Cerber Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='furciaczek']nio luizko masz racje wlasciciel tej malej byl bardzo nieodpowiedzialny, widzial przeciez ze furcia zuca sie na mala z zebami i ledwo co ja trzymam a on stal i sie patrzyl... niewiem na co on czekal:shake: Luizko a moze uda ci sie jakos poprawic ta 2 co?[/quote] wehhhh są ludzie i parapety... Ty gdybyś była wyższa to też byłoby inaczej, a ten debil... :/ jak teraz sobie o tym pomyśle to aż mnie trzęsie... :/ wczoraj widziałam małą z właścicielem, jaka ona słodka :loveu: :loveu: już troszkę podrosła od poprzedniego spotkania...:loveu: :loveu: :loveu: Tak mogę to poprawić z tym że ostatnio jak poprawiałam i wszystko jej powiedziałam o co mnie zapytała to postawiła mi 3 a poza tym ona jesli chodzi o ten spr. to daje takie pytania na poprawie, ze głowa mała, to jest zołza, ona nam tak robi, zeby nas udupić... :/ Quote
furciaczek Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 eh a cio ma moj wzrost do calej tej sytuacji?:oops: Quote
Cerber Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='furciaczek']eh a cio ma moj wzrost do calej tej sytuacji?:oops:[/quote] sorki jesli Cie uraziłam... chodziło mi o to, ze jeśli byłabys troszke wyższa to trzymałabyś wyżej Furcię.... :P Quote
Marta_Ares Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Hej Luiza przykro mi z powodu chemi, u mnie tez jest taka glupia baba ktora specjalnie np na powtorzeniu daje jakies zadania i mowi ze podobne beda na klasowce a pozniej daje zupelnie co innego :angryy: :angryy: a zadania to nie wiem skad ona wymysla chyba z jakiegos arkusza maturalnego bo sa okropne:shake: Quote
furciaczek Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 nieurazilas mnie luziko :) nawet gdybym byla wyzsza to tez maloby pomoglo bo mala sie wspinala mi na nogi:shake: naszczescie nic sie niestalo :p Quote
Cerber Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Marta_Ares']Hej Luiza przykro mi z powodu chemi, u mnie tez jest taka glupia baba ktora specjalnie np na powtorzeniu daje jakies zadania i mowi ze podobne beda na klasowce a pozniej daje zupelnie co innego :angryy: :angryy: a zadania to nie wiem skad ona wymysla chyba z jakiegos arkusza maturalnego bo sa okropne:shake:[/quote] no sama widzisz, ale rozumiecie mam kurcze dobre oceny gdyby nie chemia to miałabym tylko 3 trójki właśnie z chemi i z tekiego pedagogicznego przedmiotu a reszta to 4 i 5 a przez ta chemie bede miała jedną 2 i jedną 3 chyba, ze uda mi się ten spr. na 3 poprawić co będzie cholernie trudne... :/ Quote
Cerber Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='furciaczek']nieurazilas mnie luziko :) nawet gdybym byla wyzsza to tez maloby pomoglo bo mala sie wspinala mi na nogi:shake: naszczescie nic sie niestalo :p[/quote] no tak ale wiesz już byłoby inaczej. Bogu dzięki Furcia nasza małej krzywdy nie zrobiła....:multi: :multi: :multi: i wszystcy szczęśliwie powrółcili do domów :) Quote
Marta_Ares Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Luiza zdolna jestes to napewno uda Ci sie poprawic!!! Quote
Cerber Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Marta_Ares']Luiza zdolna jestes to napewno uda Ci sie poprawic!!![/quote] hahahahahahaha :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: słucham :roflt: :roflt: :roflt: nie wiem z której strony ejstem mądra... hahahahahaha :grin: :grin: :grin: to Ci się udało Marta... heheh rozśmieszyłaś mnie na amen...:grin: :grin: :grin: Quote
Marta_Ares Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 ALe ja napisalam p[rawde tak jak ja uwazam nie wiem co w tym smiesznego:shake: Quote
Cerber Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 heh dziwczynki moje kochane :calus: :calus: :calus: :calus: :buzi: :buzi: :buzi: Quote
Czoko Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [SIZE=2]Luiza! Widzę Was na bieżąco w subskrypcji jeśli mi działa internet, komputer i subskrypcja....Na razie prawie nigdzie się nie odzywam oprócz własnej galerii i wątka o akcji forum.molosy.pl Znowu są problemy z małą a jakie może widziałaś u nas, remont kamienicy, problemy zdrowotne – dziś kolejne badania....Do tego szaleństwo w pracy – co chwilę nowe zamówienie a Święta się zbliżają a próbuję wywalczyć kilka dni urlopu żeby stąd zniknąć. A ta nauczycielka chemii daje jakieś szanse na poprawę oceny? [/SIZE] Quote
