Marta_Ares Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Hej Luiza tezn telefonik pomaranczowy jest bardzo ladny na wyglad, ale taki jak mialas tez fajny, ja nie wiem nie moge sie wiecej na ten temat wypowiedziec bo nie mialam nigdy na stale telefonu z klapka, osttanio takowy testowalam, ale po kilku dniach mialam dosyc nie moge sie przyzwyczaic do tej klapki:eviltong: pewnie to dlatego ze nigdy nie mialam takowego na dluzszy okres Quote
Asiaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Czyje rodzeństwo? Cerbera?:crazyeye: Pzdr. Quote
BBeta Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Asiaczek']Czyje rodzeństwo? Cerbera?:crazyeye: Pzdr.[/quote] Cerbera, zobacz sobie pierwszą strone galerii ;) Quote
Asiaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 A to zdjęcie z czerwca 2006 r. i rodzeństwo młodsze o 6 miesięcy... Teraz już łapię... Pzdr. Quote
Cerber Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Asiaczek kochana, nie rozumiesz nic... te szczeniaki są ze stycznia 2003 roku... są o równe pół roku młodsze od Cerbera... Cer sie urodził w lipcu 2002r. to są jego młodi bracia... Quote
Carolcia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 hej! :) widze ,że kupujesz nowy telefonik:cool3: .Ten pomarańczowy ma moja koleżanka i musze powiedzieć ,ze ma problemy ze ściąganiem dzwonków i tapet z WAP :roll: ,no ale reszta jest super!! :multi: Quote
Anecioreczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ja Mma ten fonik.. i rzeczywiście sa problemy ze ściaganiem:LP trzeba iśc do serweru :/ ale tel;efon Boski ogólem!:):) Quote
Cerber Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='Anecioreczek']Ja Mma ten fonik.. i rzeczywiście sa problemy ze ściaganiem:LP trzeba iśc do serweru :/ ale tel;efon Boski ogólem!:):)[/quote] który telefon masz??? ten, który zamierzam kupić, czy ten który miałam????? Quote
Asiaczek Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Cerber']Asiaczek kochana, nie rozumiesz [B]nic[/B]... te szczeniaki są ze stycznia 2003 roku... są o równe pół roku młodsze od Cerbera... Cer sie urodził w lipcu 2002r. to są jego młodi bracia...[/quote] O, ja bardzo wiele rozumiem.... Pzdr. Quote
Cerber Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='Asiaczek']O, ja bardzo wiele rozumiem.... Pzdr.[/quote] Nie no Asiaczek nie chciałam Cie urazic, chodzilo mi tylko om kwestrie moich zwierzakow... nie mowie, ze o niczym nie masz pojecia przeciez nie... :) przeoraszam... Quote
Kamila Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Cerber'] Mój taa [B]wykastrował Kaje[/B] i też nie ma problemu.[/quote] Hey Lui,tak sobie przegladam twoja galerie i znalazlam ten zapisek :roll: I teraz nie bardzo rozumiem,bo nie dawno pisalas ze Kaja jest w ciazy :roll: I jeszcze jedno-to jest Kaja? [URL]http://img145.imageshack.us/img145/1519/yjhigy80ed.jpg[/URL] Quote
Asiaczek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Cerber']Nie no Asiaczek nie chciałam Cie urazic, chodzilo mi tylko om kwestrie moich zwierzakow... nie mowie, ze o niczym nie masz pojecia przeciez nie... :) przeoraszam...[/quote] Ja się nie gniewkam..., coś Ty!:lol: Pzdr. Quote
Tina.Sara Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Cześć Luiza :multi: Wpadłam i wypadam :* Mam nadzieję że znajdziesz jakiś super extra telefon... Quote
Ola&Kora Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Hejka Lui :*:*:*:* Co u ciebie słychać? ;) Zdecydowałaś już, któryteleofnik kupisz? Mnie sie bardziej podoba ten model, jaki miałaś ;) Ale ten drugi też jest fajny Quote
BBeta Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ja też planuje kupić nowy telefon. Podobają mi się rozsuwane samsungi, ale i tak pewnie kupie jakiś lg ;) Quote
leemonca Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 bardzo fajną otwieraną nokię 6101 ma moja córka :lol: Quote
Tina.Sara Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Anecioreczek']samsunga x680 mam ;)[/quote] a ja x660:eviltong: Quote
milena182 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [B]a ja mam simensa C75 i chcialabym motorole listewke(super plaska)a wlasciwie to chcialabym plaskiego simensa:razz:[/B] Quote
Tina.Sara Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='milena182'][B]a ja mam simensa C75 i chcialabym motorole listewke(super plaska)a wlasciwie to chcialabym plaskiego simensa:razz:[/B][/quote] ja miałam siemensa i już więcej w życiu go nie kupie. rozpada sie cały:angryy: Quote
Cerber Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Czesc wam, jestem baaaaaardzo zdenerwowana i nie bede odwiedzala dzis waszych galerii... pokaplikowalo sie z tym fonem do jasnej cholery... nie wiem czy wogole bede miala telefon, ale zobaczymy co bedzie jutro... nie bede zapeszla... Ja sobie już zamówiłam Nokie 6103 a oto ona: [URL]http://www.nokia.com.pl/nokia/telefony/modele/6103/[/URL] [URL]http://www.mobile.inspiracja.com/Nokia,6103,phone.php[/URL] bardzo mis ie ona podoba, i mam nadzieje, ze ja bede miala bo jak nie to bedzie mi smutno... ide pomedytowac, bo jestem baaaaardzo w zlym humorze... sory, ze nikogo nie odwiedze... naa razie... Quote
Cerber Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='kamila-dog']Hey Lui,tak sobie przegladam twoja galerie i znalazlam ten zapisek :roll: I teraz nie bardzo rozumiem,bo nie dawno pisalas ze Kaja jest w ciazy :roll: I jeszcze jedno-to jest Kaja? [URL]http://img145.imageshack.us/img145/1519/yjhigy80ed.jpg[/URL][/quote] ojciec mnie musial oklamac... mi sie wydawalo, ze tak jest ale skoro Kaja w cizy jest to wsstystko mowi samo za siebie... to nie moja wina, ze wszystko tak sie potoczylo... Tak na tym zdjeciu jest Kaja... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Cerber']Czesc wam, jestem baaaaaardzo zdenerwowana i nie bede odwiedzala dzis waszych galerii... pokaplikowalo sie z tym fonem do jasnej cholery... nie wiem czy wogole bede miala telefon, ale zobaczymy co bedzie jutro... nie bede zapeszla... Ja sobie już zamówiłam Nokie 6103 a oto ona: [URL]http://www.nokia.com.pl/nokia/telefony/modele/6103/[/URL] [URL]http://www.mobile.inspiracja.com/Nokia,6103,phone.php[/URL] bardzo mis ie ona podoba, i mam nadzieje, ze ja bede miala bo jak nie to bedzie mi smutno... ide pomedytowac, bo jestem baaaaardzo w zlym humorze... sory, ze nikogo nie odwiedze... naa razie...[/quote] No fajna fajna :) w ogole szkoda ze telefonik zgubiłaś... :( no i żeby sie przekopać przez ta Twoja galerie to trzeba godzine poswiecić ... ale to moja wina bo takie zaległości sobie narobiłam... a jak gadka o telefonach ja mam motorolke... nikt nic o motoroli nie napisał... a takie fajne są :) Quote
Recommended Posts