Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']nio luizko masz racje wlasciciel tej malej byl bardzo nieodpowiedzialny, widzial przeciez ze furcia zuca sie na mala z zebami i ledwo co ja trzymam a on stal i sie patrzyl... niewiem na co on czekal:shake:

Luizko a moze uda ci sie jakos poprawic ta 2 co?[/quote]

wehhhh są ludzie i parapety... Ty gdybyś była wyższa to też byłoby inaczej, a ten debil... :/ jak teraz sobie o tym pomyśle to aż mnie trzęsie... :/ wczoraj widziałam małą z właścicielem, jaka ona słodka :loveu: :loveu: już troszkę podrosła od poprzedniego spotkania...:loveu: :loveu: :loveu:

Tak mogę to poprawić z tym że ostatnio jak poprawiałam i wszystko jej powiedziałam o co mnie zapytała to postawiła mi 3 a poza tym ona jesli chodzi o ten spr. to daje takie pytania na poprawie, ze głowa mała, to jest zołza, ona nam tak robi, zeby nas udupić... :/

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='furciaczek']eh a cio ma moj wzrost do calej tej sytuacji?:oops:[/quote]

sorki jesli Cie uraziłam... chodziło mi o to, ze jeśli byłabys troszke wyższa to trzymałabyś wyżej Furcię.... :P

Posted

Hej Luiza przykro mi z powodu chemi, u mnie tez jest taka glupia baba ktora specjalnie np na powtorzeniu daje jakies zadania i mowi ze podobne beda na klasowce a pozniej daje zupelnie co innego :angryy: :angryy: a zadania to nie wiem skad ona wymysla chyba z jakiegos arkusza maturalnego bo sa okropne:shake:

Posted

[quote name='Marta_Ares']Hej Luiza przykro mi z powodu chemi, u mnie tez jest taka glupia baba ktora specjalnie np na powtorzeniu daje jakies zadania i mowi ze podobne beda na klasowce a pozniej daje zupelnie co innego :angryy: :angryy: a zadania to nie wiem skad ona wymysla chyba z jakiegos arkusza maturalnego bo sa okropne:shake:[/quote]

no sama widzisz, ale rozumiecie mam kurcze dobre oceny gdyby nie chemia to miałabym tylko 3 trójki właśnie z chemi i z tekiego pedagogicznego przedmiotu a reszta to 4 i 5 a przez ta chemie bede miała jedną 2 i jedną 3 chyba, ze uda mi się ten spr. na 3 poprawić co będzie cholernie trudne... :/

Posted

[quote name='furciaczek']nieurazilas mnie luziko :) nawet gdybym byla wyzsza to tez maloby pomoglo bo mala sie wspinala mi na nogi:shake: naszczescie nic sie niestalo :p[/quote]

no tak ale wiesz już byłoby inaczej. Bogu dzięki Furcia nasza małej krzywdy nie zrobiła....:multi: :multi: :multi: i wszystcy szczęśliwie powrółcili do domów :)

Posted

[quote name='Marta_Ares']Luiza zdolna jestes to napewno uda Ci sie poprawic!!![/quote]

hahahahahahaha :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: słucham :roflt: :roflt: :roflt: nie wiem z której strony ejstem mądra... hahahahahaha :grin: :grin: :grin: to Ci się udało Marta... heheh rozśmieszyłaś mnie na amen...:grin: :grin: :grin:

Posted

[SIZE=2]Luiza! Widzę Was na bieżąco w subskrypcji jeśli mi działa internet, komputer i subskrypcja....Na razie prawie nigdzie się nie odzywam oprócz własnej galerii i wątka o akcji forum.molosy.pl Znowu są problemy z małą a jakie może widziałaś u nas, remont kamienicy, problemy zdrowotne – dziś kolejne badania....Do tego szaleństwo w pracy – co chwilę nowe zamówienie a Święta się zbliżają a próbuję wywalczyć kilka dni urlopu żeby stąd zniknąć.
A ta nauczycielka chemii daje jakieś szanse na poprawę oceny?
[/SIZE]

Posted

Cześć Louie!!! :*:*:*:*:*:*:*:*

Przykro mi z powodu chemi... :-( :-( :-( Może jednak spróbujesz to poprawić... Jestes naprawde zdolna i mądra i wiem jak możesz sie czuć kiedy nauczyciel nie docenia twoich starań...
Trzymaj się kochana jakoś to bedzie :*:*:*

Posted

[B]Czoko[/B] - tak sorka daje szanse poprawy, ale jak już wspomniałam cześniej daje takie pytaniea, że ledwo można na to odpowiedzieć...