Ola&Kora Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Cześć Louie!!! :*:*:*:*:*:*:*:* Przykro mi z powodu chemi... :-( :-( :-( Może jednak spróbujesz to poprawić... Jestes naprawde zdolna i mądra i wiem jak możesz sie czuć kiedy nauczyciel nie docenia twoich starań... Trzymaj się kochana jakoś to bedzie :*:*:* Quote
Cerber Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [B]Czoko[/B] - tak sorka daje szanse poprawy, ale jak już wspomniałam cześniej daje takie pytaniea, że ledwo można na to odpowiedzieć... [B]Ola[/B] - Ty też... przestańcie ja nie jestem mądra, gdybym była to w podst. i gim miałabym dobre oceny...:lol: :lol: [B]Karola[/B] - cześć kochana :) Quote
Cerber Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='gogunia'][CENTER][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img299.imageshack.us/img299/4697/yczeniaczadzikelfikkartsg1.jpg[/IMG][/URL][/CENTER] [/quote] ojej jakie to jest śliczne...:loveu: :loveu: :loveu: to dla mnie? Quote
Ola&Kora Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote=Cerber;][B]Ola[/B] - Ty też... przestańcie ja nie jestem mądra, gdybym była to w podst. i gim miałabym dobre oceny...:lol: :lol: [/quote] Wrr wrr :eviltong: To ty przestań!!! :p To była przeszłość, ważne że starasz się teraz, żeby mieć jak najlepsze oceny i dobrze wypaść na maturze! :cool3: Quote
bellatriks Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Ola&Kora']Wrr wrr :eviltong: To ty przestań!!! :p To była przeszłość, ważne że starasz się teraz, żeby mieć jak najlepsze oceny i dobrze wypaść na maturze! :cool3:[/quote] dokładnie! Zresztą, czy miarą mądrości są oceny? NIE! Quote
Cerber Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Ola&Kora']Wrr wrr :eviltong: To ty przestań!!! :p To była przeszłość, ważne że starasz się teraz, żeby mieć jak najlepsze oceny i dobrze wypaść na maturze! :cool3:[/quote] ja w tej chwili staram sie jak najlepiej wypaść w życiu, niestety nie wychodzi mi to, popełniam kupe błędów. Nie potrafię racjonalnie myśleć, chociaż chciałabym... ehhh czy ja kiedyś nauczę się żyć i do tego żyć dobrze... na razie niestety mi nie wychodzi... Quote
bellatriks Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Cerber']ja w tej chwili staram sie jak najlepiej wypaść w życiu, niestety nie wychodzi mi to, popełniam kupe błędów. Nie potrafię racjonalnie myśleć, chociaż chciałabym... ehhh czy ja kiedyś nauczę się żyć i do tego żyć dobrze... na razie niestety mi nie wychodzi...[/quote] Luiza nie mów tak :calus: jesteś dzielna, naprawdę, a że chwilowo masz problemy - nie martw się. Po burzy zawsze wychodzi słońce. Quote
Cerber Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='bellatriks']Luiza nie mów tak :calus: jesteś dzielna, naprawdę, a że chwilowo masz problemy - nie martw się. Po burzy zawsze wychodzi słońce.[/quote] ehhhh czy ja wiem Belli, wiesz niby aktualnie słońce świeci, ale u mnie już tak od lat jest, ze jeśli dobrze jest w domu to w szkole źle, a jak w szkole jest dobrze to w domu źle i tak jest i teraz... w domu jest porządek, wszyscy zadbani czyści, pachnący, najedzeni wyprowadzeni na spacer (aw tym przypadku tylko Cerber) i jest git, za to w szkole jest gorzej, zaprzestałam czytania lektur na polaka, opuściłam się w historii i przede wszystkim chemi.. ehhh ja nie wiem co miałabym zrobić, żeby zarówno w szkole jak i w domu jednakowo było dobrze... Quote
Cerber Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 heh dobra koniec tematu bo raczej przynudzam swoją gatką, wy pewnie byście chciały, zebym nadawała o psach, ale ja nie mam co nadawać o psach i dlatego się już uciszam i se chyba ide... Quote
Ola&Kora Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Louie wiem że ci ciężko... ale na pewno teraz bedzie coraz lepiej... Naprawde widze, że radzisz sobie o wiele lepiej niż na początku... Na pewno jest ci trudno pogodzić obowiązki domowe i szkolne... ale w końcu dojdziesz do wprawy i uporasz się ze wszystkim ;) Quote
gogunia Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Cerber']ojej jakie to jest śliczne...:loveu: :loveu: :loveu: to dla mnie?[/quote] TAK, TO DLA CIEBIE;) ;) ;) Quote
Recommended Posts