Cerber Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 aaaaaaaa no a jeśli chodzi o Raobaczka to Gosia już napisała, że dziś przyjedzie do mnie...:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: już doczekać się nie mogę:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Gosiu niech Twój tato jak najszybciej zrobi tą antenę i szybciutko pomykaj do mnie :D:D:D:D:D:D bo ja już doczekać sie nie mogę... będę cały dzień chodziła po mieszkaniu i oczekiwała Ciebie... [B]Milenko[/B] - płeć nie jest ważna, najważniejsze, żeby był zdrowy i długo żył... ale z tego co wiem to Gosiaczek kupiła mi chyba chłopczyka, Robaczka :D ojej nigdy się nie dpodziewałam, ze można tak zakochać sie w choimiku... naprawdę... kiedyś dla mnie chomik to takie zwykłe zwierzątko, któremu daje się jeść i zmienia trociny... ale teraz kiedy miałam syryjczyka, Kubusia i Robaczka 1 prezekonałam się jakimi wspaniałymi i cierpliwymi chomikami są chomiki syryjskie... pokochałam je z całego serca, bo są bardzo ciepliwe, nie gryzą i są na swój sposób bardzo madre... Quote
furciaczek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 wrrrrr mi tez gg padlo:angryy: luizko bede we wloclawku kolo 13:30:p przyslij mi na pw dokladny adres bo z dworca wezme taxowke zeby chomicek nie zmarzl przez droge:loveu: niemam kasy na koncie bo tak to bym juz do ciebie dzwonila Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ojej to ja już sie niemoge doczekać foteczek :D:D:D Quote
Russelka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Witam! Pierwszy raz w Cerberkowej galerii, a już się w Nim zakochałam! Komcia mi kiedys, daaawno temu wpadła w oko... To rodzeństwo? Cerberek ma cudny "wyraz pyszczka" :loveu: Wymiziaj Go! Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Witamy nowego dogomaniaka w cerberkowej galerii :) zapraszamy częściej :) My też znamy dobrze komee... ale Cerber i Koma to nie rodzenstwo... Koma jest młodsza od Cerbera o rok lub 2 lata już się pogubiłam... ale są tak podobne do siebie, ze w żartach mówimy, że to brat z siostrą :) ehhhhh dziwewczynki to się porobiło... Cerber wszedł w eiek kiedy zaczyna bać się petard... kurcze właśnie lezy mi w nogach i trzęsie się jak galareta i dziś jak tylko Gsia przyjedzie to idę z nim do weta po jakieś tabletki na uspokojenie... jej ajeszcze w zeszłym roku Cerber stał na balkonie oparty łapami o barierkę i z zaciekaweieniem patrzył na wirujące na niebie płomyki... ehhhh czy wszystko w moim życiu już nprawdę musi zmieniać się o 360 stopni... już sobie wyobrażam co to bedize za rok... jeśli Cer nie będzie wchodził do wanny jak jego matka kilka lat temu weszła pod wannę, to bedzie sukces... szkoda nmi go, bo leży trzęscie sie i ejst taki spokojny, jakby chory był... jej co za życie... Dziewczynki ja już spadam się przygotowac na przyjazd Gosi, przepraszam, ze nie przelecę reszty waszych galerii, ale zrobie to jak Gosia wróci do siebie... teraz musze już iść. Trzymajcie kciukasy za chomisia i życzcie powodzenia :) to paaaaa do usłyszenia za kilka ładnych godzin :) Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Jestem... Plany sie troche zmieniły, ponieważ gdy Gosia poszła do zoologa po mojego zamówionego Robaczka, to okazało się, że ktoś go wykupił... Gosia musiała wziać innego chomiczka, też Robaczka i jest już u niej w domu... przez to wszystko spoźniła sie na autobus, ale powiedziała, ze przyjedzie taksówką...:shake: :shake: :shake: Najwidoczniej tamten Robaczek nie był mi pisany, ten obecny podobno jest cały czarny z białymi plamkami, czy też kropkami... za sekunde pokazę wam jego fotki, bo Gosia już go obfociła... sama doczekać sie nie mogę, ciekawa jestem jak wuyglada... Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Czarne gryzonie z białymi plamkami są suuuuper :):):) Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Pomyliłam się, Robaczek jest cały czarny i ma krawatkę i łapki białe... oto on: [IMG]http://images2.fotosik.pl/310/d579a8393ea178cb.jpg[/IMG] [IMG]http://images4.fotosik.pl/266/1f39d65e1496ce00.jpg[/IMG] czyć nie jest boski...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ma on dopiero 3 miesiące... ale jest Boski...