[B]Ola[/B] - Ty też... przestańcie ja nie jestem mądra, gdybym była to w podst. i gim miałabym dobre oceny...:lol: :lol:

[B]Karola[/B] - cześć kochana :)

Posted

[quote name='gogunia'][CENTER][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img299.imageshack.us/img299/4697/yczeniaczadzikelfikkartsg1.jpg[/IMG][/URL][/CENTER]
[/quote]

ojej jakie to jest śliczne...:loveu: :loveu: :loveu: to dla mnie?

Posted

[quote=Cerber;][B]Ola[/B] - Ty też... przestańcie ja nie jestem mądra, gdybym była to w podst. i gim miałabym dobre oceny...:lol: :lol:
[/quote]

Wrr wrr :eviltong: To ty przestań!!! :p To była przeszłość, ważne że starasz się teraz, żeby mieć jak najlepsze oceny i dobrze wypaść na maturze! :cool3:

Posted

[quote name='Ola&Kora']Wrr wrr :eviltong: To ty przestań!!! :p To była przeszłość, ważne że starasz się teraz, żeby mieć jak najlepsze oceny i dobrze wypaść na maturze! :cool3:[/quote]
dokładnie! Zresztą, czy miarą mądrości są oceny? NIE!

Posted

[quote name='Ola&Kora']Wrr wrr :eviltong: To ty przestań!!! :p To była przeszłość, ważne że starasz się teraz, żeby mieć jak najlepsze oceny i dobrze wypaść na maturze! :cool3:[/quote]

ja w tej chwili staram sie jak najlepiej wypaść w życiu, niestety nie wychodzi mi to, popełniam kupe błędów. Nie potrafię racjonalnie myśleć, chociaż chciałabym... ehhh czy ja kiedyś nauczę się żyć i do tego żyć dobrze... na razie niestety mi nie wychodzi...

Posted

[quote name='Cerber']ja w tej chwili staram sie jak najlepiej wypaść w życiu, niestety nie wychodzi mi to, popełniam kupe błędów. Nie potrafię racjonalnie myśleć, chociaż chciałabym... ehhh czy ja kiedyś nauczę się żyć i do tego żyć dobrze... na razie niestety mi nie wychodzi...[/quote]
Luiza nie mów tak :calus: jesteś dzielna, naprawdę, a że chwilowo masz problemy - nie martw się. Po burzy zawsze wychodzi słońce.

Posted

[quote name='bellatriks']Luiza nie mów tak :calus: jesteś dzielna, naprawdę, a że chwilowo masz problemy - nie martw się. Po burzy zawsze wychodzi słońce.[/quote]

ehhhh czy ja wiem Belli, wiesz niby aktualnie słońce świeci, ale u mnie już tak od lat jest, ze jeśli dobrze jest w domu to w szkole źle, a jak w szkole jest dobrze to w domu źle i tak jest i teraz... w domu jest porządek, wszyscy zadbani czyści, pachnący, najedzeni wyprowadzeni na spacer (aw tym przypadku tylko Cerber) i jest git, za to w szkole jest gorzej, zaprzestałam czytania lektur na polaka, opuściłam się w historii i przede wszystkim chemi.. ehhh ja nie wiem co miałabym zrobić, żeby zarówno w szkole jak i w domu jednakowo było dobrze...

Posted

heh dobra koniec tematu bo raczej przynudzam swoją gatką, wy pewnie byście chciały, zebym nadawała o psach, ale ja nie mam co nadawać o psach i dlatego się już uciszam i se chyba ide...

Posted

Louie wiem że ci ciężko... ale na pewno teraz bedzie coraz lepiej... Naprawde widze, że radzisz sobie o wiele lepiej niż na początku... Na pewno jest ci trudno pogodzić obowiązki domowe i szkolne... ale w końcu dojdziesz do wprawy i uporasz się ze wszystkim ;)