super... a z wygladu podoba mi się bardzo... Ja osobiscie siemensów bardzo nie lubie, jakdla mnie to jest to najgorsza firma jeśli chodzi o telefony. Quote
furciaczek Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 w zwiazku z tym ze luizka jest troszke zalatana i niema ostatnio humorku wrzuce kilka foteczek:cool3: szkoda tylko ze nikt sie ich niedomagal... [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images12.fotosik.pl/5/ef186998dddc1343.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images4.fotosik.pl/278/dc33c3e01a9abb27.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images11.fotosik.pl/11/f7192d926a55320c.jpg[/IMG][/URL] Quote
Agushka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ja się domagałam ale nie śmiałam prosić bo Luiza miała wybitnie zły humorek więc nie chciałam jej drażnić. Na tym pierwszym zdjęciu Cerber ma niesamowita minkę :loveu::loveu: i uszka mu się poplątały :) Luizko jak humorek? Wszyscy coś ostatnio mamy pod górkę... Quote
Cerber Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Gosia dziekuje, ale zupelnie niepotrzebnie to zrobilas... nie trzeba bylo dawac tych fotek, naprawde... ja nie bede dodawala od siebie nic... Agushka - mam straszny humor...:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Marta_Ares Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Hej Lui ci tam u Ciebie??? [IMG]http://images12.fotosik.pl/5/ef186998dddc1343.jpg[/IMG] swietna fotka, Cereberk sliczny jak zawsze:loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ojej, czy to znaczy, że mamy sobie pójść...? Bo humor to taki bardziej z tych "bez kija nie podchodź"... Pzdr. Quote
Cerber Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Emmmm Asiaczek jak macie ochote to idzcie sobie... :-( powie sie trudno i bedzie sie zylo dalej... Mimo wszystko jesli chodzi o fotki to ejstem stanowcza... nie bedzie zadnych az do odwołania! Humor mi sie troszke poprawil, bo zalatwilam juz telefon, oczywiscie na ojca trzeba bylo wziac... bylam u Fryzjera i dzis poszlam po odbior zalegych fotek z obozu... mozna zaliczyc dzien do tak sobie udanych, poniewaz rano mnie roznosilo i dgm'aniakom sie tez udzielilo, a najbardziej Gosi, którą baaaaardzo przepraszam. Kurcze zła jestem sama na siebie, bo jestem złym człowiekiem no... tak bardzo chciałabym to zmienić, ale nie potrafie... :-( Quote
milena182 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Marta_Ares']Hej Lui ci tam u Ciebie??? [IMG]http://images12.fotosik.pl/5/ef186998dddc1343.jpg[/IMG] swietna fotka, Cereberk sliczny jak zawsze:loveu: :loveu:[/quote] [B]powiedzcie ze jestem glupia ale co to za pies cerberem bo chyba na aresa to za malo owlosiony:cool3:[/B] Quote
milena182 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [B][quote name='Cerber'] Ja osobiscie siemensów bardzo nie lubie, jakdla mnie to jest to najgorsza firma jeśli chodzi o telefony.[/quote] dla mnie najgorsze sa motorole i nokie[/B] :roll: Quote
Anecioreczek Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Cerber']Witam wszystkich... No tak Anecioreczek ale przecież ja mówiłam, ze ten telefon właściwie tylko do dzwonienia chce i wysyłania sms'ów no i żeby ładnie wyglądał, bo mi to zawsze tylko na wyglądzie zależy. W moim poprzednim telefonie nie miałam ani jednego dzwonka ściągniętego, ani jednej tapey i ani jednej gry... wszystko co w nim było to było tak jak od nowości nic więcej dodawane... mi nie zależny na jakiś dzwonkach, bo po co mi to, przecież dzonki są też fajnie te które juz w telefonie od nowości widnieją, tak samo obrazki... a jak nie podobają mi się tapety to robie wtedy zdjęcie cerberowi i wstawiam na pulpit i juz uestem zadowolona, nic dodać, nic ująć... także wydaje mi się, ze jak na moje oczekiwania to ten telefon jest super... a z wygladu podoba mi się bardzo... Ja osobiscie siemensów bardzo nie lubie, jakdla mnie to jest to najgorsza firma jeśli chodzi o telefony.[/quote] Mi Nokia sie ta też podobała :) Dopóki Nie zobaczyłam tego samsunga ;D a Tak wogóle to Moim wymarzonym telefonem jest samsung e530 ;D:P Ten rósioffyy :loveu: :lol::lol: a z Ostatnim zdaniem sie zgadzam ;D Mój TZ-et ma Simensa i za nic nie mgoe sie w nim połapać:angryy: Quote