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Magda Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Cerber'] [IMG]http://images2.fotosik.pl/310/d579a8393ea178cb.jpg[/IMG] [IMG]http://images4.fotosik.pl/266/1f39d65e1496ce00.jpg[/IMG] [/quote] Ale fajny krecik:loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [quote name='Magda_Miki']Ale fajny krecik:loveu::evil_lol::evil_lol:[/quote] o mój Bożiu kochany, właśnie mi wymyśliłaś imie dla Robaczka... tak chodziłam i myślałam, jakby go tu nazwać, bo przecież co drugeiego chomika nie będę miała Robaczka... ejjjj no jesteś gienialna... suuuuuper. Taaaaak To jest Krecik, tak ma na imię i już... miałam 2 robaczki, które uciekły mi z przed nosa, a teraz mam krecika...:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: dziękuję Ci kochana :*:*:*:* Cześć Tygruś... teraz muszę spadać, ale poźniej do Ciebie zajrzę :* Quote
Kamila Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 O !!! Robaczek :loveu: :loveu: :loveu: A jak Cerberek zareagowal? :cool3: Quote
haska_12 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Super :loveu: Będziesz miała Krecika :loveu: ... :cool3: Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 jestem, nie poszłam tam gdzie miałam iść bo nie mam czasu, wróciłam, z cerberem ze spacerku i na chwile usiadlam przy kompie bo rozmawiam na gg z Gosia... musze troszeczku ogarnac mieszkanie, chociaz Gosiaczek przyjedzie tylko na chwileczke :-( :-( :-( :-( :-( bardzo wielka szkoda... plany sie pozmieniały o 180 stopni... miało być inazej i wyszło wsztystko inaczej... trudno sie mówi... a moje nieszczęście, mój bąbelek leży i trzęsie dupką... ehhhhhhhh co za życie... :(:(:( Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Lui nie zawsze wszystko jest po naszej myśli i ja wiem to doskonale :angryy: ale Krecik za to piękny jest :loveu: :loveu: wspaniały :loveu: :loveu: Quote
Mi. Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Magda_Miki']Ale fajny krecik:loveu::evil_lol::evil_lol:[/quote] [B][I]też mi się z krecikiem skojazyło:loveu: [/I][/B] [B][/B] [B][I]pięęęękny jest:loveu:[/I][/B] [IMG]http://images4.fotosik.pl/266/1f39d65e1496ce00.jpg[/IMG] Quote
Alynkaaa Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [COLOR=Red][B]wittaaaaam....a raczej DŻEMDOBRY:) widze masz slicznego krecika:):loveu::loveu::loveu::loveu: jesczze fotek!!![/B][/COLOR] Quote
haska_12 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote=Cerber;2668266Gosiaczek przyjedzie tylko na chwileczke :-( :-( :-( :-( :-( [/quote] Ojj :-( Ale ważne, że przywiezie ci Krecika :) I napewno jeszcze nie raz się z nią spotkasz :) Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Dziś już raczej fotek zadnych nie bedzie... Gosia nie przyjedzie...:-( :-( :-( no to dzien mozna zaliczyc do nie udanych... Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 po raz kolejny się strasznie napaliłam, ze będę miała juz dziś chomika i po raz kolejny nie potrafię ukryć smutku, który czuje po tym jak się dowiedziałam, ze dziś go nie zobacze... Kiedyś wujowi powiedziałam juz, ze musi być ktoś kto ma spieprzone życie, po to aby kto inny miał to życie szczęśliwe... a że akurat padło na mnie to ja nic na to nie poradzę... ale i tak mi smutno...:-( :-( :-( nie no już mi sie nic przez to nie chce... a jeszcze musze isc do miasta po odbior spodnicy na studniowke... nie mam wogole ochoty na cokolwiek, polozylabym sie na lozku i poszlabym spac.... [B]Gosia[/B] nie przepraszaj mnie... Quote
Magda Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Cerber']o mój Bożiu kochany, właśnie mi wymyśliłaś imie dla Robaczka... tak chodziłam i myślałam, jakby go tu nazwać, bo przecież co drugeiego chomika nie będę miała Robaczka... ejjjj no jesteś gienialna... suuuuuper. Taaaaak To jest Krecik, tak ma na imię i już... miałam 2 robaczki, które uciekły mi z przed nosa, a teraz mam krecika...:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: dziękuję Ci kochana :*:*:*:* [/quote] Hihi nie ma sprawy:p Nie smutaj! Krecik tez pewnie nie moze sie doczekac. Quote
Samturia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 szkoda :( myślałam że będzie więcej zdjęć Krecika... :( Quote
Recommended Posts