Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sota36 napisał(a):
Jzeu - kojec buduja!Dziecko do kojca?Bidulka...

kojec w domku w zaciszu pod schodami. juz wybudowany. z wejsciem otwartym zeby mogla wchodzic i wychodzic kiedy chce :) wiec chyba nie taka bidulka :D tym bardzidej ze uwielbia tam siedziec. tam spi, czesto tez sie bawi. sama tam wchodzi i czesto gesto nie chce wyjsc:cool1::evil_lol:

Posted

sota36 napisał(a):
Jzeu - kojec buduja!Dziecko do kojca?Bidulka...

kojec w domku w zaciszu pod schodami. juz wybudowany. z wejsciem otwartym zeby mogla wchodzic i wychodzic kiedy chce :) wiec chyba nie taka bidulka :D tym bardzidej ze uwielbia tam siedziec. tam spi, czesto tez sie bawi. sama tam wchodzi i czesto gesto nie chce wyjsc:cool1::evil_lol: to ma byc dla niej raczej miejsce gdzie ma pelne poczucie bezpieczenstwa a nie wiezienie wiec bez obaw!!:loveu:

Posted

[quote name='sota36']Ale zeby dziecko za kratki???:eviltong:

jak dziecko niegrzeczne to tak ma :eviltong:

[quote name='Werka']Witanko! Oj jak mnie dawno to nie było:roll: A wstyd mi się pokazywać :eviltong:

zaden wstyd. mnie tez tu dlugo nie bylo:evil_lol: a i u Was rowniez... musze zaraz nadrobic :)

Posted

cześć ponownie :D
mam fotke smutasa pod schodami :D
o rybkach tygra odpisalam Ci u Ciebie i na priv :D Mysle, ze Game zobaczysz :D i ze niedlugo na spacerek pojdziemy. mam nadzieję :D