Ola&Kora Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote=Cerber;]Humor mi sie troszke poprawil, bo zalatwilam juz telefon, oczywiscie na ojca trzeba bylo wziac... bylam u Fryzjera i dzis poszlam po odbior zalegych fotek z obozu... mozna zaliczyc dzien do tak sobie udanych, poniewaz rano mnie roznosilo i dgm'aniakom sie tez udzielilo, a najbardziej Gosi, którą baaaaardzo przepraszam. Kurcze zła jestem sama na siebie, bo jestem złym człowiekiem no... tak bardzo chciałabym to zmienić, ale nie potrafie... :-([/quote] Lui :*:*:* Główka do góry! Naprawde nie warto się smucić ;) Ja też ostatnio miałam doła, ale teraz uważam że nie wart to było moich smutków :* Więc uśmiechnij się, pochwal jaką ci fryzurkę fryzjerka strzeliła i daj kilka foteczek Cerbusia i Krecika (Smołka :eviltong: ) Bo jak nie, to jutro przyjde i ci wybiję smutki i zły humor z głowy :diabloti: Hahaha jaki tu się Cerbuś płaski wydaje!!! :D:D:D Wiem, że mam dziwne skojarzenia :eviltong: :eviltong: Widać że dokazywał z Nińkiem :p [IMG]http://images12.fotosik.pl/5/ef186998dddc1343.jpg[/IMG] Quote
Cerber Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [B]Milenko[/B] - słuchaj okie nie są najgorszymi tlefonami, motorole z reszta tez... to sa jedne z najlepszych telefonów, obok samsunga i jeszcze może LG... nie mowie tego poniewaz mialam samsunga, a teraz mam nokie, to nie tak, poniewaz np. miałam kiedys 2 sony ericsonyu i moim zdaniem wcale az takie rewelacyjne nie sa, a na pewno nie lepsze od samsungów... Noki osobiście to ja jnigdy nie lubiłam ponieważ zawsze sądziłam, ze są zbyt pospolite, za łatwe w obsłudze i kilka eszcze takich innych... ale jakościowo musze powiedziec, ze nie są złe i nigdy tez tak nie uwazałam. [B]Anecioreczek[/B] - ja bardzo nie lubie różowego kolory i to chyba też udziela mi sie w telefonach... bo miałam do wyboru różowy telefon... nawet nie wiem jaki miałby być ładny taki telefon to bym go nie wzieła, bo ja strasznie nie lubie różowego. [B]Ola[/B] - uuż mi nie przeszło, ale nadal będę staała przy swoim... [B]Milena2[/B] - emmmmm to jest Niuniek, schroniskowy psiak, którego na tymczas wzieła do siebie Gosia (od Furii i Prezesa) Quote
Anecioreczek Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [B]Cerber[/B] Ja też nie przepadam xD ale miał ,sporo funkcji xD ja zaś mam to ze musze mieć i ładny telefon i mieć sporo funkcji... taki psikus xD a pozatym innego koloru tego telefonu nie widziałam:shake: Quote
Cerber Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Zobaczcie jaki licznik pomiaru wieku zrobiłam Cerberkowi :) [IMG]http://b5.lilypie.com/ymQHp1.png[/IMG] fajne co... :) Cerberek za pół roku skonczy 5 lat... jeny jaki on juz stary byk jest... miesiac przed jego urodzinami wstawie ten licznik zamiast benera... z odsyłaczem do Galerii... :) Quote
Cerber Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='Anecioreczek'][B]Cerber[/B] Ja też nie przepadam xD ale miał ,sporo funkcji xD ja zaś mam to ze musze mieć i ładny telefon i mieć sporo funkcji... taki psikus xD a pozatym innego koloru tego telefonu nie widziałam:shake:[/quote] nie no spoko jest przeciez...no mi sie ta nokia z wygladu baaardzo podoba, szczegolnie na zewnątrz... Quote
Alynkaaa Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [IMG]http://images12.fotosik.pl/5/ef186998dddc1343.jpg[/IMG] [COLOR=Red][B] ale cerberek ma tu super minke!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: no poprostu sliczna!![/B][/COLOR] Quote
Cerber Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Alynkaaa dziekuje :) No ja chyba sobie juz dzis robie przerwe w dogo i ide sie moze z czegos pukac... bo sie zanidbam... Dobra to ja m,ówię [B]DOBRANOC[/B], bo już dziś nie wejde na dogo... Quote
Marta_Ares Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 o wdze ze rozmowy o telefonach, to ja tez sie wypowiem:cool3: Mam sony ericssona z ktorego jestem bardzo zadowolona, ma wmiare dobry aparacik, mp3 itp podobne bajery:evil_lol: jest bardzo wytrzymaly (kilka razy juz mi spadl, a nadal dziala:eviltong:) Aleto tez chyba zalezy jak kto sie z nimi bchodi bo kolezanka ma taki sam to kilka razy juz w serwisie byl bo cos sie psulo, nastepny telefonik jaki sobie kupie to tez raczej bedzie ericsson, moj tata ostatbio sobie motorole sprawil narazie wmiare dobrze sie sprawuje, mial przez 4 lata nokie ktora nadal wyglada jak nowka..... Quote
Recommended Posts